Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
agulas wrote:Wracam do życia
mdłości przeszły
Mi lekarz kazał odstawić progesteron od razu u tak też zrobiłam po 12 tyg.
Widok ubranek przecudowny!!!!
Inska nie boj się kg!!! Ja w 27 tyg mam +12 kg. Dramat!!! Ale już mam małe plany na ćwiczenia i odchudzanie po porodzie! Jak to się mówi- w kupie raźniej!brzuch ciążowy mam ogromny. Pokaże Wam jak wejdziemy w sobotę w 3 trymestr!!!!
Dziewczyny ile macie sztuk niedrapek na początek?? Jakie rozmiary macie?. Ale pajace (te w wielopakach)ze Smyka mają wywijane rękawki i robią się właśnie takie łapki i jak coś będę ich uzywać, ale na razie większej potrzeby ich nie widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 14:13
agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami bardzo szczęśliwa dziewczyny!
Trisommia 21, czyli ryzyko zespołu Downa: 1: 2,439 a Trisomia 13/18 czyli ryzyko zespołu Patau i Edwardsa, 1: 18,843
Przezierność na poziomie 1,7.
Maluszek ma 6,2cm i serduszko zasuwa z prędkością 165bpmMiłosci moje
I tak, jak podejrzewałam, lekarka nie chciała mi powiedzieć, czy chłopiec czy dziewczynka, bo wg. niej na tym etapie narządy są zbyt podobne. Ech ci Irlandczycy
Moniaa, agulas, roletka, mycha28, Biała, Kava, pragnaca dzidziusia, justa1234, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Witam się z Wami bardzo szczęśliwa dziewczyny!
Trisommia 21, czyli ryzyko zespołu Downa: 1: 2,439 a Trisomia 13/18 czyli ryzyko zespołu Patau i Edwardsa, 1: 18,843
I tak, jak podejrzewałam, lekarka nie chciała mi powiedzieć, czy chłopiec czy dziewczynka, bo wg. niej na tym etapie narządy są zbyt podobne. Ech ci IrlandczycyInska lubi tę wiadomość
-
Inska wrote:Witam się z Wami bardzo szczęśliwa dziewczyny!
I tak, jak podejrzewałam, lekarka nie chciała mi powiedzieć, czy chłopiec czy dziewczynka, bo wg. niej na tym etapie narządy są zbyt podobne. Ech ci Irlandczycy. Super
Inska lubi tę wiadomość
-
Inska super wieści.
To fakt ze wcześnie na płeć. Nawet jak powiedzą ze chłopiec. To może on okazać się jeszcze dziewczynką bo jak to chyba Anko pisała że laseczki na tym etapie mają spiczaste cipeczki i mogą się mylić z siusiakami heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:38
Inska lubi tę wiadomość
-
Inska cudne wieści
o płeć się nie martw jest taka sama jaka będzie i na następnych badaniach
Wiecznie normy glukozy to po 60 min do 180 a po 120min do 153
Ja po wizycie szyjka nadal twarda, moja twardzielkabadania wszystkie dobrze dziś już pobrali mi wymaz na gbs, 18.01 mam usg a 20.01 wizytę
no i mam się nastawić na cc, gin nie daje szans na odwrócenie się maluszków ale nie mówi że to niemożliwe ja.sama.też już na to nie liczę no ale.zobaczymy
mam wytrzymać do końca stycznia
mycha28, agulas, sylwiaśta159, Inska, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Inska super wieści.
To fakt ze wcześnie na płeć. Nawet jak powiedzą ze chłopiec. To może on okazać się jeszcze dziewczynką bo jak to chyba Anko pisała że laseczki na tym etapie mają spiczaste cipeczki i mogą się mylić z siusiakami hehe
Haha hanka była chłopcem do 14 tyg. Dopiero jakoś w 16tyg dowiedziałam się że jednak błądInska, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
No ja się nastawiam, że dowiem się dopiero jaka płeć przy połówkowym po 22 lutego, wcześniej raczej nie nadarzy się okazja do USG. Nie chcę też tak często robić choć wiem, że to bezpiecznie dla maluszka.
A co do progesteronu, tak jak podejrzewałam, lekarka powiedziała, odstawić na raz. Pójdę chyba do apteki, wykupię Lutinus bo mam jeszcze receptę i będę zmniejszała dawkę przez całe opakowanie i tak zakończę. Boję się odstawić tak z dnia na dzień. Ponownie: ech Irlandczycy
-
Wiecznie to będziesz musiała to poradni diabetologicznej się umówić, jak nie prywatnie to albo gin albo internista ci skierowanie wypisze, będziesz trzymać dietę i będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
Ania ja miałam wysokie amh bo pcos....
Ale to ładny wynik. A czemu pytasz?
O dobór stymulacji? Na każdego działa co innego. Pierwsze ivf to próba, albo się uda pięknie albo nie, przy drugim juz lepiej zna się organizm i lepiej dobiera stymulację.
Patrz u mnie....1 ivf tragedia, a drugie z b.dobry wynikiem bo na 6kom 3 blasty-w tym moja Hanka.agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Roletko, na czczo mam 97 mg/dl
po 1 godzinie - 171 mg/dl
po 2 godzinach - 174 mg/dl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:41
-
A u mnie na wizzycie ... pogaduchy, trochę wróżenie z fusów i zaglądanie po oczach. Ale doktorek ma plusa posłuchał serducha malutkiej ... kolejne wizytowanie za 4 tygodnie. To będzie 9 luty ... a ja miałam jakieś przeczucia że urodzę 7 ...
Może Marika zaczeka łaskawie jeszczeagulas, Inska, mia6 lubią tę wiadomość