Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka, kawał bobasa mam. Od czwartku przytył 300 g i waży 5200.
A ja mam wrażenie, ze rosnie mi w oczach!!!
Super uczucie takie zaczepianie mamy przez dzidziusia od środka.
Posmyraj Pawelka przez brzuszek od ciotki
Wiecznie, juz zostało 3,5 więc mam nadzieje ze jakoś to będzieAnatolka, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Anatolka, kawał bobasa mam. Od czwartku przytył 300 g i waży 5200.
Wiecznie, juz zostało 3,5 więc mam nadzieje ze jakoś to będzie
Ciągle Go zaczepiamjakoś nie mogę się oprzeć
Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Viki, mąż jest w pobliżu
ale staram się być uważna
Sylwiasta gratuluję córeczki!!
U mnie dziś mniejsze ruchy. Oczywiście myślę o tym bez przerwy. Dziś wieczorem na szczęście mam lekarza, bo oszalec idzie
Liczę na to, że zrobi mi dziś już ostatnie usg anatomii.
Może moja Ala teraz bardziej grasuje w nocy i przesypiam jej największe godziny aktywności.
Wczoraj pierwszy raz dostałam solidnego kopniaka w zebra. To naprawdę bolisylwiaśta159, Viki26 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Aszka dziekuje
)
Na prenatalnych dr okreslila Marcelinę na 70%, a wczoraj kazalam dr pobuszowac jej miedzy nogami i też potwierdza dziewczynkę, więc chyba tak zostanienajwyzej z Marceliny zrobi sie Marcel
. Chyba dziewczyny opanowują nam wątek
Agulas, powodzenia na wizycie
Inska, sylwiaśta159, agulas lubią tę wiadomość
-
Sylwiasta gratulacje córuni!
Kurcze, my nadal nie wiemy. Najśmieszniejsze jest to, że moglibyśmy iść już spokojnie i się dowiedzieć, ale jakoś...nie jesteśmy teraz pewni czy chcemy znać płeć. Dziwne co nie? Podobna sytuacja do tej po transferze. Najpierw liczyłam godziny do testowania a jak już mogłam, to się bałam i najchętniej bym nie testowała. Tacy dziwni ludzie z nas
Dziewczyny, czy wy miałyście lekkei upławy w 2 trymestrze? Od dwóch dni jakoś tak wilgotno mi się robi. Jasny śluz, prawie przezroczysty, chyba ok?
Kava, zapisuję Twoją uwagę na ścianie!sylwiaśta159, Kava, Viki26, szałwia lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Sylwiasta gratulacje córuni!
Kurcze, my nadal nie wiemy. Najśmieszniejsze jest to, że moglibyśmy iść już spokojnie i się dowiedzieć, ale jakoś...nie jesteśmy teraz pewni czy chcemy znać płeć. Dziwne co nie? Podobna sytuacja do tej po transferze. Najpierw liczyłam godziny do testowania a jak już mogłam, to się bałam i najchętniej bym nie testowała. Tacy dziwni ludzie z nas
Dziewczyny, czy wy miałyście lekkei upławy w 2 trymestrze? Od dwóch dni jakoś tak wilgotno mi się robi. Jasny śluz, prawie przezroczysty, chyba ok?
Kava, zapisuję Twoją uwagę na ścianie!i czasem aż mam mokre gatki
, a żadna infekcja to to nie jest
Inska, a jak mąż się czuje po tym upadku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:38
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mąż już lepiej, dzięki dziewczyny. Nadal w domu, w niedzielę w końcu wykopałam go z łożka
To wyszedł z łożka i przeszedł na kanapę
Zaczynam podejrzewać, że mu to odpowiada: do pracy nie chodzi, bo na zwolnieniu, żonka chodzi w koło, gotuje, podaje, z psem wychodzi...muszę mu jakiś numer wykręcić, co by się nie przyzwyczaił
A tak poważnie, to cieszę się, że okazało się to wszystko w miarę niegroźne.sylwiaśta159, Kava, agulas, Viki26, szałwia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Anatolka, kawał bobasa mam. Od czwartku przytył 300 g i waży 5200.
Wiecznie, juz zostało 3,5 więc mam nadzieje ze jakoś to będzieKava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey ja też będę miała córeczkę Milenkę
dziś bardzo zmartwił mnie ostry ból w dole brzucha jaki dopadł mnie w pracy na szczęście przeszło choć nadal leżę w łóżku boje się wstać czy nie powróci czy któraś tak z was miała jestem obecnie w 23 tc i się bojepragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Gaja mnie też coś takiego chwyciło w 20którymś tc oszczywiście w panice poleciałam do dr powiedział że to więzadło podtrzymujące macicę się rozciąga. Moze masz to samo?
Od tego czasu częściej zaczęłam robić ćwiczenia dla ciężarnych i póki co nie mam tych bóli:)2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja byłam dziś o PANI gin, jak mi wsadziła łapę to myślałam że z bólu zlecę z samolotu! Przypomniałam sobie dlaczego nie lubię chodzić do babek ginekologów!
A z przyjemnych wiadomości powiedziała że mam już wprawdzie nadal zamkniętą ale już pulchną szyjkę, chyba ziółka zaczęły działać !Inska, agulas, pragnaca dzidziusia, justa1234, Karolina1111, mia6 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Ja byłam dziś o PANI gin, jak mi wsadziła łapę to myślałam że z bólu zlecę z samolotu! Przypomniałam sobie dlaczego nie lubię chodzić do babek ginekologów!
A z przyjemnych wiadomości powiedziała że mam już wprawdzie nadal zamkniętą ale już pulchną szyjkę, chyba ziółka zaczęły działać !
Oooo, no to czekamy, czekamy
Viki26, Inska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy ktoras z was miala kolkę jelitowa? Ja przez kilka dni mialam zaparcia. Wczoraj wieczorem mnie puściło i nie chodziłam z kibelka. W nocy klulo mnie w prawym boku ze nie moglam spac. W dzien juz lepiej jakby puszczalo. Pije herbate z kopru wwłoskiego duzo leze. Co robic? Bo bol co jakis czas nawraca
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was miala kolkę jelitowa? Ja przez kilka dni mialam zaparcia. Wczoraj wieczorem mnie puściło i nie chodziłam z kibelka. W nocy klulo mnie w prawym boku ze nie moglam spac. W dzien juz lepiej jakby puszczalo. Pije herbate z kopru wwłoskiego duzo leze. Co robic? Bo bol co jakis czas nawraca
aneczka2015 lubi tę wiadomość