Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Astra ja pokarm miałam w szpitalu tylko przez jedną dobę i później cycki zrobiły się suche
wróciłam do domu i leciało mi raptownie 30 ml na cały dzień
czyli praktycznie wcale i od razu przeszłam na mm bo nie byłam wstanie wykarmić Zosi
Astra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKava wrote:Arlenko - cudo maleńkie kochaniu
Danae - a co, daje popalić?
Marta - nie uciekaj od nas
StrasznieOstatnio ciągle na nie: ręce nie, kocyk nie, leżaczek nie, łóżeczko nie. Człowiek robi z siebie debila i pomaga na 5 minut, a potem znowu wrzaski. Wyczekuję pór karmienia jak zbawienia, bo wtedy jest chwila spokoju
Jeszcze malutek nauczył się turlać, więc powoli trzeba mieć oczy dookoła głowy...
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Danae czyli mówisz ze im dalej tym.....wcale kuźwa nie jest łatwiej!
Ja tak sobie gadam ze jeszcze miesiąc dwa i Hana taka suoer będzie, że nie będzie dni z placem i cyckiem non stop:-)
A może zeby? Koleżanki corka zaczęła zabkowac w 3m. Ledwo skończyła kolki i weszla w etap ząbków hehe.... -
Justa Anko ma racje, roczna córa koleżanki nie ma tylu włosków
Anatolka, Anuszka, u nas był transfer jednego zarodka i wysokie hcg, też myśleliśmy, że się podzielił,mąż ciągle pytał, czy jest tam tylko jeden ludź dopóki na przezierności mu się nie dostało odpowiedzi, że prawdopodobnie były dwa, bo został pęcherzyk mały po drugim, ale na 100% tego potwierdzić nie mogą. Ciekawe co będzie u nas, ja obstawiam zakupy mieczy świetlnych, mąż sukienekDowiemy się przy porodzie
Inska super, że mężowi już lepiej! Mojego za to ciężko do łóżka położyć nawet jak chory jest, z tym facetami to zawsze w którąś stronę przegięcie
Sylwiaśta piękne brzunio, ile kg przytyłaś, chyba mało, co?
justa1234, Inska, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
Poza tym mamy się średnio. W sobotę wieczorem zaczął mnie boleć brzuch trochę, myślałam, że to przez intensywne ruchy ostatnio, ale w poniedziałek się pogorszyło i zaczęły być takie pulsacyjne te bóle, jakby skurcze, ale realnie skurczów żadnych nie czułam. Poleciałam do swojego gina, a on mnie wysłał na ostry dyżur. Ostatecznie nie wiadomo o co go... Ale szyjka długa, nic się nie otwiera, podejrzewali zapalenie pęcherza, ale nic nie wyszło z badań. Wyszło za to, że mi kompletnie poleciały czerwone krwinki i płytki krwi (a 2 tygodnie temu miałam super wyniki) i mam lekko grubsze łożysko niż tabelki przewidują (ale mam nadzieję, że to genetyczne, bo mama miała dużą, nie wiem czy grubą, bo nikt wtedy tego nie mierzył). Dostałam większą dawkę magnezu, żelazo, mam odpoczywać i czekać do połówkowych w przyszły piątek. Do tego mi ciśnienie lata i migreny 2 dni znów miałam. Maluch za to jest duży, waży już 350 g
I tak się kończy jakiekolwiek planowanie,bo sobie planowałam, że popracuję do macierzyńskiego, czyli tutaj do miesiąc przed porodem
Mam nadzieję, że szybko będzie lepiej i że maluch zostanie do czerwca po drugiej stronie. -
arlenka wrote:Zamurowało go
nie mógł się napatrzeć
Mój mąż był ze mną tylko na prenatalnych. Na zwykle wizyty nie chodzi, bo zawsze ma jakąś głupią zmianę w pracy. Jak przychodzilam z wizyty to przyczepialam Mu wydruk z usg na lodowce magnesem i jak wracał po 3 w nocy z pracy to siedział i oglądałViki26, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Plama- no to mogl powiedziec tylko facet
bardzo sie ciesze Arlenko!
Dla mojego to tylko mazaje i ciapy faceci
Arlenko zdjęcie rewelacjaGratuluję po raz kolejny
Justa ty zacznij na tego fryzjera zbierać
A ja po wizycie wszystko u nas ok uffff 29 mam prenatalne jak ja przeżyje do tego czasujusta1234, arlenka, agulas, Viki26, pragnaca dzidziusia, Kava, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
Arlenka jaki slodziak ten Twoj maluszek, sliczna fotka ❤️
A ja nie wytrzymalam i...poszlam na usg i...bedzie coruniaAnuszka, szałwia, arlenka, Moniaa, Astra, pragnaca dzidziusia, Kava, justa1234, Takanijaka, sylwiaśta159, wiecznie, agulas, Sanna, Konwalia, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość
-
Arlenka super ze krwiak się wchlonął, oby juz do końca było bezproblemowo. I szkrab śliczny rośnie
Ineska gratulacje. To już możecie imię wybierać
Kava, Justa dzięki za odpowiedź. Ja bardzo chcę karmić małego i wiem ze jak tylko będę mieć trochę pokarmu to będę walczyć, ale gorzej właśnie jak całkiem posłucha będzie. No nic, na razie będę się nastawiać na morze mlekamoże nie zaraz po cc ale ogólnie, że będzie go tyle ile trzeba.
agulas, arlenka, Inska lubią tę wiadomość
-
Aaaa zapomniałam w sumie napisać, że dostałam glukometr i dieta w związku z wynikami obciążenia glukoza, ale trudno, będziemy się stosować. Jutro nie poświętuję
po dzisiejszym podglądaniu nic mi nie zepsuje humoru!
pragnaca dzidziusia, Anuszka, agulas lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny