Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava i Biała gratulacje!!! <3

Dziewczyny, te jeszcze zapaczkowane i te już rozpakowane ze swoimi uroczymi prezentami, Wesołych Świąt !!! :*

Anatolka, Takanijaka, sylwiaśta159, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Moniaa, Biała, mia6 lubią tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wesołych i spokojnych Świąt! :*

sylwiaśta159, Viki26, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Moniaa, mia6 lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałabym Wam życzyć spokojnych i nudnych ciążowo Świąt
    pełnych ciepłej, rodzinnej atmosfery. Dużo odpoczynku i leniuchowania!
    Żebyśmy donosiły Nasze Szczęścia w brzuszku bezpiecznie do porodu, żeby Nasze maleństwa urodziły się zdrowe i silne!
    dla Mam które już tulą swoje maluchy dużo wytrwałości i jak najwięcej snu i czerpania pełnymi garściami z macierzyństwa :)
    Ściskam mocno i do zobaczenia na forum po Świątecznym zamieszaniu :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8bc5a67599.gif

pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Takanijaka, Moniaa, Viki26, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączam do świątecznych życzeń.
    Wszystkiego dobrego dla każdej z Was :-)

pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, Takanijaka, Moniaa, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wy wiecie, jakim wsparciem dla mnie jestescie, jak bardzo sie z Wami zzylam i ze stalyscie sie czescia mojego zycia! Wiec przy okazji Swiat chcialabym Wam po raz kolejny podziekowac za wsparcie i kazde dobro slowo i pomoc! Jestescie wyjatkowe! Kazda z osobna! Zycze Wam wszystkim wyjatkowych Swiat, z maluchami pod serduchem czy tez juz na piersi! Niech to bede wspaniale, pelne milosci i ciepla Swieta!

2h5r38p.png

justa1234, kmb, Takanijaka, Idgie, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie w ten piękny wigilijny dzionek :-D

Na wstępie chce podziękować Konawilijka Tobie z całych sił, uratowałaś mnie z rozpaczy i pomoglas mojek Zosieńce <3 <3 ten probioty zdziałał cuda :-D :-D nigdy bym nie pomyślała że będzie mnie bardziej cieszyła kupką Zosi niż prezenty pod choinką ale tak jest moja droga konwalio <3 <3 mała dziś zrobiła piękną kupkę i na dodatek spała pierwszy raz od powrotu że szpitala całą noc i to w swoim łóżeczku :-D tylko budziła się na jedzonko i dalej spała :-D :-D

Martuś tobie chce podziękować w sprawie kropelek gdyż napisałaś żeby podawać więcej niż piszą w ulotce i to był strzał w dziesiątkę :-D <3 podawalam jej częściej i mała wogóle już się nie pręży i nie steka :-D a dawałam jej espunisan ale też kupiłam te co ty ich używasz tak w razie czego ;-) lubię być zapobiegawcza :-D
    Także dziękuję wszystkim kobietkom za cenne rady <3 <3

URL=http://teraz.com.pl/animowane_gify,swiateczne,38,1,swiateczne028,2592.html]swiateczne028.gif[/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:58

Konwalia, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia tylko mi jeszcze kochana napisz ile czasu mam stosować ten probiotyk ;-)

• mia6 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kochane, życzę Wam wspaniałych, radosnych, pełnych miłości i rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia :)

kmb, justa1234, Moniaa, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Wszelkich Łask Bożych ;****
    Wesołych Świat.;*;)

Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

Mała Mi
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jeszcze bardziej się cieszę z kupki Zosi i jej przespanej nocy. Kochana ja mojej Lilce dawałam z dwa tygodnie a potem tylko doraźnie. Teraz zupełnie już go nie potrzebuje. Myślę, że sama wyczujesz kiedy go dać a kiedy nie...

Kochane ciezaroweczki i mamusie życzę zdrowych, rodzinnych Świat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:06

pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wam życzę.

Nie jestem w stanie codziennie wejść na forum. Ale Was już nadrobiłam. Kava i Biała gratulacje!!!
    MalaMi1 Ty mi przypominasz, że jeszcze w ciąży być powinnam. Razem miałyśmy punkcje.
    A Ali leci już 6 tydzień. Ten czas tak szybko płynie. Mała jest na cpapie. Cały czas ma problemy z oddychaniem. Codziennie sie przytulamy. Waży 960g.

justa1234, roletka, Biała, mia6, agulas, MIKOLAY lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Justa bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jeszcze bardziej się cieszę z kupki Zosi i jej przespanej nocy. Kochana ja mojej Lilce dawałam z dwa tygodnie a potem tylko doraźnie. Teraz zupełnie już go nie potrzebuje. Myślę, że sama wyczujesz kiedy go dać a kiedy nie...

Kochane ciezaroweczki i mamusie życzę zdrowych, rodzinnych Świat.
    Dziękuję jeszcze raz <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Kochane zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wam życzę.

Nie jestem w stanie codziennie wejść na forum. Ale Was już nadrobiłam. Kava i Biała gratulacje!!!
    MalaMi1 Ty mi przypominasz, że jeszcze w ciąży być powinnam. Razem miałyśmy punkcje.
    A Ali leci już 6 tydzień. Ten czas tak szybko płynie. Mała jest na cpapie. Cały czas ma problemy z oddychaniem. Codziennie sie przytulamy. Waży 960g.
    Jeju już szósty tydzień :-) ale ten czaz leci ;-) no ale w sumie co ja się dziwię u nas też już we wtorek zacznie się 4 tydzień Zośkowego życia na wierzchu :-P :-P
    Kochana ucałuj tą,swoją cudna kobietke od ciotki Justyny <3 <3 zdróweczka dla Alusi <3

Madzia82 lubi tę wiadomość

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 dokładnie tak . Ale teraz najważniejsze żeby Alicja zdrowo rosła przybierala na wadze i zaczęła oddychać ;););*

Madzia82 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • kmb Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza :-D.

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy ja juz powinnam czuc ruchy? Myslalam ze juz w swieta cis poczuje ale poki co to nic... Ehhh tak juz bym chciala

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Laski czy ja juz powinnam czuc ruchy? Myslalam ze juz w swieta cis poczuje ale poki co to nic... Ehhh tak juz bym chciala

Ja poczułam dopiero w 20 tygodniu.

aneczka2015, roletka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:

Ja tez jeszcze nie czuje I podobnie jak ty mialam nadzieje juz w Swieta je poczuc, ale niestety.... Musimy cierpliwie czekac, napewno juz niedlugo poczujemy :)

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop jest tam ktoś? :-D :-D

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po świętach cisza ;););) każda kobietka odpoczywa;);)

justa1234 lubi tę wiadomość

Mała Mi
‹‹ 358 359 360 361 362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ