Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
O 18.30 zjadlam ostatni posiłek przed cc:) klade sie wlasnie spac z mysla ze jutro rano bedzie juz z nami Nasza córeczka
dobranoc ...ciekawe czy zasnę
Kava, Biała, Viki26, Anatolka, arlenka, Konwalia, renieczka, Anuszka, agulas, pragnaca dzidziusia, kis, justa1234, szałwia, roletka lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:O 18.30 zjadlam ostatni posiłek przed cc:) klade sie wlasnie spac z mysla ze jutro rano bedzie juz z nami Nasza córeczka
dobranoc ...ciekawe czy zasnę
No i ciekawa jestem czy spiszJa spalam - aż się sama zdziwiłam. Ale pamiętam że po porodzie koleżanka mi mówiła że nie da się spać absolutnie - taki nadmiar wrażeń. Myślałam, że gada głupoty bi byłam strasznie zmęczona (mimo cc). Jednak nie kłamała. Cała noc nie przespala była...
Viki26, pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
-
Biała wrote:Kava najlepsze życzenia z okazji ukończenia 3 miesiąca
Jak to zleciało...
Właśnie przed 5 minutami o Was myślałam
Dziękujemy i wzajemnie.
Dużo zdrowia przede wszystkim i jak najwięcej radosnych uśmiechów.
A zleciało strasznie szybko. Aż takiego Expressu to ja się nie spodziewałamBiała, szałwia lubią tę wiadomość
-
my sobie siedzimy przed sala operacyjna i czekamy na swoją kolej bo jeszcze trwa dodatkowa nieplanowanych cesarka.
emocje sa☺ Tatuś został zgłoszony na kangurowanie i dostanie dzidziusia do przytulania jak wszystko będzie okAnuszka, agulas, Anko:-), Anatolka, kmb, pragnaca dzidziusia, Kava, Biała, Moniaa, Viki26, aszka, wiecznie, Karolina1111, pabelka88, justa1234, renieczka, szałwia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilou,Wy już pewnie we 3
Wiecie co od porodu taka jakąś strasznie wrażliwa na dzieci jestem. Wystarczy, że wyobrażam sobie emocje Lilou i wszystko związane z porodem i już mam łzy wzruszenia w oczach :'(Viki26 lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Agulas kiedyś pranie w takich płatkach mydlanych. Nie wiem czy teraz są dostępne.
_cherryLady wrote:moje drogie mamusie- a w czym pierzecie ubranka dla swoich cudaczków? Ja kupiłam proszek z loveli i wszystko ok, ale ubranka bez płynu do płukania są takie sztywniejsze... dolewacie coś- może jakiś płyn dla dzieci, czy pierzecie w samym proszku?pragnaca dzidziusia, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny