Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny napewno wiekszosc z Was kojarzy I pamieta nasza kolezanke Vendetta83
Przeczytalam jej bloga I jeszcze rycze. Nalezy jej sie order za walecznosc I sile.
Www.walkaobyciemama.bloog.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:25
Inska, Kava, myszaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny napewno wiekszosc z Was kojarzy I pamieta nasza kolezanek Vendetta83
Przeczytalam jej bloga I jeszcze rycze. Nalezy jej sie order za walecznosc I sile.
Www.walkaobyciemama.bloog.plpragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Czytalam... i zamarlam...
Pamietam jak wczoraj jak napisala do nas ,ze lezy w szpitalu, odeszly jej wody I czeka na poronienie. Nie potrafilam wtedy zrozumiec dlaczego tak sie dzieje.
Dzisiaj wchodze na jej bloga I to co przeczytalam "Made my day". Niesamowite historia. -
Ja tez pamiętam jej wpis o wodach, sama wtedy byłam ledwo po szpitalu i też myślałam że mi wody odeszły bo zanim krwawienia dostałam to mi woda po nogach leciała, jak dobrze ze maluszki przyszły jednak całe i zdrowe na swiat
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySwoja droga z tymi saczacymi sie wodami to jest przekichane. No bo jak rozpoznac, czy to wody czy sluz? Nie mowie oczywiscie o calkowitym odejsciu wod. Tylko o saczeniu. Ja np dzisaj mialam po nocy cala mokra wkladke, z typowo wodnistego sluzu i tez czasem tak mam, ze stoje, a taka woda leci mi doslownie strumyczkiem po nodze... i OK, o ile teraz siem, ze to musi byc sluz bo i nie bedac w ciazy tak mialam to w pozniejszym stadium ciazy np 20 tydz bede miala zawal czy to nie saczace sie wody. Co myslicie???
Swoja droga, weszlam na fejsa a tam taki filmik: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1108470492526303&id=530456393661052
No cala ja, jak wroce do domu zmarznietaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:43
-
Sylwia później jeszcze więcej śluzu jest, tym bardziej jak np bierze się luteine albo tak jak u mnie ze mam infekcje bakteryjną i mam przez nią jeszcze więcej, ja jak idę do WC to przynajmniej raz dziennie jak czuje ze mam mokro zbieram palcem to co się między wargami zebrało i patrzy czy jest białe czy przezroczyste, czy wodniste czy przynajmniej trochę się robią tak jakby górki jak palce od siebie odsune no i zapach jak pachnie jak śluz to nawet jak jest wodniste i przezroczyste to nie panikuje bo wody mają słodkawy zapach no i można też mierzyć obwód brzuszka
na allegro są paski lakmusowe nimi sprawdza się pH ale też nie dają 100% pewności bo zakażenie też zmienia pH śluzu i można dopiero na zawał zejść, ja mam jeden tester pH w domu jak już na prawdę nie będę pewna, wody mają do siebie też to że na lezaco więcej ich wypływa przy saczeniu
pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
My poznalysmy sie w Novum bo razem podchodzilysmy do badan klinicznych IVF. Ja bardzo przezywalam jej historie.Dla mnie to bohaterka nie poddala sie choc lekarze nie chcieli walczyc i w nagrode dostala takie dwa cudenka. Wojtus i Szymus tak jak u mnie
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam ze tez przeczytalam bloga tej dziewczyny i jej kibicuje, u mnie na oddziale widzialam fotki maja takie cos w rodzaju fotoksiazki ze uratowali i wczesniaki z 23 tyg i zdecydowana wiekszosc zdrowa itd, wraca po latach sa fotki przed/po. Tylko pogratulowac dziewczynie ze tyle przeszla, urodzila.
pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny, myslicie, ze mozna brac espumisan w ciazy na wzdecia? Mecza mnie okropne...
Możnamożna też miętę i rumianek pić, ale nie koper włoski. Ale espumisan polecam czasem nawet zapobiegawczo.
pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
espumisan jest bezpieczny w ciąży ja na początku brałam
u mnie chwalenia ciąg dalszyzamówiliśmy wózek, kupiliśmy wanienkę i dwa okrycia z kapturkami po kąpieli
no i zakup z którego cieszę się jak dziecko wielka Księga Baśni i Legend Braci Grimm 1000 stron przyjemności i czytania Pszczółkom
jestem w niej zakochana, prosta mało ilustracji i w dodatku są szpicowane tylko piękno w prostocie
a oto i ona
http://i821.photobucket.com/albums/zz140/roletka/dsc_0147_zpsh5ywfasb.jpg
http://i821.photobucket.com/albums/zz140/roletka/dsc_0151_zpsky93wlly.jpgMoniaa, Biała, mycha28, mycha28, Inska, justa1234, pragnaca dzidziusia, Kava, sylwiaśta159, mia6 lubią tę wiadomość
-
Mycha nie wiem jak ale to chyba że względu na bliźniaki masz taki przywilej i lubisz mój post dwa razy
Moniaa, pragnaca dzidziusia, aszka, mycha28, Konwalia, Kava, agulas lubią tę wiadomość
-
Przeczytalam blog Vendetty od deski do deski. Zryczalam sie okrutnie...
Vendetto, Twoja Lilianka jest najpiekniejszym Aniolkiem, ktory bedzie juz zawsze czuwal nad Toba, Wojtusiem i Szymkiem. Nie wiem jak to jest stracic dziecko, ale wiem jak to jest stracic mame, bardzo wczesnie, zbyt wczesnie. Tez zyc mi sie nie chcialo, pytalam boga dlaczego ona?! dlaczego tak wczesnie?! Nigdy nie dostalam odpowiedzi. Ale doswiadczenie to nauczylo mnie wierzyc, ze po cos na tym swiecie jeszcze jestem. A mama jest moim Aniolem strozem i tak, jak czuwala nade mna na ziemi, tak wiem, ze strzeze mnie z gory. Jestem pewna, ze tak samo Lila, jest z Toba kazdego dnia, bo nic nie jest w stanie, nawet smierc, rozdzielic matki i dzieckapragnaca dzidziusia, aszka, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:A ja sie chwale, ze od dwoch dni mocno czuje bable
kopia mamuske I smyraja
juz nie tylko jak leze na wznak, ale jak siedze, stoje
Wkoncu czuje moje malenstwa
Maz jeszcze nie jest w stanie tego wyczuc I dzisiaj rano mowi do mnie jeszcze w lozku: "Jak ja ci zazdroszcze, ze mozesz je czuc"
Niesamowite uczucie, ze szczescia chce mi sie tanczyc I spiewacto musi być coś czuć trzy małe cuda
pragnaca dzidziusia, aszka, mycha28, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak się obudziłam po 4 tak spać nie mogę bo Zuzia breakdance'a tańczy
m niedawno przyszedł z nocki i chyba jeszcze z nim się przekimam
Aszka super się czyta takie wpisyjusta1234, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość