Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Wiecie co... jak się rano obudziłam to moją pierwszą myślą było to, że Biała już tuli swoje Robaczki
tak jak Anko pisała kobieta ryczy jak bóbr jak usłyszy swoje maleństwo
Kava, aszka lubią tę wiadomość
-
Biała, Kava - dziś Wasz dzień
. Powodzenia dziewczyny
Pragnąca, leż dużo, bierz dalej magnez i jak masz no-spę to też bierz (mi z twardnieniami w szpitalu zalecili magnez 2 x dziennie i no-spa 3 x dziennie).
Aaaaa odważyłam się wejść na wagę. Sporo czasu już nie wchodziłam, bo się bałam szoku
- mąż ze mnie ma ubaw
. No ale do sedna, gęba mi się cieszy od rana bo na +4 kg
Justa, podrzuć zdjęcie swojej Zosieńki. Pokaż ciotkom jak rośniepragnaca dzidziusia, Inska, Kava, aszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Ale mam emocje...
Jak czytam o łzach po usłyszeniu dziecka to już zaczynam płakać
Muszę się ogarnąć jakoś...
Przed chwilą włączyli mi dopiero prąd w domu... a już się bałam, że przywitam dziecko nieogolona i niedomyta
Idę korzystać z dobrodziejstw technologii bo znowu mi taki numer wykręcąjusta1234, pragnaca dzidziusia, aszka, elcia_aa, Idgie lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Ale mam emocje...
Jak czytam o łzach po usłyszeniu dziecka to już zaczynam płakać
Muszę się ogarnąć jakoś...
Przed chwilą włączyli mi dopiero prąd w domu... a już się bałam, że przywitam dziecko nieogolona i niedomyta
Idę korzystać z dobrodziejstw technologii bo znowu mi taki numer wykręcąpowiem Ci ze jak mi wyjeli zośkę z brzucha to stwierdziłam że to ta najpieknieksza chwila w moim życiu jaką przeżyłam
oczywiście przeżyłam w życiu dotychczas wiele wspaniałych chwil ale narodziny Zosieńki będą dla mnie najcudowniejsze i do śmierci będę pamiętać tą małą chwilę i ten najcudowniejszy płacz pod słońcem
wiadomo że kolejne dziecko też będę przeżywała i nigdy nie zapomnę ale jednak Zosia jest tym pierwszym naszym cudem i będę miała ogromny sentyment z dnia jej narodzin
Inska, Kava, pragnaca dzidziusia, aszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Biala I Kava &&&&&&&&& za jutro
Ja dzisiaj caly dzien walcze z twardniejacym brzuchemcaly dzien leze, a mimo to I tak jest twardy I bolacy
Mam zakaz siedzenia na internecie więc póki nikt nie widzi szybko nadganiam;)
Mi też twardnieje brzuch. Magnez czy no spa nic a nic nie pomagaja Najgorzej jest w nocy
Kciuki dziewczyny za dzisiaj! :*
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Mam zakaz siedzenia na internecie więc póki nikt nie widzi szybko nadganiam;)
Mi też twardnieje brzuch. Magnez czy no spa nic a nic nie pomagaja Najgorzej jest w nocy
Kciuki dziewczyny za dzisiaj! :*
Ja tez nie siedze przy laptopie, korzystam z tel
U mnie ten brzuch w nocy jakby odpoczywal I z rana przez pare h jest spokoj a potem znow sie zaczyna.
Nakaz lezenia do odwolania -
Kobietki a co tam u Elizy? Ktos cos? Mam nadzieje ze swiateczny czas zalagodzi choc troszke bol a rodzina stanie na wysokosci zadania i pomoga jej w tych ciezkich chwilach.
pragnaca dzidziusia, aszka, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Kobietki a co tam u Elizy? Ktos cos? Mam nadzieje ze swiateczny czas zalagodzi choc troszke bol a rodzina stanie na wysokosci zadania i pomoga jej w tych ciezkich chwilach.
Myslalam o niej wczoraj wieczorem , ze wlasnie nie odzywala sie ostatnio
Mam nadzieje, ze nas Podczytuje I sie odezwieaszka, aneczka2015 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez czekam na wieści od Eliz. Kochana, jak sie trzymasz?
Ja juz rozpakowana
Jestem tak szczęśliwa i zakochana, ze żadne słowa tego nie wyrażą
Życzę takiego szczęścia każdej staraczce.
Wiecej napisze jak trochę ochłone...
Ps. Dziękuje za kciuki. Zdzialały cuda bo wszystko poszło mega sprawnie :*renieczka, wiecznie, roletka, kmb, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, justa1234, sylwiaśta159, Moniaa, Astra, La-mia, mycha28, Agi83, aszka, Konwalia, Inska, agniesia2569, Marta1986, agulas, Tosia 1981, Anatolka, Idgie, szałwia, Mała Mi 1, Takanijaka, Sanna, Viki26, Lilou1984, mia6, Biała, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKava wrote:Ja tez czekam na wieści od Eliz. Kochana, jak sie trzymasz?
Ja juz rozpakowana
Jestem tak szczęśliwa i zakochana, ze żadne słowa tego nie wyrażą
Życzę takiego szczęścia każdej staraczce.
Wiecej napisze jak trochę ochłone...
Ps. Dziękuje za kciuki. Zdzialały cuda bo wszystko poszło mega sprawnie :*
Czekalam na twoj I Bialej wpis
Tak sie ciesze kochana, ze wszystko dobrze I czekamy na relacje ze zdjeciemBiała lubi tę wiadomość