Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wód płodowych nie przybyło ale też nie ubyło. Na szczęście skurcze minęły ale do porodu muszę zostać w szpitalu. Lekarz mówi ze mam dużą szansę wytrwać do tego 34tc, mam nadzieję że uda się dłużej ale cóż czas pokaże. Na pewno przyczyną tego są stresy które w ostatnim czasie miałam, teraz już mi wszystko jedno najważniejsze jest dziecko ☺
pragnaca dzidziusia, agulas, _cherryLady, Takanijaka, szałwia, renieczka, gaja13, mia6 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz kochana i tak dzielnie przychodzisz cała ciążę, bardzo cię podziwiam i szanuje. Wiem jak ci ciężko i samotna matka napewno nie ma łatwo. Trzymam kciuki za ciebie i twoje maleństwo! Dawaj znać co u was!
Konwalia, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Póki co mój jeszcze mąż nie zamierza opuszczać mieszkania bo jemu ono też się należy, wiec musze czekać na sądowy podział majątku bo inaczej się nie dogadamy. Liczę na to że jak wrócę do domu z dzieckiem to on się wyprowadzi bo może będzie płacz dziecka mu przeszkadzać
zobaczymy, jak na razie o rozwodzie i o innych sprawach nie myślę, skupiam się na tym żeby ciążę donosic do 34tc.
pragnaca dzidziusia, agulas, Anatolka, szałwia, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnySzalwia powiem Ci, ze czuje sie w miare dobrze. Przeziebilam sie ostatnio I nadal meczy gardlo, ale ogolnie nie jest zle
Z dolegliwosci ciazowych to zgaga I refluks oraz bol spojenia lonowego. Wyniki w normie I tak sie turlamy jeszcze w czteropaku
Eliza duzo sil Ci zycze, dzidzia teraz najwazniejszaszałwia lubi tę wiadomość
-
Anatolka to prawdopodobnie przez tę niskowęglowodanową dietę, tak to niestety często bywa z leczoną cukrzycą. Wy celujecie raczej w inną wagę urodzeniową, u nas bylibyśmy mega szczęśliwi gdyby wyszły 3 kg. Grunt, żeby za 2 tygodnie przyrost był i żeby tam sobie siedział/a do terminu, ale nic się nie otwiera ani nie skraca, więc duża szansa, że się uda
Muszę myśleć pozytywnie i bardzo pilnować diety, pocieszam się tym, że łatwiej będzie wypchnąć
Eliz jesteś dzielna, super, że ilość wód się nie zmniejsza, trzymamy mocno kciuki z naszym sportowcem, żebyście wytrzymały jak najdłużejMąż na bank z pierwszym płaczem odpadnie
Pragnąca no u mnie tylko jedno i to małe, a zgaga też mnie zaczyna męczyć, chociaż mam na nią leki przez całą ciążę i bez niej (normalnie mam refluks wywołujący choroby dróg oddechowych), super, że się jeszcze turlacieW którym tygodniu najczęściej rozwiązują ciąże trojaczków?
_cherryLady, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszałwia wrote:Anatolka to prawdopodobnie przez tę niskowęglowodanową dietę, tak to niestety często bywa z leczoną cukrzycą. Wy celujecie raczej w inną wagę urodzeniową, u nas bylibyśmy mega szczęśliwi gdyby wyszły 3 kg. Grunt, żeby za 2 tygodnie przyrost był i żeby tam sobie siedział/a do terminu, ale nic się nie otwiera ani nie skraca, więc duża szansa, że się uda
Muszę myśleć pozytywnie i bardzo pilnować diety, pocieszam się tym, że łatwiej będzie wypchnąć
Eliz jesteś dzielna, super, że ilość wód się nie zmniejsza, trzymamy mocno kciuki z naszym sportowcem, żebyście wytrzymały jak najdłużejMąż na bank z pierwszym płaczem odpadnie
Pragnąca no u mnie tylko jedno i to małe, a zgaga też mnie zaczyna męczyć, chociaż mam na nią leki przez całą ciążę i bez niej (normalnie mam refluks wywołujący choroby dróg oddechowych), super, że się jeszcze turlacieW którym tygodniu najczęściej rozwiązują ciąże trojaczków?
Nasza jest jednokosmowkowa, jednojajowa wiec max 35 tc. Lozysko w takiej ciazy sie starzeje szybciej i dzieciom zaczyna brakowac tlenu, wiec nie moga ryzykowac i dluzej mnie trzymac. Dwukosmowkowe mozna trzymac duzej nawet do 37 tc.szałwia lubi tę wiadomość
-
Hej
Melduję się po dłuższej nieobecności i chyba nie dam rady Was nadrobić...
Cieszę się ze u większości wszystko ok! A za te, u których ciut gorzej, trzymam kciuki!
No i "widzę" nowe tawarze! Super!
Zobaczyłam tez ze zbliża się moja kolej... Stres, strach i radość! Termin cc na 11.05 o ile nic sie nie wydarzy.
No i Spakowalam torbę
Pozdrawiam !!!
aneczka2015, agulas, Anuszka, Konwalia, Asienka1184, pragnaca dzidziusia, Viki26, szałwia, Kava, arlenka, ComeToMeBaby, mia6 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Cześć dziewczyny, pierwszy raz po fioletowej stronie jestem i mam plan być tutaj w dwupaku do grudnia
Wczoraj robiłam betę i wyszła 238, był to 10 dpt, powtórka w poniedziałek, tak dla formalności. Jestem szczęśliwa, ale i pełna obaw. Oswajam się z tym wszystkim co się od wczoraj wydarzyło. Pierwszy raz po 6 latach wynik dodatnioczywiście rodzice i jedni i drudzy już wiedzą choć wiem, ze to początek. Jednak my pierwszy raz w życiu mogliśmy coś w tym temacie powiedzieć dobrego. A i bardzo wierzę w mojego maluszka.
agulas, Anuszka, La-mia, Konwalia, Anatolka, Iva79, pragnaca dzidziusia, justa1234, Viki26, szałwia, Inska, Kava, arlenka, ComeToMeBaby, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszałwia wrote:Pragnąca to już malutko Ci zostało, kiedy masz termin cesarki?
Szalwia ustalili mi termin na 21.04 bede wtedy w 34+4 tc, moj suwaczek jest troche przeklamanytakze juz niedlugo, odliczam dni
szałwia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak ten czas szybko leci. Niedawno się podniecalam trojaczkami, a zaraz będą na świecie.
Ale i tak chyba mijający czas jeszcze bardziej dostrzegają Mamuśki dzieciaczkow po zewnętrznej stronie brzucha
Chiara gratuluję i życzę wieeele spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 20:32
Viki26, Anuszka, pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Jak ten czas szybko leci. Niedawno się podniecalam trojaczkami, a zaraz będą na świecie.
Ale i tak chyba mijający czas jeszcze bardziej dostrzegają Mamuśki dzieciaczkow po zewnętrznej stronie brzucha
Chiara gratuluję i życzę wieeele spokoju
Agulas ja pamiętam Twój transfer a to już 40 TC Czas leci zdecydowanie za szybko zanim się obejrzę będzie moja kolej na rozpakowaniepragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Jak ten czas szybko leci. Niedawno się podniecalam trojaczkami, a zaraz będą na świecie.
Chiara gratuluję i życzę wieeele spokoju
Agulas oj racja racja, czas leci jak szalony a synek w tym tyg kończy już 2 miesiące! Od jakiś 3 tyg patrzy nam prosto w oczka, a chwile karmienia tak mnie rozczulają że płaczę bo nie mogę się nacieszyć że jest z nami dzięki ivf! gdyby nie ivf to by go z nami nie było! więc patrzę na niego i ryczę ze szczęściapragnaca dzidziusia, szałwia, agulas, Iva79, Kava, mia6 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Anuszka wrote:Agulas ja pamiętam Twój transfer a to już 40 TC Czas leci zdecydowanie za szybko zanim się obejrzę będzie moja kolej na rozpakowanie
) Gotowa ??
pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyAgulas ja pamietam jak podgladajac twoj wykres modlilam sie zeby moje slabe groszki okazaly sie tak silne jak twoj I zadzialalo
Twoj magiczny wykres pozwolilam mi uwierzyc, ze I ja bede w ciazy
Konwalia, szałwia, agulas, Anuszka, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca kurcze, to już za chwilkę, a Ty siedzisz po ciuchu i nic nie mówisz
Gotowa potrójna matko?
Agulas, a u Ciebie nic się jeszcze nie dzieje?
Chiara witaj i rozgość się na jak najdłużej!
A ja mam w tym trzecim trymestrze speeda jakiegoś, że aż się muszę hamować też tak macie? Właśnie czekam aż upiecze mi się chlebek i sernik na jutro (eksperymentalny bez cukru i mąki). Strach pomyśleć, co będzie, jak odejdę na macierzyński za 2 tygodnie i będę miała nadmiar czasuPoza tym hormony rządzą, dzisiaj na targu warzywnym rozryczałam się widząc płaczące dziecko, mąż padał ze śmiechu
pragnaca dzidziusia, agulas, Iva79, mia6 lubią tę wiadomość