X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava i Biała gratulacje!!! <3

Dziewczyny, te jeszcze zapaczkowane i te już rozpakowane ze swoimi uroczymi prezentami, Wesołych Świąt !!! :*

Anatolka, Takanijaka, sylwiaśta159, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Moniaa, Biała, mia6 lubią tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wesołych i spokojnych Świąt! :*

sylwiaśta159, Viki26, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Moniaa, mia6 lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałabym Wam życzyć spokojnych i nudnych ciążowo Świąt
    pełnych ciepłej, rodzinnej atmosfery. Dużo odpoczynku i leniuchowania!
    Żebyśmy donosiły Nasze Szczęścia w brzuszku bezpiecznie do porodu, żeby Nasze maleństwa urodziły się zdrowe i silne!
    dla Mam które już tulą swoje maluchy dużo wytrwałości i jak najwięcej snu i czerpania pełnymi garściami z macierzyństwa :)
    Ściskam mocno i do zobaczenia na forum po Świątecznym zamieszaniu :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8bc5a67599.gif

pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Takanijaka, Moniaa, Viki26, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączam do świątecznych życzeń.
    Wszystkiego dobrego dla każdej z Was :-)

pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Takanijaka, Moniaa, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wy wiecie, jakim wsparciem dla mnie jestescie, jak bardzo sie z Wami zzylam i ze stalyscie sie czescia mojego zycia! Wiec przy okazji Swiat chcialabym Wam po raz kolejny podziekowac za wsparcie i kazde dobro slowo i pomoc! Jestescie wyjatkowe! Kazda z osobna! Zycze Wam wszystkim wyjatkowych Swiat, z maluchami pod serduchem czy tez juz na piersi! Niech to bede wspaniale, pelne milosci i ciepla Swieta!

2h5r38p.png

justa1234, kmb, Takanijaka, Idgie, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie w ten piękny wigilijny dzionek :-D

Na wstępie chce podziękować Konawilijka Tobie z całych sił, uratowałaś mnie z rozpaczy i pomoglas mojek Zosieńce <3 <3 ten probioty zdziałał cuda :-D :-D nigdy bym nie pomyślała że będzie mnie bardziej cieszyła kupką Zosi niż prezenty pod choinką ale tak jest moja droga konwalio <3 <3 mała dziś zrobiła piękną kupkę i na dodatek spała pierwszy raz od powrotu że szpitala całą noc i to w swoim łóżeczku :-D tylko budziła się na jedzonko i dalej spała :-D :-D

Martuś tobie chce podziękować w sprawie kropelek gdyż napisałaś żeby podawać więcej niż piszą w ulotce i to był strzał w dziesiątkę :-D <3 podawalam jej częściej i mała wogóle już się nie pręży i nie steka :-D a dawałam jej espunisan ale też kupiłam te co ty ich używasz tak w razie czego ;-) lubię być zapobiegawcza :-D
    Także dziękuję wszystkim kobietkom za cenne rady <3 <3

URL=http://teraz.com.pl/animowane_gify,swiateczne,38,1,swiateczne028,2592.html]swiateczne028.gif[/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:58

Konwalia, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia tylko mi jeszcze kochana napisz ile czasu mam stosować ten probiotyk ;-)

• mia6 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kochane, życzę Wam wspaniałych, radosnych, pełnych miłości i rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia :)

kmb, justa1234, Moniaa, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Wszelkich Łask Bożych ;****
    Wesołych Świat.;*;)

Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

Mała Mi
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jeszcze bardziej się cieszę z kupki Zosi i jej przespanej nocy. Kochana ja mojej Lilce dawałam z dwa tygodnie a potem tylko doraźnie. Teraz zupełnie już go nie potrzebuje. Myślę, że sama wyczujesz kiedy go dać a kiedy nie...

Kochane ciezaroweczki i mamusie życzę zdrowych, rodzinnych Świat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:06

pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wam życzę.

Nie jestem w stanie codziennie wejść na forum. Ale Was już nadrobiłam. Kava i Biała gratulacje!!!
    MalaMi1 Ty mi przypominasz, że jeszcze w ciąży być powinnam. Razem miałyśmy punkcje.
    A Ali leci już 6 tydzień. Ten czas tak szybko płynie. Mała jest na cpapie. Cały czas ma problemy z oddychaniem. Codziennie sie przytulamy. Waży 960g.

justa1234, roletka, Biała, mia6, agulas, MIKOLAY lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Justa bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jeszcze bardziej się cieszę z kupki Zosi i jej przespanej nocy. Kochana ja mojej Lilce dawałam z dwa tygodnie a potem tylko doraźnie. Teraz zupełnie już go nie potrzebuje. Myślę, że sama wyczujesz kiedy go dać a kiedy nie...

Kochane ciezaroweczki i mamusie życzę zdrowych, rodzinnych Świat.
    Dziękuję jeszcze raz <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wam życzę.

Nie jestem w stanie codziennie wejść na forum. Ale Was już nadrobiłam. Kava i Biała gratulacje!!!
    MalaMi1 Ty mi przypominasz, że jeszcze w ciąży być powinnam. Razem miałyśmy punkcje.
    A Ali leci już 6 tydzień. Ten czas tak szybko płynie. Mała jest na cpapie. Cały czas ma problemy z oddychaniem. Codziennie sie przytulamy. Waży 960g.
    Jeju już szósty tydzień :-) ale ten czaz leci ;-) no ale w sumie co ja się dziwię u nas też już we wtorek zacznie się 4 tydzień Zośkowego życia na wierzchu :-P :-P
    Kochana ucałuj tą,swoją cudna kobietke od ciotki Justyny <3 <3 zdróweczka dla Alusi <3

Madzia82 lubi tę wiadomość

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 dokładnie tak . Ale teraz najważniejsze żeby Alicja zdrowo rosła przybierala na wadze i zaczęła oddychać ;););*

Madzia82 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • kmb Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza :-D.

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy ja juz powinnam czuc ruchy? Myslalam ze juz w swieta cis poczuje ale poki co to nic... Ehhh tak juz bym chciala

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Laski czy ja juz powinnam czuc ruchy? Myslalam ze juz w swieta cis poczuje ale poki co to nic... Ehhh tak juz bym chciala

Ja poczułam dopiero w 20 tygodniu.

aneczka2015, roletka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:

Ja tez jeszcze nie czuje I podobnie jak ty mialam nadzieje juz w Swieta je poczuc, ale niestety.... Musimy cierpliwie czekac, napewno juz niedlugo poczujemy :)

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop jest tam ktoś? :-D :-D

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po świętach cisza ;););) każda kobietka odpoczywa;);)

justa1234 lubi tę wiadomość

Mała Mi
‹‹ 358 359 360 361 362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ