Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Lilou, pięknie wyglądasz. Cudnie się patrzy na taki brzuszek
Aż ciężko uwierzyć w ten cud, że w środku jest dziecko!! Za każdym razem kiedy o tym pomyśle jestem mega zachwycona.
Moniaa, czekamy też na relacje z porodu. Jak będziesz miała chwilkę to naklikaj nam tu coś więcej.
Justa, a co u Was? Dawno się nie nie odzywalas i zaczynam tęsknić :*
A ja miałam dziś wypas. Prawie 6 h snu bez karmienia. Ściągam mleczko i idę dalej spaću nas jakoś leci, zocha rośnie jak na drożdżach
jest grzeczna i przekochana
waży 6800 i ubrania zakładam jej niektóre 68 i 74
A z tych mniej optymistycznych wieści to Zosieńka nam troszkie przychorowala kaszle i ma katarekbyliśmy u lekarza ale na szczęście nic poważnego narazie się nie dzieje,inhalujemy się i podaje leki, mam nadzieję że te paskudzctwo szybko minie i wróci dawna Zosia śmieszka,choć ona i tak nawet w chorobie się uśmiecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 15:18
agulas, pragnaca dzidziusia, Konwalia, arlenka, gaja13, Viki26, Moniaa, pabelka88, renieczka, wiecznie, Evaa, szałwia lubią tę wiadomość
-
Moniaa jaka ta Twoja Marika lalunia sliczna, napatrzec sie nie moge
A Zosia jaka pannica! Kiedy ten czas zlecial?
U nas wszystko dobrze, tylko pochodzimy pol dnia i musze wracac do hotelu nogi wylozyc bo bola.
Z pogoda jest ok, nie ma szalu ale ok 18-19 stopni takze mozna w koncu pochodzic bez kurtki.
pragnaca dzidziusia, mia6, agulas, Moniaa, justa1234, renieczka, szałwia lubią tę wiadomość
-
Jezeli akcja porodowa nie zacznie sie wczesniej to powitamy Naszą córcie na swiecie planowanym cc 21.03 w pierwszy dzien wiosny
11 dni!Moniaa, Anatolka, pabelka88, arlenka, justa1234, Viki26, Anuszka, wiecznie, mia6, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:Jezeli akcja porodowa nie zacznie sie wczesniej to powitamy Naszą córcie na swiecie planowanym cc 21.03 w pierwszy dzien wiosny
11 dni!
Równo 3 miesiące po moim synku i bobasach Białej
Czekamy z niecierpliwością.arlenka, Lilou1984, mia6, pragnaca dzidziusia, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Marzyłam o tym żeby tu z Wami być!!!
Jeszcze po cichutku,ale witam!!! W końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś dopiero 8 dni po transferze! 2 bordowe krechy na teście,i wczorajsza beta 54,9! Mój wywalczony Cud!!!!!!!
Powodzenia dziewczyny ,i usmiechu dzisiejszego dnia!!!! :-*arlenka, Konwalia, justa1234, Evelle, renieczka, Lilou1984, Viki26, Anuszka, vella, Kava, wiecznie, mia6, pragnaca dzidziusia, agulas, Karolina1111, Moniaa, Pola7, Asienka1184, Madzia82, szałwia, Inska, Alincia, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki26 wrote:Konwalia daj znac jak udala sie przeprowadzka malego:)
Ja poki co, co chwile sprawdzam czy oddycha, ma taki czasem plytki cichy oddech i te bezdechy ze wariuje! Dziewczyny w ktoryms tyg oddech sie normuje? Nie wyobrazam sobie na ta chwile przeniesc malego gdzies z dala odemnie.
Lilcia od ponad tygodnia śpi u siebie w pokoiku. Szczerze? Myślałam, że będzie gorzej. Martwiłam się, że będzie bała się samotności, ale nic takiego nie wystąpiło. Chyba jeszcze za mała. Dużą zaletą jest to, że ja mam większą swobodę ruchu podczas spania. Nie boję się już, że obudzę ją przekręcając się z boku na bok. Niestety wadą jest to, że podczas płaczu później do niej docieram, a co za tym idzie bardziej się rozkręca z tą swoją rozpaczą i dłużej muszę ją uspokajać. No, ale mam nadzieję, że z czasem pokonamy refluks, który ten płacz wywołuje.
pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia lubią tę wiadomość
-
Pabelka88 gratuluje i witamy
miałam bardzo podobny wynik bety 8 dpt
Pięknych przyrostów życzę!
justa1234 Piękna ta Twoja Zosia, normalnie nie mogę się napatrzeć na tą jej czuprynę! i jaka już duża! rozmiar 74 to moja bratanica nosiła jak miała koło 6 mc
Anatolka od razu przypomniał mi się ten "fantastyczny" smak w ustach. lubię słodycze, ale bez przesadymam nadzieję, że jakoś przeżyłaś...Życzę książkowego wyniku w normie!
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Konwalia, fajnie, że napisałaś o tym bo często rozmyślam o tym jak to będxie gdy przeniesiemy Młodego do jego pokoju
Ale widzę, ze jakoś to będzie
Justa, u nas wszystko dobrze. Synuś rośnie jak na drożdżach. Ręce powoli odpadają jak go noszę.
Poza tym zdania nie zmieniam - nie ma większej miłości niż matki do dziecka.
Jak bym była kanibalem to bym sie bała, ze go zjem
Anatolka, i jak?
Żyjesz?wiecznie, justa1234, mia6, pragnaca dzidziusia, agulas, Viki26, Inska lubią tę wiadomość
-
Pabelka, widziałam na różowej stronie, ze Ci się udało
Czasami wyrywkowo tam zaglądam.
Witamy i gratulujemy!!!
Rozgość się tu na bbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddzzzzzzzzzzzooooooooooo ddddddddddłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuggggggggggggggggooooooooooooooo
pabelka88, mia6, pragnaca dzidziusia, Viki26, Inska lubią tę wiadomość
-
Wypilam, przezyłam bez atrakcji. Lekarz mi pozwolił wcisnąć pół cytryny do kubka. Później przeplukalam usta woda i może dlatego jakoś przetrwałam
wyniki jutro dopiero. Siniaki oczywiście na obu rękach...
Dziś kalendarz belly pokazał "granica przezywalnosci". Plan minimum wylezanyleżeć mamy nadal...
Kava, pabelka88, mia6, adrenalina, pragnaca dzidziusia, Karolina1111, aszka, Viki26, roletka, Lilou1984, wiecznie, szałwia lubią tę wiadomość