Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:U Lilki efekt był dość szybko, bo przy kolejnej kupce
bo Zosia jak nie mze zrobić kopy to steka i pręży się a dziś w nocy takich objawowo nie miała tylko co chwile podplakiwala jakby miała skurcz brzuszku który momentami nachodzi i odchodzi
trwało to z 3h a po upływie tego czasu mała usnela jakby nic wcześniej jej nie dolegalo, a przy tych jej poplakiwaniach pomaga mocne przytulenie do piersi i podskakiwanie z nią na łóżku ale pomogą tylko jak to robię a jak tylko przestawalam to Zosieńka znowu płakała
podałam jej espunisan dla dzieci ale niewiem czy on coś jej pomógł skoro płakała
mam jeszcze sab simplex ale niechce narazie jej go podawać.
Mam tylko nadzieję że ten probiotyk zadziała jak potrzeba i nie zrobi jej się zatwardzenie :-oWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 08:13
-
Justa kropelki jednorazowo w czasie kolki nie pomogą wiem sama po sobie też tak na początku robiłam a w ulotce pisze że przed każdym karmieniem ja podaje 3-4 razy dziennie jak wiem że długo nie będzie jadł to nie daje ale różnica jest widoczna tylko ja podaje Infacol Espumisan średnio działa jak dla mnie..
U nas kolka to brzuszek twardy jak skała ogromny krzyk i nic nie pomaga dopiero jak przytulę po skurczu to synuś się wtula we mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 09:02
-
Marta1986 wrote:Justa kropelki jednorazowo w czasie kolki nie pomogą wiem sama po sobie też tak na początku robiłam a w ulotce pisze że przed każdym karmieniem ja podaje 3-4 razy dziennie jak wiem że długo nie będzie jadł to nie daje ale różnica jest widoczna tylko ja podaje Infacol Espumisan średnio działa jak dla mnie..
U nas kolka to brzuszek twardy jak skała ogromny krzyk i nic nie pomaga dopiero jak przytulę po skurczu to synuś się wtula we mniebo Zosia poplakuje ale nie krzyczy i ten płacz jest nieregularny tylko chwile płacze i zaraz przestaje i znowu płacze i przestaje tak jakby coś ja chwilami bolało i przestawalo
no ja mam jeszcze te krople sab simplex podobno są najlepsze ale narazie może się wstrzymam z podaniem.U mnie Zosia tylko się tak zachowuje w nocy a w dzień jest spokojniutka,a u ciebie jak to jest?
-
Białą. gratuluje z calych sil!!! Piekne imiona!
A ja dziewczyny polecam po raz nie wiem ktory na te wasze zaparcia-pisze wasze, bo ja sie pozbylam syrop Lactulosum. Koszt niewielki, bez recepty. Mi poradzila go pani dr, na ulotce tez jest napisane, ze mozna stosowac w ciazypragnaca dzidziusia, roletka, Biała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiała-cudownie!!
tak wygląda moje Słoneczko...
Serdunio pukało jak szalone... widziałam rączki, nóżki... niesamowite... Moja Marcelinka lub Marcelek ma już 2cm. Kosmówka wygląda, jakby się przykleiła, jest może jedna mała przestrzeń nie do końca przyklejona, stąd może jeszcze to brązowe brudzenie, bo nie krwawię od 8 dni, a wcześniej krwawienia miały miejsce co dwa dni. Na szczęście mam ostatni tydzień fragminu- połowę dawki i odstawiam. Jestem mieszanką wybuchową, cieszę się jak wariat, ale też okropnie boję. Mój P tak oszalał, że nijak nie mogłam go powstrzymać i jeździ po wszystkich i chwali się swoim dzieckiem...aszka, roletka, Konwalia, Anko:-), Takanijaka, justa1234, Moniaa, pragnaca dzidziusia, wiecznie, Biała, Kava, Idgie, mia6, Lilou1984, Eliz, Viki26, Mania1718, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam kochane
w 2014 tez zostalam mama dzieciatka z in vitro...z reszta czesc z Was mnie zna...chcialam tylko powiedziec, ze jesli planujecie pozniej drugie dziecko to macie szanse na ciaze naturalna...bylam dzisiaj na usg i jest moje szczescie
udalo nam sie w 1 cs po porodzie, no i nie mozemy w to uwierzyc bo wczesniej tyle czasu nie wychodzilo...in vitro leczy cialo i dusze a pozniej zdarzaja sie cuda
zycze Wam wesolych swiat, spokojnej ciazy, lekkich porodow i zdrowych bobaskowAnko:-), sylwiaśta159, Takanijaka, justa1234, aszka, pragnaca dzidziusia, wiecznie, Biała, Marta1986, Idgie, mia6, Lilou1984, Konwalia, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Karolka juz slyszalam o twoim cudzie. Bardzo gratuluję. Ucaluj od wirtualnych ciotek Marcelego.
A może to nie ivf, a Marceli ukoil twoje serce ciało i duszę?
Wspaniała historia! Sciskam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 14:12
kaarolaa, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko byc moze posiadanie dziecka spowodowalo, ze sie odblokowalam i juz tak bardzo nie myslalam o tym zeby miec kolejne dziecko...
tylko boje sie, czy dam sobie rade bo maz calymi dniami w pracy, a ja z malym na rehabilitacje jezdze, do pediatry przynajmniej raz w miesiacu i w domu musze go dzwigac...ale dam rade, jak bylam silna dla Marcelego tak teraz bede silna i bede walczyla o ciaze...aszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Anko:-), Marta1986, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Anko byc moze posiadanie dziecka spowodowalo, ze sie odblokowalam i juz tak bardzo nie myslalam o tym zeby miec kolejne dziecko...
tylko boje sie, czy dam sobie rade bo maz calymi dniami w pracy, a ja z malym na rehabilitacje jezdze, do pediatry przynajmniej raz w miesiacu i w domu musze go dzwigac...ale dam rade, jak bylam silna dla Marcelego tak teraz bede silna i bede walczyla o ciaze...
Tak sie trzymaj kochana!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Więc już newiem co jek jest
bo Zosia poplakuje ale nie krzyczy i ten płacz jest nieregularny tylko chwile płacze i zaraz przestaje i znowu płacze i przestaje tak jakby coś ja chwilami bolało i przestawalo
no ja mam jeszcze te krople sab simplex podobno są najlepsze ale narazie może się wstrzymam z podaniem.U mnie Zosia tylko się tak zachowuje w nocy a w dzień jest spokojniutka,a u ciebie jak to jest?
Może brzuszek ją pobolewa bez kolki..tak może być u nas jest tak że w dzień marudzi a w nocy śpi grzecznie wstaje na jedzonko jak ma kolke to popołudniu i wieczorem 20-23..