Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKolejna dziewczynka
) cos mi sie wydaje, ze rocznik 2016 chlopcow bedzie mial w kim "przebierac"
Inska gratuluje Matyldzi
)
Anuszka :*
Arlenka- najwazniejsze ze z maluchem wszystko ok))!!!
Szalwia, wlasnie przytylam juz 2kg, jak nawet nie 2,5. Troche sie martwie bo przeciez Marcela wazy tyle co nic, wody tez, lozysko tez- na tym etapie oczhwiscie wiec to pewnie nic innego jak tluszczWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:41
agulas, Inska, arlenka lubią tę wiadomość
-
arlenka wrote:Aaaa zapomniałam w sumie napisać, że dostałam glukometr i dieta w związku z wynikami obciążenia glukoza, ale trudno, będziemy się stosować. Jutro nie poświętuję
po dzisiejszym podglądaniu nic mi nie zepsuje humoru!
. Dasz radę
Inska wrote:Arlenka jaki slodziak ten Twoj maluszek, sliczna fotka ❤️
A ja nie wytrzymalam i...poszlam na usg i...bedzie corunia. Imię wybraliście śliczne - Matylda to był mój drugi typ w kolejności po Hani
Inska, arlenka lubią tę wiadomość
-
Dzięki za miłe słowa dziewczyny!
W ogromnym szoku byliśmy bo jakoś czuliśmy, że chyba synek będzie a tu jednak dziewczyna! Serce oczywiście chciało mi z radości wczoraj wieczorem wyskoczyć!
Ja chyba podświadomie pragnęłam córki. Pochodzę z domu, gdzie kobiety bardzo blisko się trzymają. I jakoś po odejściu mamy i babci w ostatnich latach, zostało nas tylko trzy: ja, moja chrzestna i jej córa. Także Tilli (takie zdrobnienie od Matyldy;-) ) cudownie uzupełni nasz mały krąg
agulas, Moniaa, Viki26, justa1234, mia6 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Mi to tam nie przeszkadza
Niech tatusiek też się poświęca
P.S. panicznie boi się pobierania krwi faceci
Inska, Viki26, Anuszka lubią tę wiadomość
-
gaja13 wrote:Dziewczyny a jak wy rozpoznajecie kiedy dzidzia ma czkawkę?
Ja dopiero zaczęłam je czuć i rozpoznawać może w 30 tc. Choć dziewczyny u mnie na lutówkach czuły może od 20tc.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Czy ktoś wie co u Mychy i Roletki???
Agulasza zainteresowanie
My z chlopakami lezymy nadal w szpitalu, skurcze sie wyciszyly i plan taki ze cc 15 lutego o ile nic sie nie zadzieje. Wtedy moja doktor wraca z urlopu i zaczniemy 38 tc czyli ciaza donoszonaagulas, Inska, Viki26, Kava, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Mycha trzymam kciuki za dotrzymanie do 15 lutego
Arlenka rzeczywiście boskie to zdjęcieMy mamy też fajne ujęcia, ale żadnego 3D.
Inska Gratuluję córci i podzielam zdanie dziewczyn, imię też mi się podoba, znam jedną dorosłą Matyldę i fajna z niej babka
Dziewczyny nie bójcie się, coś czuję, że u nas będzie chłopak, więc będziecie mogły przedstawiać kandydatkiInska, arlenka lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Agulas
za zainteresowanie
My z chlopakami lezymy nadal w szpitalu, skurcze sie wyciszyly i plan taki ze cc 15 lutego o ile nic sie nie zadzieje. Wtedy moja doktor wraca z urlopu i zaczniemy 38 tc czyli ciaza donoszonai będziesz tuliła maluszki
mycha28 lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Mycha trzymam kciuki za dotrzymanie do 15 lutego
Arlenka rzeczywiście boskie to zdjęcieMy mamy też fajne ujęcia, ale żadnego 3D.
Inska Gratuluję córci i podzielam zdanie dziewczyn, imię też mi się podoba, znam jedną dorosłą Matyldę i fajna z niej babka
Dziewczyny nie bójcie się, coś czuję, że u nas będzie chłopak, więc będziecie mogły przedstawiać kandydatki, a tu okazało się że będzie córeczka
Inska, szałwia lubią tę wiadomość
-
Mycha, kciuki wielkie zaciśnięte! Byle do 15ego!
Szałwia dobrze mówi Sylwia. W każdej mądrej książce, którą czytam na temat ciąży jest napisane, że w pierwszym trymestrze naturalne jest przybranie 2-3kg, czyli mieścisz się Kochana idealnie w widełkach.
Ja przed rozpoczęciem stymulacji byłam na 14 dniowej diecie warzywno-owoceowej. Schudłam z 6kg jak nic. Potem wróciłam do normalnego jedzenia i mój organizm oszalał: nie dość, że daje mi jeść, to jeszcze jesteśmy w ciąży, fajowo, nabieram zatem wagi z powrotem.
I takim sposobem, pomimo, że ja naprawdę niewiele jadam tak w ogóle, mam już do przodu 4kg, a to dopiero połowa 4 miesiąca
pragnaca dzidziusia, Viki26, Asienka1184, sylwiaśta159, aszka lubią tę wiadomość