Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mia 2,5 to też spoko
Inska haha ja pod choinkę dostanę ciśnieniomierz, bo się muszę 2x dziennie mierzyćU mnie brzuch jest mega widoczny, ale ubyło gdzie indziej, więc spoko
Może to dzięki temu, że miałam odrzut od słodkiego (za to teraz mam fazę) i jem bardzo regularnie 5 i więcej razy dziennie, bo najpierw mi to pomagało na mdłości, a teraz maluch jest ciągle głodny, sporo pracuję i dużo się ruszam. Jeśli chodzi o paracetamol, to mówiła mi lekarka, że tempka ponad 38 może wywołać skurcze macicy, a paracetamol w rozsądnych ilościach jest ok. Ja z nim bardzo uważałam, ale jak miałam 38 to brałam. Kaszlu też się bałam, ale przy zapaleniu oskrzeli wypluwałam oskrzela, a maluchowi nic nie jest
Może do lekarza jutro skocz?
Kava, Biała kciuki trzymam!
Na czeskim forum mamy dziewczynę w drugiej invitrowej ciąży, termin ma za 5 dni i przytyła tylko 6 kg, bo schudła gdzie indziej, dziecko jest duże i zdrowe. Też tak chcęInska, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
Moniaa piękne zdjęcie a i super pamiątka zostaje
Anko Haneczka cudo do zacałowania
Kava i Biała trzymam za Was mocno kciuki jutro wasz wielki dzień życie zmieni Wam się o 180 stopni ale to będzie pięknePowodzenia kochane
Biała, Kava lubią tę wiadomość
-
Anko Haniulka do schrupania. Jakie ma piękne usteczka. Na zdjęciu taka pogodna i zadowolona.
Szałwia nie zazdroszczę tych migren. Super, że w święta ogłaszasz taką nowinę. To dopiero będzie prezent.
Kava i Biała jutro Wasz dzień. Czekamy na kolejne invitratka. Powodzenia. Jutro bedziemy cały czas o Was myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 22:21
Biała, Kava lubią tę wiadomość
-
Kava i Biała powodzenia jutro. kciuki zaciskam i zazdroszczę tulenia dzieciątek. życzę szybkiego dojścia do siebie, żebyście jak Justa następnego dnia już śmigały:)
Agulas jak mocne to po prostu dzidzia wyczynią akrobacje w brzuszku;). z tygodnia na tydzień ruchy będziesz odczuwać coraz intensywniej:) bo czkawka jest raczej dalikatna i rytmiczna
ja od kilku dni odczuwam nowy rodzaj ruchów. kiedyś tylko kopniaczki i boksowanie, a teraz jeszcze czuję takie przesuwanie pod skórą które potrafi mnie nawet łaskotaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 22:59
Biała, Kava, agulas, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biała, Kava ja również mocno trzymam kciuki za wasze jutrzejsze pordy. Żeby wszystko poszło sprawie i żebyście szybciutko doszły do siebie.
Anko cudowną masz córcię. Absolutnie nie dziwię się że nie możesz oderwać oczu od niej.
Pozdrawiam dziewczyny i oby juz u każdej do końca ciąży pozytywne wieści tylko były. U mnie póki co brak czasuniby zaraz święta a my chyba nawet choinki nie ubierzemy bo nie mam miejsca. Remont mieliśmy skończyć dawno a ze w pierwszym dniu wysiadło światło- było i znikło to stoimy w miejscu. Jutro dopiero mój tata ma coś poradzić, ale i tak w dwa dni nie skończymy. Miałam mieć mebelki dla synka na święta a nawet nie byliśmy zamówić jeszcze. Ogólnie w ciemnej d jestem ze wszystkim i mnie jakiś dół ogarnął, nawet posprzątać za dużo nie mogę bo brzuch w momencie robi mi się twardy jak kamień. Ale przynajmniej synuś szaleje, więc tyle radości
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAszka, Biala biore 2 tabl dziennie magnez+b6 . Myslalam zeby zwiekszyc dawke na wlasna reke bo jak zapytalam lekarki to powiedziala ze 2 tabletki wystarcza
Nie wiem czy to twardnienie MA cos wspolnego z braniem aspiryny , bo odkad ja biore jakby bardziej to odczuwam I dyskomfort jest ogromny -
Biała &&&&&&&
Będzie dobrze, mam nadzieję, że śpisz już smacznie
Pragnąca, Astra - jaj Wam brzuszki twardnieją to odpoczywajcie jak najwięcej. Najważniejsze są dzieciaczkipragnaca dzidziusia, aszka, Astra, Biała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny