Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Och Justa, az mnie sie samej lezka zakrecila czytajac o Twoim M. Fajny facet!
A w ogole to dzien dobry, witam sie z samego rana z bolacym gardlem i katarem i wielkim pytaniem: czym ja moge sie leczyc? Czy pozostaje mi tylko cytryna, miod i czosnek?justa1234 lubi tę wiadomość
-
Inska ja już wcześniej pisałam, mnie mój gin. zalecił płukanie gardła wodą utlenioną. Powiem szczerze, że zaczęłam się zagłębiać w temat i okazuje się, że ucho, gardło i zatoki można ratować właśnie wodą utlenioną. Sprawdziłam na swoim gardle w ciąży - rewelacja. Na początku rozcieńczałam wodę utl. wodą - pomagało, ale po jakimś czasie ból wracał. To przepłukałam gardło samą ulenioną i jak ręką odiął. Oczywiście trzeba uważać, żeby nie połknąć
Wiadomo naturalne anybiotyki można włączyć w terapię, ale trzeba szybko tępić bakterie, żeby się nie namnażały, więc spróbuj tej metody, szczerze polecam!
Basiurka, dzięki :*
Sanna kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 08:09
Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
Inska tak jak Biała pisze to może być woda utleniona do płukania. Jak Tobie nie podejdzie może być roztwór wody z solą bądź soda oczyszczoną.
W ciągu dnia herbatka z miodem i cytryną.
Na noc polecam kanapkę z masłem i drobno posiekany czosnkiem. Ja ją zawsze solę wtedy ma lepszy smak.Kiniaminia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Moniaa, Biala, dzieki Kochane! Zaraz sobie przeplukam gardlo woda utleniona z woda w takim razie.
Gotuje tez wywar z imbiru i cytryny, podobno w polaczeniu z miodem fajnie rozgrzewa.
Dzieki raz jeszcze dziewczyny!
Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska ja dodatkowo jeszcze zrobilam sobie syrop z cebuli, czosnku I cukru. Zostawiasz go w cieplym miejscy zeby cukier sie rozpuscil I pijesz dwie lyzeczki 2 razy dziennie. Udalo mi sie w taki sposob ominac kaszel, ktorego bardzo sie balam bo strasznie ciagnie brzuch wtedy
Inska, aszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 8 miesiącu
A to moja młoda na ostatnim usg...
Prosiłabym o nie cytowanie bo później edytuję aby usunąć fotkę
Fotka słaba bo to fotka ekranu laptopa. Mam filmik z usg. Bo jakoś pod koniec wizyty ocknęłam się ze chce foto ale mała ewidentnie juz nas miała gdzieś. Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 12:07
pragnaca dzidziusia, kmb, Lilou1984, agulas, Takanijaka, Kava, mycha28, Konwalia, aszka, aneczka2015, justa1234, agniesia2569, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monisiu śliczne zdjęcie!
Dziewczyny z cc jutro- będę trzymać kciuki, oj zobaczycie jak będziecie ryczec gdy usłyszycie płacz dzieci- nie da się powstrzymać tych łez.
Ja ryczalam jak wariatka:-)
Dziś polecam zrobić sobie mega odprezajacy dzien- ciepła kąpiel może masaż robiony przez męża, peeling ciała itp itd.
Od jutra zacznie się jazda!
Jak widzicie moja aktywność spadła do zera.
Zdjęcia młodej nie dodaje bo nie umiem dodać tutaj, a nie chce by krążyły gdzieś po internecie.
Monia a może tobie wyślę na fcb a ty zdolniacho dodasz Hanie?Inska, sylwiaśta159, aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, Moniaa, Kava, justa1234, Biała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to Hania...
Wcale się nie dziwię że Anko nas tu zaniedbuje skoro ma takie cudności w domku...
I pamiętamy ... nie cytujemy
TADAAAMMM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 13:26
kmb, pragnaca dzidziusia, Anko:-), Anatolka, wiecznie, justa1234, agulas, Kava, mia6, Astra, Marta1986, Konwalia, Biała, angelstw, Idgie, mrth666 lubią tę wiadomość