Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eliz, brak mi słów po prostu. Mam nadzieję, że los mu odpłaci za wszystkie przykrości jakie ci sprawił.
Dziwny uśmiech mi się natomiast na twarzy pojawia ilekroć czytam o tej jego cizi, bo za dużo już się w życiu napatrzyłam na takie pseudo-związki, i ani jeden, podkreślam ani jeden nie przetrwał dłużej niż rok. Więc nie mogę się doczekać, jak za kilka miesięcy napiszesz nam Eliz kochana, że były już wtedy mąż mieszka u mamusi, bo się z tą laską rozszedł, czytaj kopnęła go w stare cztery litery, po wcześniejszym przepuszczeniu jego pieniędzy z podziału Waszego majątku. Mogę się tu założyć, że tak dokładnie to będzie wyglądało.
Eliz Tobie i dzieciątku wszystkiego naj naj naj w tym Nowym Roku!pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, Konwalia, Idgie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do wagi to ja mam juz +10 kg I dodam, ze wcale jakos sie nie obrzeram. Jem normalnie, wtedy kiedy glodna jestem I staram sie laczyc posilki z warzywami I owocami:) a waga I tak swoje robi
maz I cala reszta twierdzi, ze wszystko mi brzuch wchodzi, a ja widze powiekszona pupke I biodra
ale o to Bede sie martwic po porodzie, malenstwa musza miec wygodny domek do mieszkania I zlosliwosci typu : ale ty masz juz duzy brzuch ' nie robia na mnie wrazenia
sylwiaśta159, Inska, agulas, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Mamusie cudownie sie czyta o wszystkim co was spotyka. Wiadomo że lepiej jakby się obywało bez problemów brzuszkowych, kolkowych i każdych innych ale to też uroki macierzyństwa. Ciekawe co u Anko jeszcze
Aszka a wy już z córcia w domu jesteście?
Gratuluję udanych wizytja to zawsze jak na skrzydłach wychodzę z gabinetu jak wiem że z synkiem wszystko dobrze i ze ładnie rośnie.
Eliz co do ojcostwa to w polskim prawie jest coś takiego jak automatyczne uznanie ojcostwa w przypadku małżeństwa, co więcej jeśli dziecko urodziło wie w ciągu 300 dni od rozwodu a matka nie wzięła w tym czasie ślubu to również były mąż jest z automatu uznawany za ojca i nie są do tego żadne testy potrzebne. W ciągu pół roku od narodzin może on złożyć pozew o zaprzeczenie ojcostwa. Także bez względu na to co mąż sobie ubzdurał od razu składaj dokumenty o alimenty na dziecko. Oczywiście dokumenty z kliniki jak najbardziej się przydadzą.Inska, mia6, agulas, sylwiaśta159, roletka, justa1234, Konwalia, Anuszka, Idgie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wieści z wizyt! Cieszę się, że wszystko ok
!!!!
Mia wracaj do zdrowia!
Eliz musisz być silna. Jeszcze chyba nikt nie zbudował swojego szczęścia na cudzym nieszczęściu..
Oczywiście twierdzę, że ich związek nie przetrwa, co pewnie da Ci satysfakcję... Ale jeśli on to zrobił raz, to zrobi dwa.. trzy.. a związki z tak młodymi dziewczynami nie wróżą dobrze.. Nie urażając żadnej kobiety.
Dla mnie tacy faceci to śmiecie..
Sama kiedyś trwałam w takim związku. Zakochałam się strasznie w chłopaku mojej koleżanki. Z wzajemnością. Ogólnie dostałam za swoje i bardzo dobrze! On mi powiedział, że ich związek jest fikcją, lada dzień z nią zerwie i wtedy będziemy razem. Zrywał z nią miesiąc. Po 1,5 roku związku przez przypadek dowiedziałam się, że mnie zdradza już z innąWtedy to zdobyłam się na szczerą rozmowę z moją koleżanką i dowiedziałam się, że w czasie kiedy mi mówił że zrywają.. on walczył o ich związek
Niestety takie fra..ce chodzą po świecie i ranią wiele osób wokół.
sylwiaśta159, mia6, roletka lubią tę wiadomość
-
Eliz bardzo sie ciesze ze sie odezwalas.
Kochana bardzo ci wspolczuje calej tej sytuacji ale wierze ze przyjdzie czas kiedy slonce zaswieci dla ciebie! Jestes bardzo dzielna i dzidzius napewno jest bardzo dumny z mamy! Zycze ci aby wszystko skonczylo sie po twojej mysli. Powodzenia i trzymam kciuki ✊
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyEliz przykro mi ze musisz sama przez to przechodzic. Dlatego wlasnie zaden facet nie powinien byc pepkiem swiata dla kobiety, trzeba miec swoja prace, pasje, swoje zainteresowania i swoich przyjaciol. Na facetach swiat sie nie konczy, bedziesz miec dziecko, kase z mieszkania dasz rade, a on niech sobie zyje sam, kiedys zrozumie co stracił.
Dobrze ze Wasze wizytki dzewcyzny ok &&.
Justa oj tam, u Ciebie tez zleci, nie bedziesz nawet wiedziec kiedy.
Astra we wtorek wyjdziemyMała ładnie przybiera na wadze, nic sie nie dzieje, wiec lekarze juz chyba nam pozwola na wyjscie.
Astra, roletka, justa1234, Inska, agulas lubią tę wiadomość
-
Eliz tak bardzo ci współczuję, ja wiem że tobie ciężko patrzeć na niego a na nią tym bardziej ale ja bym specjalnie jak oni przychodzą podwijała bluzke nad brzuch i co chwile bym mówiła do brzucha albo opowiadała że jak się urodzi to tutaj będziecie się bawić, że kiedyś znajdziesz jej tatusia który jest odpowiedzialny a nie lubi się bawić lalkami bo dopadł go kryzys wieku średniego jak pan który dał nasienie (nie nazwałabym go tatą tym bardziej przy nim) aż by im bokiem wyszło pojawianie się wspólnie u ciebie w domu, dużo wytrwałości ci życzę
ja w tym tygodniu zgromadziłam kolejne pierdółki dla Pszczółekzaczeliśmy od tapety i farby, później przyszła paczka z kosmetykami, podkładami na łóżko, osłonkami na sutki, octeniseptem i wkładkami laktacyjnymi, dziś dostałam kolejną paczkę z butelkami, laktatorem, termometrem do kąpieli, ręczniczkami z kapturkami po kąpieli i płynem dzidziuś
jutro zaczynam pranie i po południu będziemy jechać zobaczyć wózek na żywo
w przyszłym tygodniu wpadnie moja przyjaciółka i będzie mi prasować, segregować i układać ubranka w szafie
Sylwia ja miałam na skierowaniu na prenatalne wpisane tachykardia, ale mi powiedział dr M że wpisuje to żebym miała darmowe badanie także wiedziałam co i jak a ty biedna strachu się najadłaś, a Bąbelka to już masz galanciegosylwiaśta159, mia6 lubią tę wiadomość
-
Aszka nie wiem czy mi umknęło czy nie pisałaś, ile Młoda ważyła?
kciuki zaciśnięte za wyjście do domu &&&&&
-
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Pragnąca mi lekarz powiedział że mogę przytyć do 16 kg. Ale narazie mamy 2.5 kg na plusie. Ja też czuje ze tyłek mi urósłi biodra większe. No nic założymy później grupę wsparcia w zrzuceniu zbędnych kilogramów.
Eliz nie mogę uwierzyc w to co czytam. Co za paskudny człowiek, bez serca. Ale mam podobne przeczucia co dziewczyny. Za jakiś czas panna mu podziękuje... i wiesz pamiętaj, może dziś w to nie uwierzysz, ale nie ma tego złego. Za jakiś czas spojrzysz w przeszłość i ulży ci ze tak się to wszystko potoczyło. Ten człowiek nie jest wart twojej i waszego dziecka miłości...
Agulas no i jak ta szkoła? Opłaca się chodzić?
Roletka cudownie dopinac wszystko na ostatni guziksama bym ci pomogła przy tych ubrankach
-
Witam
ja rzadko się udzielam ale intensywnie Was podczytujr kobietki .
Po wizycie moje Bąbelki dwa rosną rosną . Jeden synuś ma wagę 1850g natomiast drugi 2220g. Moje małe człowieczki kochane ;* Ja nie stety mam cukrzycę ciazowa wiec nie tyje. Dieta robi swoje .ale najważniejsze że chłopaki rosną . Ja przybrałam 13 kg i tak stoję na wadze a to juz prawie 34 tydzień.
Najważniejsze że pesser trzyma i byle tak do końca ;*Kava, Takanijaka, pragnaca dzidziusia, justa1234, sylwiaśta159, mia6, mycha28, Astra, Konwalia, Lilou1984, wiecznie lubią tę wiadomość
Mała Mi -
A ja się witam z Wami Kobietki w 18-stym tygodniu. Kurcze jak ten czas zapitala... Dziś wizyta u gina , a 26 tego podejrzę swoje maleństwo na połówkowym. .i może dowiem się w końcu kto tam w śroku do mnie puka
pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, mia6, mycha28, Kava, Inska, Takanijaka, aneczka2015, justa1234, Lilou1984 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnyA ja sie chwale, ze od dwoch dni mocno czuje bable
kopia mamuske I smyraja
juz nie tylko jak leze na wznak, ale jak siedze, stoje
Wkoncu czuje moje malenstwa
Maz jeszcze nie jest w stanie tego wyczuc I dzisiaj rano mowi do mnie jeszcze w lozku: "Jak ja ci zazdroszcze, ze mozesz je czuc"
Niesamowite uczucie, ze szczescia chce mi sie tanczyc I spiewacPola7, sylwiaśta159, mia6, mycha28, roletka, Inska, Takanijaka, aneczka2015, renieczka, justa1234, Anuszka, Lilou1984, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:A ja sie chwale, ze od dwoch dni mocno czuje bable
kopia mamuske I smyraja
juz nie tylko jak leze na wznak, ale jak siedze, stoje
Wkoncu czuje moje malenstwa
Maz jeszcze nie jest w stanie tego wyczuc I dzisiaj rano mowi do mnie jeszcze w lozku: "Jak ja ci zazdroszcze, ze mozesz je czuc"
Niesamowite uczucie, ze szczescia chce mi sie tanczyc I spiewac
Ja jestem tym filmikiem zszokowana
https://m.youtube.com/watch?v=jEWjvlhD_-U
Wyobrazacie sobie to razy 3 u pragnacej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:22
mycha28, mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Pragnaca ciesze sie ze wkoncu doswiadczylas upragnionych kopniaczkow
MalaMi wlasnie wczoraj myslalam co u ciebie
O to duze chlopaki juzniech rosna zdrowo dalej
a ze tobie nie przybywa to dobrze ciesz sie, wazne ze dzieciaczki przybieraja.
Dobrze ze pessar trzyma oby tak dalej
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój brzuch wygląda tak samo nawet jak siedzę
jak położę się na plecach to dopiero mam jazdy w brzuchu
Mała cudna waga Maluchów
Trzymam kciuki za wizytypragnaca dzidziusia, mycha28, sylwiaśta159, renieczka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Cudownie dziewczyny, że już maluszki czujecie!
Ja dziś po raz pierwszy usłyszałam serduszko. Pojechałam odebrać detektor tętna i po kilku podejściach udało się! Wyliśmy jak bubry z M. Do tej pory jak miałam USG t onigdy nie słuchaliśmy bicia, bo Irlandczycy odradzają, wg. nich męczy się dziecko. Ale nie wytrzymałam, kupiłam AngelSound Doppler i była to najpiękniejsza muzyka dla moich uszu!roletka, pragnaca dzidziusia, mycha28, sylwiaśta159, Kava, Takanijaka, aneczka2015, Moniaa, justa1234, mia6 lubią tę wiadomość