Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mariczko jesteś cudowna, a dyduś prawie większy od małego słoneczka
zacałowałabym ją, aż się nie mogę napatrzeć.
buziaczki w te malusie rączki:*
Moniaa, Inska lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Monia, jaką ona jest piękna. Jest cudowna!
Wiosną mój synek zaprasza na pierwszą randkę
Eliz, masakra jakaś. Zaczyna to tak wyglądać, że on robi wszystko by uprzykrzyc Ci życieMoniaa, aszka, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eliz Twój mąż przekracza wszelkie granice.... brak słów.... jak może tak utrudniać życie kobiecie która nosi JEGO dziecko?????? o teściowej nie wspomne....to przecież wnuczka...krew z krwii... dramat...
Agulas ja też jeszcze jeżdżę sama autemba. 18.03 mam zamiar pojechać na manicure, pedicure i wosk przed porodem
i to wcale nie tak blisko bo jakieś 30 km
hmm ciekawe czy córcia mi pozwoli
na wszelki wypadek jadę tez pojutrze
bo do tego 18 faktycznie mogę nie dotrwać...
mam wrażenie że brzuszek mi się opuścił, no i mnie trochę tam pobolewa na dole.
a jak się czuje Nasz czteropaczek?(pragnąca)
Moniaa Marika jest przesłodziakiem!
Kava szybko zrzuciłaś kg. gratuluje i jesteś moim mistrzemchce pójść w Twoje ślady!
Ja już wg belly mam ciąże donoszonąjakieś + 14 kg
zaczęłam właśnie 38 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c70e37114df8.jpg
Jutro mam mieć wyznaczony termin cesarki, ale jak dzidzia zechce wcześniej rodziców poznać to ja nie mam nic przeciwko
Moniaa, Astra, arlenka, aszka, wiecznie, mia6, agulas, Konwalia, Inska, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Anko:-), szałwia lubią tę wiadomość
-
Lilou, pięknie wyglądasz. Cudnie się patrzy na taki brzuszek
Aż ciężko uwierzyć w ten cud, że w środku jest dziecko!! Za każdym razem kiedy o tym pomyśle jestem mega zachwycona.
Moniaa, czekamy też na relacje z porodu. Jak będziesz miała chwilkę to naklikaj nam tu coś więcej.
Justa, a co u Was? Dawno się nie nie odzywalas i zaczynam tęsknić :*
A ja miałam dziś wypas. Prawie 6 h snu bez karmienia. Ściągam mleczko i idę dalej spaćaszka, agulas, Lilou1984, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie mamuski we środę
. Wczoraj bylam na wizycie, moj maluch ma 1200 gram! Jestem przeszczesliwa ze tak ladnie sue rozwija. Ja mam +10 kg i mysle ze czas wychamowac. Tylko jak to zrobić? Podpowiedzcie kochane nie chce wyglądać jak balon ale z drugiej strony najwazniejsze zeby mały był zdrowy. Mam zdjęcie w 3d i nosek ma moj ☺❤
wiecznie, mia6, agulas, Lilou1984, Viki26, Inska, szałwia lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Ja zabieram się za rozliczenie z fiskusem
Jak nie macie co zrobić z swoim 1% polecam fundację Nasz Bocian
http://jedenprocent.nasz-bocian.pl/
Moonia mała jest przepięknaSię rozmarzyłam kiedy ja będę miała takie maleństwo
Moniaa, Kava, Inska lubią tę wiadomość
-
Eliz, co za cham z tego Twojego "jeszcze męża"!! Jeszcze życie chce Wam uprzykrzyć, ale nie daj się sprowokować - to chłopakowi żyłka z frustracji pęknie
Moniaa, śliczną masz córeczkę. Wydaje się taka kruszynkąMoniaa lubi tę wiadomość
-
Monia jakiego masz ślicznego skarba!!! Do całowania w sam raz
Eliz, on może tak robić cały czas. U mnie w rodzinie był podobny przypadek. Nie daj się sprowokować. Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość.
Lilou jak ja Ci zazdroszczę figurypięknie wyglądasz
Moniaa, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Ja zabieram się za rozliczenie z fiskusem
Jak nie macie co zrobić z swoim 1% polecam fundację Nasz Bocian
http://jedenprocent.nasz-bocian.pl/
Moonia mała jest przepięknaSię rozmarzyłam kiedy ja będę miała takie maleństwo
Chyba też to dzisiaj załatwię