Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilou mam nadzieję, że wszystko przebiegło ok i cieszysz się już maleństwem
Anatolka mega ta szkoła i gratuluję studniówki
Kava dzięki za info o cukrzycy po porodzie, mam nadzieję, że u nas będzie równie dobrze
Ja tymczasem dzielnie walczę z dietą, regularnością posiłków, ciągłym ważeniem i mierzeniem, ilością badań i wizyt u lekarzy, pracą i wkomponowaniem ruchu, życia ogarniania wyprawki i mieszkania w to wszystko. Ufffpragnaca dzidziusia, Anatolka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Mój Kawaler przez 2,5 miesiąca robił kilka kup dziennie. Wszystkie były wodniste. Teraz kupką zgęstniała i jest problem bo chyba chce na stałe zostać w pupie mojego synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 16:10
mycha28 lubi tę wiadomość
-
Kava wrote:Mój Kawaler przez 2,5 miesiąca robił kilka kup dziennie. Wszystkie były wodniste. Teraz kupką zgęstniała i jest problem bo chyba chce na stałe zostać w pupie mojego synka
Nasz tak od 3tyg nie robi za kazdym razem kupki. Podobno to normalne, a wasze?
Kava a zgestnialy mimo ze tylko KP czy cos juz wprowadzasz?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
A ja odkryłam, że na tej diecie cukrzycowej i tak tyję, no nie czaję. Może to przez niskie BMI startowe, A brzuch przez ostatni tydzień jakoś mi tak urósł, że bardzo mi przeszkadza, mam nadzieję, że to nie wielowodzie. Jutro dzień D, wizyta u diabetologa z dokładnymi wynikami z dziś, ta wcześniejsza była tylko informacyjna. Zobaczymy czy insulina, czy nie, trzymajcie kciuki!
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszałwia wrote:A ja odkryłam, że na tej diecie cukrzycowej i tak tyję, no nie czaję. Może to przez niskie BMI startowe, A brzuch przez ostatni tydzień jakoś mi tak urósł, że bardzo mi przeszkadza, mam nadzieję, że to nie wielowodzie. Jutro dzień D, wizyta u diabetologa z dokładnymi wynikami z dziś, ta wcześniejsza była tylko informacyjna. Zobaczymy czy insulina, czy nie, trzymajcie kciuki!
Trzymamy &&&&&&&&&&&&szałwia lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Moj tez robi wodniste i zotle, tylko czasem w lekko zielony wpada!
Nasz tak od 3tyg nie robi za kazdym razem kupki. Podobno to normalne, a wasze?
Kava a zgestnialy mimo ze tylko KP czy cos juz wprowadzasz?
Viki, ja od początku kp i dokarmiam mm. Tym samym mlekiem więc nic się nie zmieniło od porodu. No może tylko to że w nocy nie karmie piersią tylko daje butle. Przez to zazwyczaj lepiej śpi (chociaż
Wczoraj
Aj budził się w nocy 5 razy). Ale ilość sztucznego Noe wzrosła. Wręcz przeciwnie.
Nie wiem o co chodzi. Zaczęłam więcej pić, jeść jabłka jak szalona. Dawałam mu wodę do picia. Nic nie pomaga niestetyViki26 lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:A ja odkryłam, że na tej diecie cukrzycowej i tak tyję, no nie czaję. Może to przez niskie BMI startowe, A brzuch przez ostatni tydzień jakoś mi tak urósł, że bardzo mi przeszkadza, mam nadzieję, że to nie wielowodzie. Jutro dzień D, wizyta u diabetologa z dokładnymi wynikami z dziś, ta wcześniejsza była tylko informacyjna. Zobaczymy czy insulina, czy nie, trzymajcie kciuki!
. Dieta cukrzycowa nie musi oznaczać, że będziesz na pewno chudnąć lub waga będzie stać w miejscu i nie będziesz się przynajmniej zastanawiać czy maluszek przybiera na wadze (bo ja bałam się przed każdym usg i nie raz najadłam się strachu).
I kciuki oczywiście sąpragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
-
Szałwia trzymam kciuki za wizytę. Oby ominęły Cię te iglaki!!!
A i nie myśl o żadnym wielowodziu!!! Ja niby tez w miarę ograniczała się z jedzeniem a w okolicach 20-25 tydzień przybrała zdecydowanie za dużo na wadze. To ciąża i ona rządzi się swoimi prawami!
Anatolka ... to już poważna sprawa!!!
Kava a te jabłka to surowe wcinasz czy pieczone czy z mikrofali?
Ja jem asekuracyjne z mikrofali bo właśnie nie wiem czy surowe mogę?_cherryLady, szałwia lubią tę wiadomość