Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mia 2,5 to też spoko

Inska haha ja pod choinkę dostanę ciśnieniomierz, bo się muszę 2x dziennie mierzyć
U mnie brzuch jest mega widoczny, ale ubyło gdzie indziej, więc spoko
Może to dzięki temu, że miałam odrzut od słodkiego (za to teraz mam fazę) i jem bardzo regularnie 5 i więcej razy dziennie, bo najpierw mi to pomagało na mdłości, a teraz maluch jest ciągle głodny, sporo pracuję i dużo się ruszam. Jeśli chodzi o paracetamol, to mówiła mi lekarka, że tempka ponad 38 może wywołać skurcze macicy, a paracetamol w rozsądnych ilościach jest ok. Ja z nim bardzo uważałam, ale jak miałam 38 to brałam. Kaszlu też się bałam, ale przy zapaleniu oskrzeli wypluwałam oskrzela, a maluchowi nic nie jest
Może do lekarza jutro skocz?
Kava, Biała kciuki trzymam!
Na czeskim forum mamy dziewczynę w drugiej invitrowej ciąży, termin ma za 5 dni i przytyła tylko 6 kg, bo schudła gdzie indziej, dziecko jest duże i zdrowe. Też tak chcę
Inska, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
Moniaa piękne zdjęcie a i super pamiątka zostaje

Anko Haneczka cudo do zacałowania
Kava i Biała trzymam za Was mocno kciuki jutro wasz wielki dzień życie zmieni Wam się o 180 stopni ale to będzie piękne
Powodzenia kochane
Biała, Kava lubią tę wiadomość
-
Anko Haniulka do schrupania. Jakie ma piękne usteczka. Na zdjęciu taka pogodna i zadowolona.
Szałwia nie zazdroszczę tych migren. Super, że w święta ogłaszasz taką nowinę. To dopiero będzie prezent.
Kava i Biała jutro Wasz dzień. Czekamy na kolejne invitratka. Powodzenia. Jutro bedziemy cały czas o Was myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 22:21
Biała, Kava lubią tę wiadomość
-
Kava i Biała powodzenia jutro. kciuki zaciskam i zazdroszczę tulenia dzieciątek. życzę szybkiego dojścia do siebie, żebyście jak Justa następnego dnia już śmigały:)
Agulas jak mocne to po prostu dzidzia wyczynią akrobacje w brzuszku;). z tygodnia na tydzień ruchy będziesz odczuwać coraz intensywniej:) bo czkawka jest raczej dalikatna i rytmiczna
ja od kilku dni odczuwam nowy rodzaj ruchów. kiedyś tylko kopniaczki i boksowanie, a teraz jeszcze czuję takie przesuwanie pod skórą które potrafi mnie nawet łaskotać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 22:59
Biała, Kava, agulas, wiecznie lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biała, Kava ja również mocno trzymam kciuki za wasze jutrzejsze pordy. Żeby wszystko poszło sprawie i żebyście szybciutko doszły do siebie.
Anko cudowną masz córcię. Absolutnie nie dziwię się że nie możesz oderwać oczu od niej.
Pozdrawiam dziewczyny i oby juz u każdej do końca ciąży pozytywne wieści tylko były. U mnie póki co brak czasu
niby zaraz święta a my chyba nawet choinki nie ubierzemy bo nie mam miejsca. Remont mieliśmy skończyć dawno a ze w pierwszym dniu wysiadło światło- było i znikło to stoimy w miejscu. Jutro dopiero mój tata ma coś poradzić, ale i tak w dwa dni nie skończymy. Miałam mieć mebelki dla synka na święta a nawet nie byliśmy zamówić jeszcze. Ogólnie w ciemnej d jestem ze wszystkim i mnie jakiś dół ogarnął, nawet posprzątać za dużo nie mogę bo brzuch w momencie robi mi się twardy jak kamień. Ale przynajmniej synuś szaleje, więc tyle radości
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAszka, Biala biore 2 tabl dziennie magnez+b6 . Myslalam zeby zwiekszyc dawke na wlasna reke bo jak zapytalam lekarki to powiedziala ze 2 tabletki wystarcza

Nie wiem czy to twardnienie MA cos wspolnego z braniem aspiryny , bo odkad ja biore jakby bardziej to odczuwam I dyskomfort jest ogromny
-
Biała &&&&&&&
Będzie dobrze, mam nadzieję, że śpisz już smacznie
Pragnąca, Astra - jaj Wam brzuszki twardnieją to odpoczywajcie jak najwięcej. Najważniejsze są dzieciaczki
pragnaca dzidziusia, aszka, Astra, Biała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

caly dzien leze, a mimo to I tak jest twardy I bolacy 

powoli zaczynamy impre