Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava i Biała gratulacje!!!
Dziewczyny, te jeszcze zapaczkowane i te już rozpakowane ze swoimi uroczymi prezentami, Wesołych Świąt !!! :*Anatolka, Takanijaka, sylwiaśta159, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Moniaa, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Dziewczyny chciałabym Wam życzyć spokojnych i nudnych ciążowo Świąt
pełnych ciepłej, rodzinnej atmosfery. Dużo odpoczynku i leniuchowania!
Żebyśmy donosiły Nasze Szczęścia w brzuszku bezpiecznie do porodu, żeby Nasze maleństwa urodziły się zdrowe i silne!
dla Mam które już tulą swoje maluchy dużo wytrwałości i jak najwięcej snu i czerpania pełnymi garściami z macierzyństwa
Ściskam mocno i do zobaczenia na forum po Świątecznym zamieszaniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8bc5a67599.gif
pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Takanijaka, Moniaa, Viki26, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość
-
Kochane Wy wiecie, jakim wsparciem dla mnie jestescie, jak bardzo sie z Wami zzylam i ze stalyscie sie czescia mojego zycia! Wiec przy okazji Swiat chcialabym Wam po raz kolejny podziekowac za wsparcie i kazde dobro slowo i pomoc! Jestescie wyjatkowe! Kazda z osobna! Zycze Wam wszystkim wyjatkowych Swiat, z maluchami pod serduchem czy tez juz na piersi! Niech to bede wspaniale, pelne milosci i ciepla Swieta!
justa1234, kmb, Takanijaka, Idgie, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie w ten piękny wigilijny dzionek
Na wstępie chce podziękować Konawilijka Tobie z całych sił, uratowałaś mnie z rozpaczy i pomoglas mojek Zosieńceten probioty zdziałał cuda
nigdy bym nie pomyślała że będzie mnie bardziej cieszyła kupką Zosi niż prezenty pod choinką ale tak jest moja droga konwalio
mała dziś zrobiła piękną kupkę i na dodatek spała pierwszy raz od powrotu że szpitala całą noc i to w swoim łóżeczku
tylko budziła się na jedzonko i dalej spała
Martuś tobie chce podziękować w sprawie kropelek gdyż napisałaś żeby podawać więcej niż piszą w ulotce i to był strzał w dziesiątkępodawalam jej częściej i mała wogóle już się nie pręży i nie steka
a dawałam jej espunisan ale też kupiłam te co ty ich używasz tak w razie czego
lubię być zapobiegawcza
Także dziękuję wszystkim kobietkom za cenne rady
URL=http://teraz.com.pl/animowane_gify,swiateczne,38,1,swiateczne028,2592.html][/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:58
Konwalia, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Justa bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jeszcze bardziej się cieszę z kupki Zosi i jej przespanej nocy. Kochana ja mojej Lilce dawałam z dwa tygodnie a potem tylko doraźnie. Teraz zupełnie już go nie potrzebuje. Myślę, że sama wyczujesz kiedy go dać a kiedy nie...
Kochane ciezaroweczki i mamusie życzę zdrowych, rodzinnych Świat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:06
pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wam życzę.
Nie jestem w stanie codziennie wejść na forum. Ale Was już nadrobiłam. Kava i Biała gratulacje!!!
MalaMi1 Ty mi przypominasz, że jeszcze w ciąży być powinnam. Razem miałyśmy punkcje.
A Ali leci już 6 tydzień. Ten czas tak szybko płynie. Mała jest na cpapie. Cały czas ma problemy z oddychaniem. Codziennie sie przytulamy. Waży 960g.justa1234, roletka, Biała, mia6, agulas, MIKOLAY lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Justa bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jeszcze bardziej się cieszę z kupki Zosi i jej przespanej nocy. Kochana ja mojej Lilce dawałam z dwa tygodnie a potem tylko doraźnie. Teraz zupełnie już go nie potrzebuje. Myślę, że sama wyczujesz kiedy go dać a kiedy nie...
Kochane ciezaroweczki i mamusie życzę zdrowych, rodzinnych Świat. -
Madzia82 wrote:Kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wam życzę.
Nie jestem w stanie codziennie wejść na forum. Ale Was już nadrobiłam. Kava i Biała gratulacje!!!
MalaMi1 Ty mi przypominasz, że jeszcze w ciąży być powinnam. Razem miałyśmy punkcje.
A Ali leci już 6 tydzień. Ten czas tak szybko płynie. Mała jest na cpapie. Cały czas ma problemy z oddychaniem. Codziennie sie przytulamy. Waży 960g.ale ten czaz leci
no ale w sumie co ja się dziwię u nas też już we wtorek zacznie się 4 tydzień Zośkowego życia na wierzchu
Kochana ucałuj tą,swoją cudna kobietke od ciotki Justynyzdróweczka dla Alusi
Madzia82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Laski czy ja juz powinnam czuc ruchy? Myslalam ze juz w swieta cis poczuje ale poki co to nic... Ehhh tak juz bym chciala
Ja tez jeszcze nie czuje I podobnie jak ty mialam nadzieje juz w Swieta je poczuc, ale niestety.... Musimy cierpliwie czekac, napewno juz niedlugo poczujemy