Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:03
kmb, aneczka2015, Konwalia, Danae, Astra, Eliz, roletka, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, agulas, Viki26, Lilou1984, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
-
Laski macie jakis patent na zgage? Jak juz mnie dopadnie popoludniu tak trzyma az nie zasne. Do tego mam takie slinotoki ze masakra. Nie rozstaje sie z wiadrem bo ciagle pluje. Masakra az czasami mi glupuo ale nie moge sobie z tym poradzic, ehh ciagle cos
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Laski macie jakis patent na zgage? Jak juz mnie dopadnie popoludniu tak trzyma az nie zasne. Do tego mam takie slinotoki ze masakra. Nie rozstaje sie z wiadrem bo ciagle pluje. Masakra az czasami mi glupuo ale nie moge sobie z tym poradzic, ehh ciagle cos
Ale jak mam chęć na coś co spowoduje palenie to mam swego torebkę Węgorzewo przyjaciela :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 23:44
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
Moje Drogie z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym wam życzyć wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Dużo zdrówka bo jest najważniejsze, spełnienia wszystkich marzeń, radości, uśmiechu każdego dnia i przede wszystkim miłości. A naszym kochanym mamusiom wytrwałości, pociechy z maluszków i dużo zdrówka, niech każdy dzień spędzony z małą istotką będzie najpiękniejszym dniem waszego życia.
Wesołych Świąt :*Moniaa, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, Viki26, Idgie, justa1234, mia6 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Zdrowych i spokojnych kochane moje
Sylwia mi się kończyły zastrzyki na przełomie 8-9tcViki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Wigiliowo
Życzę wszystkim ciężarówkom odnoszenia do terminu swoich maluchów. A mamusia wytrwałości i siły w wychowaniu dzieci.
I tak jak już wczoraj pisałam ... Eliz dla Ciebie szczególne życzenia ... siły, odwagi i spokojuTakanijaka, Anko:-), sylwiaśta159, Viki26, Lilou1984, Idgie, pragnaca dzidziusia, justa1234, kmb, aneczka2015, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny