X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    A ... mamuśki ... jaka Wy temperaturę utrzymuje cie w domu podczas dnia i podczas kąpieli maleństwa? ?
    U nas 22 s a do spania 21s.

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra ale cudny synuś :-D :-*

Astra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa ja mam termometr specjalny do kapieli dla dzieci ma zaznaczona tempke 35-38 stopni, a w domu mam około 21. Fakt ciaze jak sa goraco to jest okropnie. A nogi Ci zejda po porodzie.

Astra cudo <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:39

Astra, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou w ktorym szpitalu zamierzasz rodzic?

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widzę zdjęcia astry:-(

dfe01f0225.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Lilou w ktorym szpitalu zamierzasz rodzic?
    Aszka a Ty który wybrałas?
    Słyszałam że najlepszy to Madalińskiego?
    Mój gin pracuje na Karowej to tez chyba dobre rozwiązanie?

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Ja nie widzę zdjęcia astry:-(

Juz usunela :( prosila o nie cytowanie. Po tej aferze, nie dziwie sie, ze tak szybko usunela :/ napewno wysle Ci na priv jak poprosisz :)

Viki26 lubi tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra piękny :-)

• szałwia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    w PL to mierzyli głownie za czasow PRLU teraz zazwyczaj nie lub bardzo rzadko.
    Tutaj są zdania podzielone. Na mojej porodówce mierzą. Koleżance to bardzo pomogło. Miała dziecko bez IVF i wagę normalną (3800 g), ale okazało się, że ma bardzo małą miednicę. Wypytywali o poród jej mamy i sprawdziła, że też miała cesarkę. Kumpela miała ostatecznie cesarkę i okazało się, że mały miał jeszcze trochę większą główkę niż zakładali. Wg lekarza nie było szansy, żeby urodziła naturalnie, a gdyby ktoś jej nie zmierzyli, to skończyło by się długą akcją, przygnieceniem dziecka i ostatecznie cesarką. Moja położna też jest za mierzeniem, za to ze swoim ginem miałam na tym tle spinę dzisiaj. Powiedział, że niech sobie sami na tej porodówce mierzą...

Za to maluch ma już prawie pół kilo :-) Kawał człowieka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 21:28

aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• Astra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy :)

Anko jak coś to prv :)

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Aszka a Ty który wybrałas?
    Słyszałam że najlepszy to Madalińskiego?
    Mój gin pracuje na Karowej to tez chyba dobre rozwiązanie?
    ja rodzilam w brodnowskim bo tam pracuje moj gin. Wiesz jak nie ma komplikacji to kazdy szpital dobry u mnie akurat były mega komplikacje i jestem super zadowolona z opieki.

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane :)

Ja chciałbym rodzic w Sw Zofii, tam tez chodze do Pani doktor :) pozdrawiamy w 19 tyg :)

pragnaca dzidziusia, Inska, agulas lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie do tych , ktore ten wstydliwy problem dotyczy lub dotyczyl :/
    W zasadzie od samego poczatku zmagam sie zaparciami, raz nawet wyladowala na ip bo wywolaly mi skurcze :/ od czasu do czasu krwawila, ale mialam ze to jakas zylka pekala od wysilku gdyz nic mnie nie bolalo, szczypalo itpd
    Dzisiaj rano ide pod prysznic, myje sie I czuje ze cos jest nie tak. Wyszedl mi hemoroid i to dosc duzy :/ on nie boli, ale Sam fakt ze Tam jest troche mnie niepokoi. Czy to sie bedzie poglebiac? Nasilac? Czy wy leczylyscie jakos je w ciazy czy czekalyscie az samo przejdzie? Znalazlam sprzeczne informacje na internecie :/ Wiele kobiet pisze, ze po porodzie one znikaja same. Nie wiem co robic. Doradzcie prosze.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pragnąca ja myślę że na następnej wizycie u lekarza powinnaś o tym powiedziec. Ja miałam kiedyś delikatne problemy z ta sprawą ale na szczęście w ciąży mi się nie pogłębił ten problem. U mojej siostry pozostały po ciąży i miała z tego co kojarzę usuwane. Wiec myślę że lepiej to skonsultować. Wiadomo nie czeka cię taki wysiłek jak SN ale myślę że powinnaś zasięgnąć porady specjalisty.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny przeczytałam co napisałam ... kalafior daje o sobie znać. No masło maślane hehe

• Inska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna, już 19 tydzień! kiedy to zleciało? Ja dziś, tak jak kiedyś Sylwia, poszłam ważyć owoce i warzywa, żeby zobaczyć ile taki szkrab w 19 tygodniu waży, wyszło mi kiwi i banan. A na długość banan :)

pragnaca dzidziusia, _cherryLady, vella, Sanna lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pragnaca dzidziusia wrote:
    Dziewczyny mam pytanie do tych , ktore ten wstydliwy problem dotyczy lub dotyczyl :/
    W zasadzie od samego poczatku zmagam sie zaparciami, raz nawet wyladowala na ip bo wywolaly mi skurcze :/ od czasu do czasu krwawila, ale mialam ze to jakas zylka pekala od wysilku gdyz nic mnie nie bolalo, szczypalo itpd
    Dzisiaj rano ide pod prysznic, myje sie I czuje ze cos jest nie tak. Wyszedl mi hemoroid i to dosc duzy :/ on nie boli, ale Sam fakt ze Tam jest troche mnie niepokoi. Czy to sie bedzie poglebiac? Nasilac? Czy wy leczylyscie jakos je w ciazy czy czekalyscie az samo przejdzie? Znalazlam sprzeczne informacje na internecie :/ Wiele kobiet pisze, ze po porodzie one znikaja same. Nie wiem co robic. Doradzcie prosze.
    Ja też,miała masakryczne zaparcia w ciąży i po porodzie wyszły mi takie glutki wiszące mi się udało wyleczyć czopkami proctogyvelon,mascia tej samej firmy i jeszcze specjalnym płyn proktohemolan do podmywania odbytu,i po tym wszystkim hemeroidy zniknęły jak ręką odjął :-D

• Inska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella Skarbie, byłaś u lekarza? Od rana o Tobie myślę <3

vella lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :* jak zawsze nieocenione jestescie :*

Inska fajny avatarek :)

justa1234 lubi tę wiadomość

• vella Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Vella Skarbie, byłaś u lekarza? Od rana o Tobie myślę <3
    Dziękuję, kochana jesteś, miło że ktoś o mnie myśli :-* Jutro jadę do tego mojego bo mój mąż powiedział żebym nie zdziwiała, tylko jak mamy pojechać w niedziele, to w niedzielę pojedziemy ehhh nie szło go przekonać. Na dodatek byłam zrobić dziś betę by się chociaż wynikami pocieszyć a tu mi ciule nie zrobili wyniku... dopiero w pon. Tak, że dzisiaj nic nowego nie wiem. Czekanie jest straszne... :-) żeby mnie chociaż mdliło to bym wiedziała że jestem w ciąży i by mnie to cieszyło :-D

3Ecdp1.png
‹‹ 450 451 452 453 454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ