Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny ledwo was narobilam
Inska ja prg odstawilam stopniowo, schodzilam z 3 dziennie na dwie a w ostatnim tygodniu 13 stym po jednej.
A wage masz w normie, takze nie masz sie czym przejmowac
Elizka ty chudzinko, piekna malusienka pileczka twoj brzuszek
Aneczka ja tez mam duzo sluzu I bez wkladki nie da rady
Takanijaka cos mi sie wydaje, ze jednak ten stary sprzet nawalil. Jezeli sie martwisz to umow sie na jeszcze jedna wizyte zeby to sprawdzic. Po co masz sie zadreczac. Moje szyjka dzisiaj miala 4 cm.
Jestem w 20 tc a przytylam +10 kgtakze glowa do gory dziewczyny
Po porodzie zrzucimy
Inska kciuki za prenatalne jutro &&&&&&&&
Sanna I za twoje testy &&&&&&&
A ja od dzisiaj mam brac zelazo trzy razy dziennie, lekarz powiedzial ze hemoglobina w normie ale to zapobiegawczo, bo predzej czy pozniej bedzie gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:29
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takanijaka szyjka może się skrócić tak szybko i nie dawać żadnych objawów, jednak każdy gin mierzy inaczej i może stąd rozbieżność, ja chodzę do dwóch i nie sugeruje się u prywatnego pomiarami na NFZ które mam robione i na odwrót też nie, a mówił Ci gin co zamierza w związku z tą szyjka?
Laski jesteście a kilogramami nie ma co się przejmować
Ja juz powoli nie daje rady, coraz ciężej robić cokolwiek dzisiaj ściągalam i składałam ubranka z suszarki na siedząco a i tak się meczylam, sapie już jak stara baba i to nawet jak po prostu leżę, ja już chce lutypragnaca dzidziusia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Mój m się śmieje że to urocze jak tak chodzę jak kaczuszka a ja mam ochotę go udusić, czasem aż płakać mi się chce bo widzę że się cieszy ze maluchy w brzuchu a ja nie chcę mu psuć tych wspomnień moim narzekaniem
Jak czytam baśnie Pszczółkom to co chwile pauze robię bo mi dechu brakujepragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Mycha my już ok 4 kg dźwigamy samych dzieci a gdzie macica ponad kg łożysko ok 1 kg a mamy dwa wody i 10 kg jak nic
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roletka wrote:Mycha my już ok 4 kg dźwigamy samych dzieci a gdzie macica ponad kg łożysko ok 1 kg a mamy dwa wody i 10 kg jak nic
Noo troche juz tego jest. Ostatnio nawet jak sie wybralam do sklepu 0,5 km w jedna strone to tak sie zmeczylam ze szok.
Ja sie ciesze bardzo ze moge byc w tym stanie, ze moge czuc jak moje robaczki pukaja do mnie i plywaja sobie w brzusiu ale czasem to tak bolesnie daja juz mi popalic tymi kopniakami ze chcialabym juz je przytulac w realu.
roletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam problem skarpetki zakladac a jestem dopiero w 20 tc
Dacie rade dziewczyny juz blizej jak dalejniedlugo przywitacie malenstwa
A drapaki to sa te " rekawiczki " na raczki co sie dziecku zaklada tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:59
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracam do życia
mdłości przeszły
Mi lekarz kazał odstawić progesteron od razu u tak też zrobiłam po 12 tyg.
Widok ubranek przecudowny!!!!
Inska nie boj się kg!!! Ja w 27 tyg mam +12 kg. Dramat!!! Ale już mam małe plany na ćwiczenia i odchudzanie po porodzie! Jak to się mówi- w kupie raźniej!brzuch ciążowy mam ogromny. Pokaże Wam jak wejdziemy w sobotę w 3 trymestr!!!!
Dziewczyny ile macie sztuk niedrapek na początek?? Jakie rozmiary macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 22:54
pragnaca dzidziusia, Anko:-), aszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Wracam do życia
mdłości przeszły
Mi lekarz kazał odstawić progesteron od razu u tak też zrobiłam po 12 tyg.
Widok ubranek przecudowny!!!!
Inska nie boj się kg!!! Ja w 27 tyg mam +12 kg. Dramat!!! Ale już mam małe plany na ćwiczenia i odchudzanie po porodzie! Jak to się mówi- w kupie raźniej!brzuch ciążowy mam ogromny. Pokaże Wam jak wejdziemy w sobotę w 3 trymestr!!!!
Dziewczyny ile macie sztuk niedrapek na początek?? Jakie rozmiary macie?
Wow! Ale to zlecialoSuper
To niedrapki maja jeszcze rozmiary dodatkowo? :0
Musze zaczac to wszystko notowac, bo widze ze jestem zielonaaszka lubi tę wiadomość
-
Agulas, ja mam 2 pary niedrapek ale nie wiem jaki rozmiar.
Używam tyllko w nocy i dopiero od 3 dni bo za bardzo nie widzę potrzeby...
Skarpetek mam mniej wiecej tyle co Moniaa. Nie uzywslam jeszcze ani razuMoniaa, pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Ja mam problem skarpetki zakladac a jestem dopiero w 20 tc
Dacie rade dziewczyny juz blizej jak dalejniedlugo przywitacie malenstwa
A drapaki to sa te " rekawiczki " na raczki co sie dziecku zaklada tak?
I to jest ten jedyny! plus końcówki ciąży latem - zakładasz sukienkę i klapki i jesteś ubrana. Niestety minusów jest o wiele więcejpragnaca dzidziusia, agulas, aszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Hej laski witam się z rana... a raczej przed południem
Dziś po 13 mam wizytę, zobaczę czy zrobi mi usg. W zasadzie ten gin robił mi tylko raz usg, jak zakładał kartę ciąży haha
a i pytanie do mamusiek albo tych bardzo zaawansowanychod kiedy się robi ktg? to już przed samym terminem?
Kava lubi tę wiadomość