Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKava wrote:Sylwia, i ja po wczorajszym trudnym dniu się wyspałam. Mój Kawaler wczoraj przez cały dzień usypiał tylko przy cycu. Odkładałam go co chwilę i od razu się budził. Ależ wymęczona byłam... Wieczorem postanowiłam sprawdzić czy po prostu nie jest głodny. Laktator nic nie ściągnął. Dałam 60 ml mm i zasnął na UWAGA!!! 6 godzin w kawałku!!!. Potem jeszcze na 2 i jeszcze na 2 h. Teraz nakarmiłam i dalej śpi
Wymęczyłam dziecko głodem to musiał odespać chłopak. A przy okazji ja z nim pospałam.
Ja już byłam wczoraj u kosmetyczki a w poniedziałek u dentysty nawet
Pragnaca, niech Twój leń z Tobą wygra. Leż sobie i odpoczywaj. Wszystko dla dzidziusiów.
A "znajomymi" się nie przejmuj. Ludzie bardzo lubią gdy sie coś komuś nie uda i nie powiedzie. Czują się wtedy lepsi. Tak leczą swoje kompleksy.
Czytałam wczoraj Twój pamiętnik ale Synuś nie dał mi czasu na skomentowanie.
Ja wlasnie strasznie przezywam takie sytuacje bo nie potrafie zrozumiec dlaczego ludzie tak postepuja. Dzisiaj juz sie troche otrzasnelam, ale wczoraj ...tak mysle, ze moze z nerwow dodatkowo tak mnie rozbolal I stwardnial brzuch...
Jutro mam wizyte, porozmawiam z lekarzem o tym -
Kava wrote:Sylwia, i ja po wczorajszym trudnym dniu się wyspałam. Mój Kawaler wczoraj przez cały dzień usypiał tylko przy cycu. Odkładałam go co chwilę i od razu się budził. Ależ wymęczona byłam... Wieczorem postanowiłam sprawdzić czy po prostu nie jest głodny. Laktator nic nie ściągnął. Dałam 60 ml mm i zasnął na UWAGA!!! 6 godzin w kawałku!!!. Potem jeszcze na 2 i jeszcze na 2 h. Teraz nakarmiłam i dalej śpi
Wymęczyłam dziecko głodem to musiał odespać chłopak. A przy okazji ja z nim pospałam.
Ja już byłam wczoraj u kosmetyczki a w poniedziałek u dentysty nawet
Pragnaca, niech Twój leń z Tobą wygra. Leż sobie i odpoczywaj. Wszystko dla dzidziusiów.
A "znajomymi" się nie przejmuj. Ludzie bardzo lubią gdy sie coś komuś nie uda i nie powiedzie. Czują się wtedy lepsi. Tak leczą swoje kompleksy.
Czytałam wczoraj Twój pamiętnik ale Synuś nie dał mi czasu na skomentowanie.
Kava ale ja ponoć mam dużo pokarmu a laktatorem są dni ze wycisnąć 30ml wiec to tyle co nic patrząc na potrzeby dziecko w 5tyg życia.
Miałam dni takie jak ty, nadal je mam. Dziecko śpi na mnie lub przy piersi a w łóżku 10min i płacz i znów do cycka. Ale to nie brak pokarmu to prędzej skok i potrzeba bliskości.
Moja za dnia śpi strasznie niewiele albo wcale. Teraz udało się na balkonie ja uspi, a o 15 ma być mąż wiec wyjdziemy razem na spacer i wtedy też pewnie zaśnie....ale w domu? W ciągu dnia wcale jej się spać nie chce. Ale wymeczy się i tę noce są całkiem niezłe wtedy. -
Tylko u nas to gazy.....
Właściwie mała spalaby całą noc gdyby nie ból brzuszka i gazy. Bo w nocy jest ryk, podchodzisz do niej a tak okropne baki i zaciśnięte piastki a ciało jak struna.
Wtedy suszarka, masażyk, noszenie na brzuszku plus cyc i mija.
Od wtorku podaje sabsimplex. Zobaczymy. -
basiurka wrote:Ale tu się działo, pełno emocji
Ja wróciłam ze szpitala, leżałam bo miałam skurcze przepowiadające, ale pomogła nospa w kroplówce. Listę uaktualniłam na 1 stronie, jak ktoś zainteresowany to pisać w poście, jak będę to nadrobię.
To ja poproszę o dopisanie, że będzie synuś, Andrzejroletka, pragnaca dzidziusia, Kava, mycha28, agulas, wiecznie, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
Czesc Kochane
przepraszam ze się wczoraj nie odezwałam ale nie miałam czasu
U nas wszystko wporządku, poplakalam się na tym badaniu
Jak to cudownie zobaczyć dzidziusia jak się rusza, nasz cud ziewał, drapał się po głowietak smiesznie podskakiwał i usłyszeć serducho no piękne to badanie było.
Robiłam pappa wstępne badania 1: 8tys wiec super lekarz powiedział ze jak dojdzie krew to prawdopodobieństwo powinno się jeszcze zmniejszyć
Przdstawiam Wam Pawełka lub Diankę
pragnaca dzidziusia, aszka, sylwiaśta159, Pola7, Inska, Takanijaka, Konwalia, mycha28, agulas, wiecznie, mia6, roletka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanna bardzo dobre wiadomosci
)
Ciekawe czy dzieciaczki w brzuszksch czuja ze sa tak kochane)
AAAAA!! I oglaszam, ze dzis w nocy urodzily sie kolejne forumowe blizniaki- Fif urodzila o 2 w nocy, wszyscy maja sie dobrzeInska, pragnaca dzidziusia, mycha28, agulas, wiecznie, mia6, Sanna, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanna I Fistaszek super wiesci
Duzo zdrowka DLA babli
Dziewczyny moja mama przylatuje z pl I wlasnie robie jej liste rzeczy , ktore potrzebuje glownie z apteki. Jak nazywal sie ten syrop co pijecie na zaparcia? Gdzies posialam nazwe
I magnez najlepiej przyswajalny to ten aspargin tak? Pamietam, ze ktoras mi pisala ze zawiera tez potas, bardzo pomocny przy skurczach lydek jakie mnie meczaJeszcze jakis niezbednik w apteczce ciezarnej o ktorym zapomnialam?
-
nick nieaktualny
-
agulas wrote:Super wieści! Gratulacje!
Mamy coraz więcej milusińskich!!!
Pragnaca może prenalen na w razie czego??
My dziś na 20 jedziemy sprawdzić to serduszko. Mam nadzieję, że nie jest ślisko.
My już po lekarzu. Hania waży już prawie 1,5 kg - jestem w szoku i przez to wyprzedza swój termin o 2 tygodnie, więc i na koniec marca może się urodzić. Waga malutkiej mieści się nadal w widełkach, ale być może tak sporo przybrała przez tą moją cukrzycę. Gin był nieco w szoku jak zobaczył wyniki glukozy. Stwierdził nawet, że może być tak, że przy takich wynikach będą chcieli włączyć nam od razu insulinę. Jutro lecę do przychodni po skierowanie do poradni diabetologicznej na nfz. Oby terminy nie były zbyt odległe..
Sanna, aszka lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Sanna I Fistaszek super wiesci
Duzo zdrowka DLA babli
Dziewczyny moja mama przylatuje z pl I wlasnie robie jej liste rzeczy , ktore potrzebuje glownie z apteki. Jak nazywal sie ten syrop co pijecie na zaparcia? Gdzies posialam nazwe
I magnez najlepiej przyswajalny to ten aspargin tak? Pamietam, ze ktoras mi pisala ze zawiera tez potas, bardzo pomocny przy skurczach lydek jakie mnie meczaJeszcze jakis niezbednik w apteczce ciezarnej o ktorym zapomnialam?
Mi aspargin zupełnie nie pomógł. Najlepsze magne B6 maxi potas osobno
aaaa lekarz mi polecił żeby łyka kwasy DHA 1000mg dziennie. Drogie trochę ale zmniejszają ryzyko porodu przedwczesnego o 85%. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Pierwsze słyszę żeby dha miało wpływ na poród
Super wieści po wizytach cieszę się
Wiecznie oby dieta wystarczyła jednakaszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Dawno tu nie wchodziłam.
Chciałam tylko zameldować po wczorajszym usg połówkowym, że wszystko wskazuje na to, że w brzuszku rośnie mi córcia
Anatolka, wiecznie, Takanijaka, Moniaa, Kava, aneczka2015, roletka, Konwalia, justa1234, Viki26, Pola7, myszaaa, agulas, Inska, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, sylwiaśta159, Kamila8k, mia6 lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
wiecznie wrote:Agulas, powodzenia na badaniu
My już po lekarzu. Hania waży już prawie 1,5 kg - jestem w szoku i przez to wyprzedza swój termin o 2 tygodnie, więc i na koniec marca może się urodzić. Waga malutkiej mieści się nadal w widełkach, ale być może tak sporo przybrała przez tą moją cukrzycę. Gin był nieco w szoku jak zobaczył wyniki glukozy. Stwierdził nawet, że może być tak, że przy takich wynikach będą chcieli włączyć nam od razu insulinę. Jutro lecę do przychodni po skierowanie do poradni diabetologicznej na nfz. Oby terminy nie były zbyt odległe..
Wiecznie, ja miałam cukrzycę ciążową.
Wyniki miałam prawie w normie. Najpierw próbowałam samą dietą cukier unormować. Czasami się udawało a czasami niestety nie.
No i dostałam insulinę. Powiem szczerze, że po tygodniu sie przyzwyczaiłam i stwierdziłam, że nie jest tak źle.
Na samej diecie musiałam bardzo uważać co jem a z insuliną czasami mogłam choć trochę zaszaleć
Tak więc n ie taki diabeł straszny.
No i dzidziuś też wyprzedzał termin porodu o 2 tygodnie.aszka, wiecznie, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny