Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jaka piekna! Ten nosek, te usteczka! Az sie lezka w oczu kreci! W ogole ci sie Anko nie dziwie, ze nie masz czasu na forum, ja bym sie chyba calymi dniami w te ksiezniczke wpatrywala
Gratulacje raz jeszcze!
Anko:-), Lilou1984, szałwia lubią tę wiadomość
-
I tak trochę jest....mogłabym godzinami wpatrywac się w Hanke. No może na zmianę z calowaniem:-)
Ale bywają problemy, płacze, niechęć do cycka mimo głodu, niechęć do spania i ssania. Lekka zoltaczka i na razie walczymy w domu by minęła:-)sylwiaśta159, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko, jaka piękna!
Monia zdjęcie z usg też boskie
Inska z nadmiarem imbiru i czosnku uważaj, gdyby tempka Ci podrosła do 38 zbijaj paracetamolem w małych ilościach. Mi pozwolili jeszcze bioparox (miałam zapalenie oskrzeli zaraz po pozytywnych testach). Inska gratuluję pozytywnej wizyty i kolejnego spotkania z maluchem
Dziewczyny dzięki za gratulację ukończenia trymestru, ja znów odpadłam z migreną, więc mnie nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 15:14
Moniaa, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie maluch ma 2,5cm raczki nozki i serducho ladnie bije
roletka, pragnaca dzidziusia, Anko:-), kmb, Moniaa, szałwia, wiecznie, justa1234, Pola7, Lilou1984, mycha28, Kava, mia6, Inska, Astra, Konwalia, Biała, Madzia82, Idgie lubią tę wiadomość
-
Zgłaszam, że w pierwszym trymestrze przytyłam ogólnie tylko pół kilo
Brzuszek i piersi są widoczne, maskuje więc je odzieżą jak się tylko da, ale schudłam w udach i tyłku, więc w ostatecznym rozrachunku nie ma dużego przyrostu. Już się nie mogę doczekać, jak powiemy wszystkim na Święta i przestanę musieć ukrywać brzuch
Mężu przygotował kolaż ze zdjęć usg i krótki tekst dla przyszłych dziadków
Lilou1984, Kava, mia6, Inska, Konwalia, Biała lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Anko, Hania jest prześliczna!!!
I faktycznie aszka ma racje. Wygląda jak grzeczny aniołeczek.
Ehhh, jak te pozory myląwiem coś o tym
Kava czy czy to już jutro u ciebie cc? Czy mi się coś pokićkało? :-oKava lubi tę wiadomość
-
Sanna super, ze z maluszkiem wszystko ok
Tak sie ciesze, ze te nasze szkraby tak pieknie rosna i maja serca jak dzwony
dzieki za info szalwia, no wlasnie nie jestem pewna jak z tym paracetamolem. dzis jest niestety gorzej niz bylo wczoraj, toatlnie mam zatkane uszy i z nosa mi sie leje, caly dzien w lozku lezeprzy kazdym kichnieciu i kaszlnieciu, martwie sie czy z maluchem wszystko ok, ech
i wow! szalwia, tylko pol kilo! rewelacja!ja mam pod choinke dostac wage, nie wiem czy znajde odwage zeby na niej stanac
Kava kochanie, od samego rana bede o Was myslec i te swoja szczesliwa litanie odmowie
Biala, powodzenia i chyba wypowiem sie w imieniu nas tutaj wszystkich, ze czekamy na zdjecie. Ciebie tez sie to tyczy Kava!Ach szampany sie jutro poleja!
Kava, Lilou1984 lubią tę wiadomość