Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa no to piękne rzeczywiście, u mnie na początku ciąży trochę ponad 1, potem skoczyło do 3, teraz już mam 4,5
Mam nadzieję, że się już zatrzyma (co miesiąc mi badają).
Anuszka trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najszybciej ok. Jak się to u Ciebie objawiało? Bo mnie od wczorajszego wieczora dół brzucha (okolice pęcherza moczowego własnie) stosunkowo mocno nachrzania, analizowałam opcję pójścia na ostry dyżur, ale ostatecznie czekam do jutra.
Ania ja już nie pamiętam dokładnie, ale chyba 3 x dziennie utrogestan dopochwowo.
Gaja mega dataNasz/a przyspiesza (tymczasem o 5 dni), śmiejemy się, że może wyjść 16.06.2016
-
Szałwia ja trafiłam na oddział z plamieniem mocz zrobili mi chyba profilaktycznie no i okazało się że zawiera krew białko i coś jeszcze nie pamiętam... nie mam żadnych dolegliwości dodatkowych a plamienia ustały. Doktor uspokaja że może próbka źle pobrana dzisiaj powtórka właśnie czekam na sikanie do pojemniczka i próbuje nie wymiotować... A tydzień temu badania były prawidłowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuszka, dużo zdrówka dla Was!
Aszka jak ja Ci zazdroszczę spadku wagi... Ja intensywnie myślę o szybkim zrzucenie wagi po ciąży. Po stymulacji i wcześniejszych hormonach miałam +5 kg. Ciąża na razie +15 kg. Liczę się z tym, że będę mieć ok 30 kg do zrzucenia..
Odstawiam powoli całkowicie słodycze, pozwalam sobie raz w tygodniu. Dużo spaceruje z piesiem. I do tego codziennie ćwiczę na piłce. Mam nadzieję, że to jakoś wzmocni moja kondycję
Dzisiaj mam mdłości po... Ogorku gruntowym... Zachciało mi się witaminek na kanapkę... Leżę i dogorywam
Miłego dnia!
pragnaca dzidziusia, Viki26, aszka, Anuszka lubią tę wiadomość
-
U mnie proga była masa bo długi czas brałam 2 g (!!!) na dobe!!!
Uszami mi wyłaził i czułam sie fatalnie, ale sie udało !
A od 19 tyg nie biorę wcale (oczywiście schodziłam stopniowo od 14 tygodnia, ale zejście z takiej dawki dlugo mi zajęło).Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:54
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
La-mia, ja robię ten zestaw ćwiczeń : https://www.youtube.com/watch?v=cDFkNtgaFXM
Ćwiczenia są podobne do tych, które miałam w szkole rodzenia.
Wyczytałam, że tygodniowo powinno się ćwiczyć nie więcej niż 2,5 h.
Ja robię 10 minut dziennie (czas zgodny z filmikiem) plus spacer plus ćwiczenia mięśnia Kegla.
Viki26, aszka, pragnaca dzidziusia, La-mia lubią tę wiadomość
-
Ja też spaceruję codziennie plus co 2-3 dni taki zestaw ćwiczeń bez piłki https://www.youtube.com/watch?v=W2OARfwvvwc polecam
A teraz doszły jeszcze ćw na mięśnie krocza http://www.blog.przedporodem.pl/wykonuj-cwiczenia-rozluzniajace-miesnie-dna-miednicy-i-krocza/
Agulas a czy siebie ktoś asekuruje abyś z piłki się nie ześlizgneła? Ja na piłce sobie będę skakać tylko w I fazie porodu z M przy bokuaszka, pragnaca dzidziusia, Kava, agulas lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyAgulas ja teraz nadrabiam i jem mase słodyczy bo zawsze lubiłam słodycze a ze mam nadczynnosc to sobie moge pozwolić bo i tak nie utyję a chudne. Zapisałam sie do endo bo tak sadze i pewnie mam racje ze ten szybki spadek wagi to cos mi znowu hormony szaleja ale dobry skutek, ze schudłam. Czuje odciazenie teraz w kregosłupie wyrazne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:45
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Powtórzę za jedna z grudniówek: gdzie jest mój maleńki dzidziuś, którego mi w szpitalu z brzuszka wyciągnęli?
Spieszmy się kochać małe Bobaski, tak szybko rosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:29
Anuszka, pragnaca dzidziusia, aszka, Moniaa, Viki26, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny jakie dawki luteiny, ogolnie progesteronu brałyscie po transferze i pozniej w ciazy?
Kava wrote:Co do kg to ja mam jeszcze do wagi sprzed ciąży 4 kg a przytyłam w ciąży w sumie około 21 kg czyli sporo. Na początku spadało w zawrotnym tempie a teraz jest już ciężko bo waga prawie nie drgnie.
Oprócz tych 4 kg to bym jeszcze kilka chętnie zrzuciła bo przed ciążą mi się przybrało
aszka wrote:. Podziwiam, że tak szybko udało się zrzucić tyle kg
Sanna wrote:Sylwiast159 zawalu można dostać!!!!|
proszę nie stresować ciężarnych
co do malinek to my wczoraj kupiliśmy w lidlu będą pyszne z lodami
po wczorajszej wizycie pochwale się ze w brzuszku rzadzi się synek Pawel mierzacy 8,77cm
pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAszka dziekuje
)
Na prenatalnych dr okreslila Marcelinę na 70%, a wczoraj kazalam dr pobuszowac jej miedzy nogami i też potwierdza dziewczynkę, więc chyba tak zostanienajwyzej z Marceliny zrobi sie Marcel
agulas, wiecznie, Inska, gaja13, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość