X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala gratulacje :-)
    A te Twoje kokoszki to duuze dziewczyny :-) duzo zdrowka Wam zycze i dochodz szybko do siebie <3

Biała, aszka lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała gratulacje :) cieszę się że Twoje skarby są już bezpieczne w ramionach kochających rodziców. dużo zdrówka i siły :)!

aszka, Biała lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała gratulacje :) czekamy na więcej informacji.

Kava od Ciebie także :)

Eliz dobrze że się jakoś trzymasz.

Biała lubi tę wiadomość

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trafiłam na wysyp naszych forumowych dzieciaczków :)

Kava- podaj imię dla chłopczyka :) , Biała, Anko gratulacje :)

Biała lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny !! :)

Biała lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    U Lilki efekt był dość szybko, bo przy kolejnej kupce :)
    Wiesz u nas chyba kolki się zaczęły :-( :-( bo Zosia jak nie mze zrobić kopy to steka i pręży się a dziś w nocy takich objawowo nie miała tylko co chwile podplakiwala jakby miała skurcz brzuszku który momentami nachodzi i odchodzi :-( :-( trwało to z 3h a po upływie tego czasu mała usnela jakby nic wcześniej jej nie dolegalo, a przy tych jej poplakiwaniach pomaga mocne przytulenie do piersi i podskakiwanie z nią na łóżku ale pomogą tylko jak to robię a jak tylko przestawalam to Zosieńka znowu płakała :-( :-( podałam jej espunisan dla dzieci ale niewiem czy on coś jej pomógł skoro płakała :-( mam jeszcze sab simplex ale niechce narazie jej go podawać.

Mam tylko nadzieję że ten probiotyk zadziała jak potrzeba i nie zrobi jej się zatwardzenie :-o :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 08:13

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa kropelki jednorazowo w czasie kolki nie pomogą wiem sama po sobie też tak na początku robiłam a w ulotce pisze że przed każdym karmieniem ja podaje 3-4 razy dziennie jak wiem że długo nie będzie jadł to nie daje ale różnica jest widoczna tylko ja podaje Infacol Espumisan średnio działa jak dla mnie..

U nas kolka to brzuszek twardy jak skała ogromny krzyk i nic nie pomaga dopiero jak przytulę po skurczu to synuś się wtula we mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 09:02

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Inska Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała, jak cudownie przeczytać wiadomość od Ciebie! Inga i Olga, przepiękne imiona! Raz jeszcze ogromne gratulacje z całego serducha <3

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Justa kropelki jednorazowo w czasie kolki nie pomogą wiem sama po sobie też tak na początku robiłam a w ulotce pisze że przed każdym karmieniem ja podaje 3-4 razy dziennie jak wiem że długo nie będzie jadł to nie daje ale różnica jest widoczna tylko ja podaje Infacol Espumisan średnio działa jak dla mnie..

U nas kolka to brzuszek twardy jak skała ogromny krzyk i nic nie pomaga dopiero jak przytulę po skurczu to synuś się wtula we mnie
    Więc już newiem co jek jest :-( bo Zosia poplakuje ale nie krzyczy i ten płacz jest nieregularny tylko chwile płacze i zaraz przestaje i znowu płacze i przestaje tak jakby coś ja chwilami bolało i przestawalo :-( no ja mam jeszcze te krople sab simplex podobno są najlepsze ale narazie może się wstrzymam z podaniem.U mnie Zosia tylko się tak zachowuje w nocy a w dzień jest spokojniutka,a u ciebie jak to jest?

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białą. gratuluje z calych sil!!! Piekne imiona!:-D
    A ja dziewczyny polecam po raz nie wiem ktory na te wasze zaparcia-pisze wasze, bo ja sie pozbylam syrop Lactulosum. Koszt niewielki, bez recepty. Mi poradzila go pani dr, na ulotce tez jest napisane, ze mozna stosowac w ciazy

pragnaca dzidziusia, roletka, Biała lubią tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała-cudownie!!

tak wygląda moje Słoneczko...
    190aa785a99accc9med.jpg

Serdunio pukało jak szalone... widziałam rączki, nóżki... niesamowite... Moja Marcelinka lub Marcelek ma już 2cm. Kosmówka wygląda, jakby się przykleiła, jest może jedna mała przestrzeń nie do końca przyklejona, stąd może jeszcze to brązowe brudzenie, bo nie krwawię od 8 dni, a wcześniej krwawienia miały miejsce co dwa dni. Na szczęście mam ostatni tydzień fragminu- połowę dawki i odstawiam. Jestem mieszanką wybuchową, cieszę się jak wariat, ale też okropnie boję. Mój P tak oszalał, że nijak nie mogłam go powstrzymać i jeździ po wszystkich i chwali się swoim dzieckiem...

aszka, roletka, Konwalia, Anko:-), Takanijaka, justa1234, Moniaa, pragnaca dzidziusia, wiecznie, Biała, Kava, Idgie, mia6, Lilou1984, Eliz, Viki26, Mania1718, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta ale fajne zdjecie, mały człowieczek, widzisz bedzie dooobrze :)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane :) w 2014 tez zostalam mama dzieciatka z in vitro...z reszta czesc z Was mnie zna...chcialam tylko powiedziec, ze jesli planujecie pozniej drugie dziecko to macie szanse na ciaze naturalna...bylam dzisiaj na usg i jest moje szczescie :) udalo nam sie w 1 cs po porodzie, no i nie mozemy w to uwierzyc bo wczesniej tyle czasu nie wychodzilo...in vitro leczy cialo i dusze a pozniej zdarzaja sie cuda :)

zycze Wam wesolych swiat, spokojnej ciazy, lekkich porodow i zdrowych bobaskow :)

Anko:-), sylwiaśta159, Takanijaka, justa1234, aszka, pragnaca dzidziusia, wiecznie, Biała, Marta1986, Idgie, mia6, Lilou1984, Konwalia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka juz slyszalam o twoim cudzie. Bardzo gratuluję. Ucaluj od wirtualnych ciotek Marcelego.
    A może to nie ivf, a Marceli ukoil twoje serce ciało i duszę?:-)
    Wspaniała historia! Sciskam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 14:12

kaarolaa, aszka lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko byc moze posiadanie dziecka spowodowalo, ze sie odblokowalam i juz tak bardzo nie myslalam o tym zeby miec kolejne dziecko...
    tylko boje sie, czy dam sobie rade bo maz calymi dniami w pracy, a ja z malym na rehabilitacje jezdze, do pediatry przynajmniej raz w miesiacu i w domu musze go dzwigac...ale dam rade, jak bylam silna dla Marcelego tak teraz bede silna i bede walczyla o ciaze...

aszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Anko:-), Marta1986, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola gratulacje, ja jestem spokojna o Ciebie :) Jestes silna kobieta i takie drobne niedogodnosci nie przeszkodza w niczym :)

kaarolaa, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz pierwszy spróbuje dodać zdjęcie mojego brzucha. Enjoy the view:)

933f2b4d6dedfe4emed.jpg

sylwiaśta159, aszka, Moniaa, Idgie, mia6, Lilou1984, wiecznie, justa1234, Konwalia, Eliz, pragnaca dzidziusia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:
    Po raz pierwszy spróbuje dodać zdjęcie mojego brzucha. Enjoy the view:)

[/URL]

Brzucha... chyba brzusiunia ... elegancka szczupła dziewczyna z Ciebie ☺

Anko:-), Takanijaka lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Anko byc moze posiadanie dziecka spowodowalo, ze sie odblokowalam i juz tak bardzo nie myslalam o tym zeby miec kolejne dziecko...
    tylko boje sie, czy dam sobie rade bo maz calymi dniami w pracy, a ja z malym na rehabilitacje jezdze, do pediatry przynajmniej raz w miesiacu i w domu musze go dzwigac...ale dam rade, jak bylam silna dla Marcelego tak teraz bede silna i bede walczyla o ciaze...

Tak sie trzymaj kochana!

kaarolaa lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Więc już newiem co jek jest :-( bo Zosia poplakuje ale nie krzyczy i ten płacz jest nieregularny tylko chwile płacze i zaraz przestaje i znowu płacze i przestaje tak jakby coś ja chwilami bolało i przestawalo :-( no ja mam jeszcze te krople sab simplex podobno są najlepsze ale narazie może się wstrzymam z podaniem.U mnie Zosia tylko się tak zachowuje w nocy a w dzień jest spokojniutka,a u ciebie jak to jest?

Może brzuszek ją pobolewa bez kolki..tak może być u nas jest tak że w dzień marudzi a w nocy śpi grzecznie wstaje na jedzonko jak ma kolke to popołudniu i wieczorem 20-23..

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ