Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mycha mi chodzi o to że tydzień wcześniej wychodziło że waży 1200g a wątpię żeby 400g w tydzień przybrała
tylko nie wiem który pomiar był dokladniejszy bo może wcześniej nie 1200 a np 1400 ważyła
no ale jak waży już te 1600g to ja jestem bardzo zadowolona
a że różnica między maluchami to normalne jak mi wyszło że oboje ok 1200g to w szoku byłam i ja i lekarz
No jak po szyjce kopią to jest koszmarja np od paru dni strasznie nisko czuje wiercenie i nie wiem czy miałaś kiedyś zapalenie albo infekcje pęcherza ale tak mi na pęcherz naciskają że mnie cewka piecze jakbym zapalenie miała brrrrr i czasem mam wrażenie że mi nogę w pochwe włoża bo tak majstruja przy szyjce o wypinaniu nawet nie wspomnę bo teraz coraz gorzej to wytrzymuje bo są większe i dużo bardziej się wypiac potrafią niż wcześniej a ciągnie przy tym wszystko, skóra, mięśnie, czuje jak mi na jajniki i inne narządy nacisk idzie, jednym słowem masakra ale jak tak się wierca obracają a nie boksuja to mogłabym cały dzień cieszyć się tym uczuciem
pragnaca dzidziusia, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość
-
No moze to moze tamten pomiar byl niedokladny. Wazne ze rosna
Oj ja wczesniej tak mialam ze smyraly po pecherzu i czulam wlasnie takie klucie i pieczenie w cewce i parcie jakbym miala zaraz siku zrobic...brrrr okropne uczucie. Dobrze ze tylko pare dni tak mialam.
Jak tak tylko delikatnie pukaja to lubie bardzoale te wypinki to czasem takie bolesne sa. Ja tez czuje jakby mnie zebra bolaly i straszny nacisk na zoladek
-
Mój M się śmieje że łakomczuchy po mnie będą bo jak tylko coś do jedzenia przede mną postawi to od razu zaczynają szaleć no i właśnie wtedy bawią się w pokażemy mamie kto mocniej żołądek naciśnie
za zwyczaj małe porcję jem bo właśnie ucisk czuje i nawet jakbym chciała to nie da rady
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Dokladnie mam to samo. Jak tylko zjem to szaleja jakby walczyly o jedzenie
tez duzo nie moge zjesc bo mam wrazenie ze tam mam tak malo miejsca i jak zjem jeszcze troche wiecej to pekne
-
Dodaje z telefonu to nie wiem czy się uda
focisz na przywitanie 30tc
http://i821.photobucket.com/albums/zz140/roletka/mobile%20uploads/_20151228_105107_zps64zflhy2.jpgmycha28, Anatolka, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, Kava, justa1234, Tilka, Konwalia, agulas, sylwiaśta159, wiecznie, mia6 lubią tę wiadomość
-
ja 77,5kg startowałam z wagą 73kg
pragnaca dzidziusia, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mycha28 ty masz naprawdę jakiegoś fajnego lekarza. Brzmi jakby wiedział co robi. Gratuluję, przynajmniej masz świadomość że jesteś w dobrych rękach:)
Pragnąca tak sobie myślę że gdybym ważyła więcej lub gdybym miała większy brzuch byłoby mi i maluchom lepiej. Jem, jem i nie tyje. Pierwszy raz martwi mnie fakt że nie przybieram na wadze:) a co do ruchów - to było takie naprawdę prawie nic. Pewnie się jeszcze rozkręca...
Widzę że mamy wieloraczkow zdominowały dzisiejszy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:21
mycha28, roletka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
No ale można powiedzieć że mam 7.5kg na plusie bo jak leżałam i jadłam lekkie rzeczy to schudłam 3 kg
-
Takanijaka u ciebie jeszcze przyjdzie czas na tycie
a z duzym brzuchem wcale nie jest lepiej uwierz
Oj bardzo jestem zadowolona z mojej pani doktor. Czuje sie u niej bardzo zaoopiekowanapragnaca dzidziusia, agulas, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita86 wrote:z tego co widze same 2 paki
ciekawe co u mnie w brzuszku siedzi
juz sie nei moge doczekac wizyty 7 stycznia