Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Pragnaca ja się zmagam z hemoroidami niestety i to raczej to. Mnie też nie boli nic, nie swędzi ale dziady mi wyłażą na zewnątrz. Do lekarza juz po porodzie się wybiorę zrobić z tym porządek a teraz pije codziennie jedną activie dziennie i do tego stosuje co drugą 2 czopki glicerynowe 1g bo są delikatniejsze niż 2g. Do tego można procto glyvenol stosować i jest nawet ok. Domowe sposoby na zaparcia na mnie niestety nie działały
-
Eliz jestem pełna podziwu dla Ciebie! Jesteś wspaniałą dziewczyną, która zasłguje na najlepsze i zobaczysz, to najlepsze przyjdzie. W pierwszej kolejności dzieciątko, które pokocha Cię już na całe życie!
Dziewczyny, czy któraś z Was brała może Prenalen (syrop)? Kupiłam go dzisiaj w polskim sklepie, przy okazji świątecznych zakupów (bigosik już ugotowany, suszem na kompot pachnie w całym domu - ach święta). Wzięłam już dwie dawki i powiem Wam, że jakbym lepiej się czuła. Ciekawe na ile to "lek" a na ile to placebo...
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dzieki dziewczyny. Maz pojechal do apteki po czopki glicerynowe. Bede musiala lekarzowi na wizycie o tym powiedziec , moze ten da mi jakis zloty srodek.
Inska większość kobiet stosuje prenalen. Wiem ze on jest na bazie czosnku. Poczytaj o tym bo jak jeszcze spożywać czosnek na kanapeczce to może być go troszkę za dużo. A wiadomo to naturalny antybiotyk.Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kava, Biała gratulacje
Jak się czujecie?
Wpadłam w wir przedświątecznych przygotowań i nie mam czasu regularnie wchodzić na forumJestem już masakrycznie zmęczona, bo od ponad tygodnia zapierniczam jak małe autko. Niewątpliwym plusem jest to, że nic nie przytyłam, a nawet zrzuciłam te 100 g, które przybyło mi w zeszłym tygodniu
Uciekam lukrować pierniczki i śledziki robić
Miłego wieczoru -
pragnaca dzidziusia wrote:Dzieki dziewczyny. Maz pojechal do apteki po czopki glicerynowe. Bede musiala lekarzowi na wizycie o tym powiedziec , moze ten da mi jakis zloty srodek.
Ja miewam z tym problemy. Chwile przed zajsciem w ciaze i na poczatku ciazy zrobil mi sie taki hemoroid, ze jak siku robilam, to caly kibelek byl zbryzgany krwia. Zaczelo sie zatwardzeniem na urlopie (zmiana wody?) i trwalo ze dwa tygodnie. Przeszlo, ale caly czas cos tam mi sie troszke robi. Gin mi powiedzial, zebym sobie kupila Posterisan albo Procto-Glyvenol (sa bezpieczne w ciazy). Zalecil czopek do srodka i masc na zewnatrz (ale mi zylka wyszla na zewnatrz). Ja w koncu tych lekow nie kupilam.
Bosz, jakie ja tu historie wypisuje, hehe.pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Idgie ja jakiś czas temu właśnie z taką jedną żyłka walczyłam maścią procto glivenol i ta żyłka się schowała. Jeśli ona jest poza swoim środowiskiem naturalnym to lepiej to teraz załatwić i mieć z głowy. Bo później jak na przykład lekarz zleca żelazo bo po 20 tc często pojawia się anemia to dwójeczka idzie na prawdę ciężko.
-
Biała wrote:Jestem Kochane moje
Obolała, zmaakrowana, cierpiąca, ale szczęśliwa!!!! Dziewczynki przyszły na świat jako prezent urodzinowy Tatusia!!! Nikt nie wierzył, że dotrzymam, a jednak. Inga urodziła się jako pierwsza o 8:05, waga 2960 g, albo 2980 g. Nie wiem dokładnie, bo skupiłam się na tym, czy druga zapłacze. Olga urodziła się minutę później 8:06, waga 2890 g. I dostały 10 pkt. Nie na spółkę, każda osobno!!!!!
Reszta szczegółów później bo padam z bólu......powiem Ci ze te twoje kokoszki mają piękna wagę
buziaki dla całej trójeczki
to tatuś będzie miał swój własny babiniec
Biała, aszka lubią tę wiadomość
-
Justa napisz czy ten probiotyk coś pomógł.
Biała jesteś dzielna i Twoje babeczki także. Przepiękne imiona. Życzę szybkiego powrotu do sprawności a dziewczynom zdrówka.
Eliza nie możesz świat spędzać sama! Nie jedziesz do własnej rodziny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 21:51
Biała, aszka lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Idgie ja jakiś czas temu właśnie z taką jedną żyłka walczyłam maścią procto glivenol i ta żyłka się schowała. Jeśli ona jest poza swoim środowiskiem naturalnym to lepiej to teraz załatwić i mieć z głowy. Bo później jak na przykład lekarz zleca żelazo bo po 20 tc często pojawia się anemia to dwójeczka idzie na prawdę ciężko.
aszka lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Konwalia wrote:Justa napisz czy ten probiotyk coś pomógł.
Biała jesteś dzielna i Twoje babeczki także. Przepiękne imiona. Życzę szybkiego powrotu do sprawności a dziewczynom zdrówka.
Eliza nie możesz świat spędzać sama! Nie jedziesz do własnej rodziny? -
nick nieaktualny