Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoniaa ja mam termometr specjalny do kapieli dla dzieci ma zaznaczona tempke 35-38 stopni, a w domu mam około 21. Fakt ciaze jak sa goraco to jest okropnie. A nogi Ci zejda po porodzie.
Astra cudoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:39
Astra, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:w PL to mierzyli głownie za czasow PRLU teraz zazwyczaj nie lub bardzo rzadko.
Za to maluch ma już prawie pół kiloKawał człowieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 21:28
aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Aszka a Ty który wybrałas?
Słyszałam że najlepszy to Madalińskiego?
Mój gin pracuje na Karowej to tez chyba dobre rozwiązanie?pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie do tych , ktore ten wstydliwy problem dotyczy lub dotyczyl
W zasadzie od samego poczatku zmagam sie zaparciami, raz nawet wyladowala na ip bo wywolaly mi skurczeod czasu do czasu krwawila, ale mialam ze to jakas zylka pekala od wysilku gdyz nic mnie nie bolalo, szczypalo itpd
Dzisiaj rano ide pod prysznic, myje sie I czuje ze cos jest nie tak. Wyszedl mi hemoroid i to dosc duzyon nie boli, ale Sam fakt ze Tam jest troche mnie niepokoi. Czy to sie bedzie poglebiac? Nasilac? Czy wy leczylyscie jakos je w ciazy czy czekalyscie az samo przejdzie? Znalazlam sprzeczne informacje na internecie
Wiele kobiet pisze, ze po porodzie one znikaja same. Nie wiem co robic. Doradzcie prosze.
-
Pragnąca ja myślę że na następnej wizycie u lekarza powinnaś o tym powiedziec. Ja miałam kiedyś delikatne problemy z ta sprawą ale na szczęście w ciąży mi się nie pogłębił ten problem. U mojej siostry pozostały po ciąży i miała z tego co kojarzę usuwane. Wiec myślę że lepiej to skonsultować. Wiadomo nie czeka cię taki wysiłek jak SN ale myślę że powinnaś zasięgnąć porady specjalisty.
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Sanna, już 19 tydzień! kiedy to zleciało? Ja dziś, tak jak kiedyś Sylwia, poszłam ważyć owoce i warzywa, żeby zobaczyć ile taki szkrab w 19 tygodniu waży, wyszło mi kiwi i banan. A na długość banan
pragnaca dzidziusia, _cherryLady, vella, Sanna lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych , ktore ten wstydliwy problem dotyczy lub dotyczyl
W zasadzie od samego poczatku zmagam sie zaparciami, raz nawet wyladowala na ip bo wywolaly mi skurczeod czasu do czasu krwawila, ale mialam ze to jakas zylka pekala od wysilku gdyz nic mnie nie bolalo, szczypalo itpd
Dzisiaj rano ide pod prysznic, myje sie I czuje ze cos jest nie tak. Wyszedl mi hemoroid i to dosc duzyon nie boli, ale Sam fakt ze Tam jest troche mnie niepokoi. Czy to sie bedzie poglebiac? Nasilac? Czy wy leczylyscie jakos je w ciazy czy czekalyscie az samo przejdzie? Znalazlam sprzeczne informacje na internecie
Wiele kobiet pisze, ze po porodzie one znikaja same. Nie wiem co robic. Doradzcie prosze.
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inska wrote:Vella Skarbie, byłaś u lekarza? Od rana o Tobie myślę
żeby mnie chociaż mdliło to bym wiedziała że jestem w ciąży i by mnie to cieszyło