X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • agulas Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Viki :) Przygotuję w takim razie coś ciążowego.

U mnie waga stoi w miejscu od 2 lutego. W sumie przytyłam 16 kg :D będę się tym martwić po porodzie :)

aszka, Viki26, pragnaca dzidziusia, wiecznie, Inska, szałwia lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz wrote:
    Ja wciąż czekam na zwrot pieniędzy od komornika. Zapewne trochę to jeszcze potrwa bo mają swoje procedury. Z mieszkaniem się nie dogadalismy, dlatego po rozwodzie musimy założyć osobną sprawę o podział majątku. Mój eks cały czas mieszka ze mną bo to też jego mieszkanie, tesciowa ostatnio zażądała zwrotu prezentów ślubnych które dostaliśmy od jej rodziny :garnki, pościel itp. Powiedziałam ze oddam te zużyte rzeczy jej synusiowi na nową drogę życia ;)

Co za sika teściowa. Kobieta kobiecie.....
    Też kiedyś była w stanie błogosławionym, jak można być zimna jak głaz.
    Eliz wybacz! Co za suka!

Eliz odpisz mi na priv. Blisko siebie mieszkamy wiec musisz pójść mi na rękę!

aszka, pragnaca dzidziusia, Konwalia, Inska, szałwia lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz kciukam ✊✊✊✊

aszka lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz kciuki &&. Uwolnisz sie od faceta i zaczniesz nowe zycie, niech zyje z ta laską. Tylko sie cieszyc, ze sie pozbedziesz takiego idioty.

Agulas u mnie po ciazy od razu troche zeszło, co za ulga była zalozyc w koncu buty swoje a nie stare rozklapciuchy meża rozmiar 50 :/ bo moje buty juz byly za małe, nogi mialam strasznie opuchniete.

Najlepszego w dniu kobiet :)

Viki26, agulas lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę jutro na słodki kubeczek... Fuuuuj... Czego nie powinno się jeść wieczorem? Owoców pewnie, jakiś słodkości. Czegoś jeszcze?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy wyjściu ze szpitala miałam duży brzuch ale szybko zeszło. Cała byłam opuchnieta po porodzie że 2 tyg jeszcze.
    A co do butów to się zgodzę. Szpilki to dopiero teraz mi na stopę wchodzą. Ale to podobno nie opuchlizna tylko kości które się rozchodzą.
    Ja właśnie osiągamy wagę sprzed ciąży. Schudłam już prawie 21 kg.
    Bogu dziękuję że tak sprawnie poszło ale chętnie się pozbędę jeszcze kilku nadprogramowych ;)

Eliz &&&&&&&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:00

agulas, aszka, pragnaca dzidziusia, Viki26, mia6, Inska, szałwia lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Ja przy wyjściu ze szpitala miałam duży brzuch ale szybko zeszło. Cała byłam opuchnieta po porodzie że 2 tyg jeszcze.
    A co do butów to się zgodzę. Szpilki to dopiero teraz mi na stopę wchodzą. Ale to podobno nie opuchlizna tylko kości które się rozchodzą.
    Ja właśnie osiągamy wagę sprzed ciąży. Schudłam już prawie 21 kg.
    Bogu dziękuję że tak sprawnie poszło ale chętnie się pozbędę jeszcze kilku nadprogramowych ;)

Eliz &&&&&&&
    Wow :O jak Ty to zrobilas :))?

My najpierw przytylysmy 2-3kg potem dlugo nic a teraz sie rozruszalo i az boje sie stawac na wage :P

Eliz- wszystko trzymam kciuki by wszystko poszlo po Twojej mysli :)

aszka lubi tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • agulas Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja teraz noszę kurtkę zimową, czapkę i ... trampki, bo w żadne inne się nie mieszczę :D
    Codziennie chodzę 4x dziennie na spacer z psem i pokazuję swój nowy styl na osiedlu :D

Kava jesteś hardcorem!!!

Eliz czekamy na wieści. Jesteś w trakcie :)

Wczoraj, kiedy parkowałam autem, pani sprzątająca osiedle podeszła do mnie i powiedziała mi, że podziwia mnie za odwagę bo ja jeszcze jeżdżę.
    I tak jakoś zaczęłam się zastanawiać od razu czy nie jestem może zbyt nieodpowiedzialna? :)
    W sumie nie wiem kiedy odstawić jazdę samochodem.. Będę się czuć strasznie "uwiązana" i zależna od męża.
    Obecnie jeżdżę sama do sklepu, kupuję co trzeba, wkładam do wózka, z wózka pojedynczo do bagażnika.... To co jest dla mnie na już zabieram, a później Mąż wraca z pracy, idzie do samochodu i nosi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:15

aszka, pragnaca dzidziusia, Viki26, mia6, szałwia lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Haha, ja teraz noszę kurtkę zimową, czapkę i ... trampki, bo w żadne inne się nie mieszczę :D
    Codziennie chodzę 4x dziennie na spacer z psem i pokazuję swój nowy styl na osiedlu :D

Kava jesteś hardcorem!!!

Eliz czekamy na wieści. Jesteś w trakcie :)
    i co tam, najwazniejsze zeby bylo wygodnie i ciepło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Idę jutro na słodki kubeczek... Fuuuuj... Czego nie powinno się jeść wieczorem? Owoców pewnie, jakiś słodkości. Czegoś jeszcze?
    ja prawie nic nie jadłam bo mnie mdliło do 24.

• agulas Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

Ja starałam się nie jeść słodyczy przez tydzień :P Poza tym normalnie.

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Ja starałam się nie jeść słodyczy przez tydzień :P Poza tym normalnie.

Ja słodkości prawie wcale nie jem :-) Raczej na kwaśno od początku. Może jako tako wyjdzie to badanie :-/

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam wytyczne zeby 48 h przed nic slodkiego+ owocow nie jesc. A I tak sie zapomnialam I zjadlam Liona :P
    Wyniki wyszly dobre I jak to lekarz okreslil: jest pani okazem zdrowia :D

Anatolka lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A euthyrox i duphaston mam normalnie rano wziąć przed badaniem?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, dziś już o wiele lepiej, właściwie tylko katar męczy. Ale jutro mam wizytę u swojej dr więc podpytam przy okazji.

Kobietki wszystkiego najlepszego!! Dużo wytrwałości i miłości ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:33

Anatolka, pragnaca dzidziusia, mia6, Inska lubią tę wiadomość

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robimy to rozwodowe party jak w Ameryce? ;-) Eliz, baloniki, Piccolo i my czekamy na imprezę ;-)

Kava, Anuszka, pragnaca dzidziusia, Konwalia, Inska, szałwia lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    A euthyrox i duphaston mam normalnie rano wziąć przed badaniem?

Ja nic nie bralam, nawet wit prenatalnych. Mialam byc naczczo. Schowalam do torebki I dopiero po calym badaniu spozylam :)

mia6 lubi tę wiadomość

• Eliz Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impreza rozwodowa musi jeszcze poczekać. Nadal jestem mężatką a to tylko dlatego że mój małżonek nie raczył przyjść do sądu. Dostarczył zaświadczenie o rzekomej chorobie i sprawa się nie odbyła. Kolejna została wyznaczona na 16.05 - pytałam sędziego czy nie da rady przyspieszyć ale powiedział że jedynie mogę się starać o przesunięcie na późniejszy termin.
    Wróciłam do domu a mój mężuś w znakomitym humorze, zapytałam dlaczego nie pojawił się w sądzie odpowiedział że to nie moja sprawa. Mnie akurat jego zdrowie i rzekoma choroba nie interesuje, zależy mi tylko na tym żeby jak najszybciej zakończyć ten rozdział.
    A tak naprawde najbardziej powinno im zależeć, zwłaszcza jego cizi. W końcu to ona powinna naciskać na rozwód.
    Mówie wam jestem dziś tak wściekła, liczyłam że do porodu uda mi się uzyskać wolność ale teraz nie jestem taka pewna czy zdążę :(

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj jestem żyje zaraz ponadrabiam ... może coś napisze a tymczasem poznajcie Marikę <3 <3 <3 miłość mojego życia ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 16:04

mia6, Eliz, Kava, Karolina1111, Danae, renieczka, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, Astra, Anuszka, adrenalina, aneczka2015, arlenka, aszka, wiecznie, Anatolka, gaja13, agulas, Konwalia, roletka, Viki26, justa1234, Inska, Pola7, agniesia2569, _cherryLady, Madzia82, szałwia lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mała ma sine łapki ... bo panie tępe dzidy nie potrafią dzieciakom z głowy krwi pobrać... I teraz mała straszy wszystkich sinymi rączkami.

‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ