Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kava wrote:Anatolka, kawał bobasa mam. Od czwartku przytył 300 g i waży 5200.
A ja mam wrażenie, ze rosnie mi w oczach!!!
Super uczucie takie zaczepianie mamy przez dzidziusia od środka.
Posmyraj Pawelka przez brzuszek od ciotki
Wiecznie, juz zostało 3,5 więc mam nadzieje ze jakoś to będzie
O mamo Kava i ty tylko na piersi?
Moja malutka ok 8 dni temu ważyła 4300:-) -
Wpadłam na chwilkę, żeby powiedzieć, że u nas ok. Mała jest drobniutka. Waży 1200g. Wagowo jest tydzień do tyłu, rozmiarowo kalendarzowo. Mam nadzieję, że do kolejnej wizyty przybierze prawidłowo na wadze
za 3 tygodnie zrobimy ost usg anatomii
Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z Was robiła sobie mikrodermabrazję w ciąży? Czy to bezpieczny zabieg. Zawsze zimą sobie robiłam i teraz tez by mi się przydało.. Moja twarz aż się prosi... tylko nie wiem czy można.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Pola7 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was robiła sobie mikrodermabrazję w ciąży? Czy to bezpieczny zabieg. Zawsze zimą sobie robiłam i teraz tez by mi się przydało.. Moja twarz aż się prosi... tylko nie wiem czy można.
Zna się dziewczyna na tych sprawach -
Dziś w Faktach (chyba) pokazywali kobietę, która spodziewa się czworaczków!!!
Pokazywali też trojaczki. Od razu o pragnącej pomyślałamViki26, Anko:-), pragnaca dzidziusia, Moniaa, Konwalia, Inska lubią tę wiadomość
-
Pola7 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was robiła sobie mikrodermabrazję w ciąży? Czy to bezpieczny zabieg. Zawsze zimą sobie robiłam i teraz tez by mi się przydało.. Moja twarz aż się prosi... tylko nie wiem czy można.
W ciazy odradzam tylko lasery ultradźwięki prądy i intensywne masaże okolic brzucha.
Spokojnie rób i się relaksuj .
Kava u mnie też z początku były krzyki, ale trafiłam na fajna laktacyjna która wytlumaczyla ze mleka nie może mi braknac.
I tak faktycznie dziś widzę jest. Mam dni ze Hani cały dzień płacze i calutki jest na piersi, to poprzedza skok rozwojowy a ona widocznie napędza sobie moja laktacje.
I tez gdy 1 raz tak miałam to prawie siegnelam po mm bo płakała darla się, brała pierś wypluwala i była cała spocona.
Dziś zakładam ze trudno, mam po dniu dziś Hanka 18/24h na cycu i jakoś się z tym godze.
Ale waga przy twoim piórkowa.
Ważne ze karmisz, mm mało jak na dobę wiec super.
Pytanie do karmiących piersią, jak długo chcecie tak karmić dzidzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:45
-
Ja widziałam tą czworaczą mamusię w panoramie
I też pierwsze co to mi się nasza Pragnąca przypomniała
U mnie wszyscy wróżyli też ciąże mnogą (wysokie hcg) było trochę rozczarowania na usg no ale trzeba się cieszyć z tego ca mamypragnaca dzidziusia, Moniaa, sylwiaśta159, Viki26, justa1234, szałwia lubią tę wiadomość
-
Ja polecam!!!!pragnaca dzidziusia, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
Anko, ja bym chciała troche pokarmic. Może nie 2 lata
ale 6 miesięcy byłoby dobrze.
Staram sie nie stawiać sobie żadnych odległych terminów. Jak miałam problem z Laktacje to modlilam sie chociaż o 2 miesiące. Teraz widzę ze zle nie jest i następna granica do której chce dobić to 4 miesiące. Potem będę myśleć o 6 miesiącach a jesli dotrwam to spokojnie pomyśle co dalej
6 miesięcy by mnie bardzo uszczesliwilo bo bardzo walczę o kp u każdy tydzień karmienia to moje osobiste zwycięstwo
Ps. A swoją drogą... Nie ma to jak nawalić mega kupę do pampka, którego mamusia zmieniła przed sekundąAnko:-), Konwalia, pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Ja widziałam tą czworaczą mamusię w panoramie
I też pierwsze co to mi się nasza Pragnąca przypomniała
U mnie wszyscy wróżyli też ciąże mnogą (wysokie hcg) było trochę rozczarowania na usg no ale trzeba się cieszyć z tego ca mamy
Ja też miałam wysoką bete 10dpt i choć miałam jeden zarodek przeszła mi przez głowę myśl czy aby się nie podzielił... A mój mąż to chyba przez 3 pierwsze usg pytał czy widać 1 fasolke czy może dwieAnuszka, pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Ja też miałam wysoką bete 10dpt i choć miałam jeden zarodek przeszła mi przez głowę myśl czy aby się nie podzielił... A mój mąż to chyba przez 3 pierwsze usg pytał czy widać 1 fasolke czy może dwie
U mnie były dwa zarodki to już w ogóle byłam pewna że zostały razem
Miałaś wysoką betę i będzie u Ciebie Pawełek to jednak jeszcze mam szansę na synka bo wbiłam sobie do głowy że u mnie w brzuchu to dziewczynka.pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Witam sie z rana w cudownym nastroju
Moje kochane babelki chyba sobie impreze zorganizowaly u mnie w brzuszku I od rana tak szaleja, ze caly brzuch faluje. Kocham to uczucieKocham te moje skarby nad zycie
Pewnie juz nigdy w ciazy nie bede I napawam sie ta chwila, zeby ja dobrze zapamietac
Milego dnia kobitki
Ciekawe jak tam maja sie dziewczyny w trojpakach ?Kava, Moniaa, aszka, Inska, Astra, arlenka, Takanijaka, Viki26, sylwiaśta159, justa1234, Anko:-), wiecznie, mia6 lubią tę wiadomość