Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
e-cioteczki 20.02.2016 na Świat przyszedl nasz synek
3700, 55cm
Zaczeliśmy nowy etap życia, już od pierwszych chwil nic nie jest już takie samo i absolutnie za tamtym życiem nie tęsknimy.
aneczka2015, Anatolka, vella, _cherryLady, agulas, gaja13, Evelle, Moniaa, Inska, pragnaca dzidziusia, Konwalia, arlenka, szałwia, Lilou1984, Astra, myszaaa, justa1234, Sanna, wiecznie, Biała, roletka, aszka, Takanijaka, agniesia2569, Anko:-), mia6, Anuszka lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
szałwia wrote:Aneczka chodziło mi o to, że przy żelazie są większe problemy z zaparciami, więc zastanawiałam się, czy przy nim też kiwi tak pomaga. Ja zaobserwowałam po nim lekką poprawę, ale nie radykalną, jednak nie stosowałam jeszcze codziennie. Nie wiem, czy może zaszkodzić, dlatego się zastanawiam, czy mogę jeść je codziennie. A w Femibionie nie masz też kwasu foliowego?
W femibionie jest kwas foliowy ale po ivf pani dr kazała brac większa dawkę bo mam ta mutacje MTHFR...tak sie to chyba pisze? Biore disco duzo ale to nie zaszkodzi. ☺pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki mega gratuluję!!! A przypomnij, miałaś cc czy SN?
O rajusiu jestem pierwsza na liście
pragnaca dzidziusia wrote:Moniaa juz tylko ty Nam zostalas do rozpakowania w lutym
Dzieje sie juz cos?
We wtorek mam wizytę z ktg. Może coś się więcej dowiem.pragnaca dzidziusia, Viki26, agulas, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny przez to, że miałam cukrzycę ciążową jestem właśnie świeżo po wypiciu glukozy i powiem Wam, że w ciąży smakowała mi zdecydowanie lepiej. Może dlatego że tym razem była bez cytryny. A fuj!!!
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Moja beta z soboty 1325 przyrost 127% i na tym zakończę robienie bety... kurcze, że w sobotę nie zrobili tego wyniku tylko tyle w stresie byłam
arlenka, wiecznie, Moniaa, Kava, _cherryLady, Asienka1184, Inska, pragnaca dzidziusia, Biała, justa1234, Takanijaka, Evelle, agulas, Madzia82, Konwalia, mia6, Anuszka lubią tę wiadomość