Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki chciałabym do Was dołączyć
jestem świeżutko po becie i w 9dpt mam wynik 76,4
Viki26, Iva79, agulas, arlenka, pragnaca dzidziusia, La-mia, Kamilam8, Kava, mia6, justa1234, Anuszka, ada03, vella, aszka, szałwia, pabelka88, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
i ja się przywitam. Tydzień temu widziałam serduszko- ale jeszcze słabo biło bo ok 100/min. Pani doktor powiedziała, że jest wcześnie i pewnie się rozkręca (według usg 5 tydzień + 6 dni; według OM 5 tydzień + 4 dni). W czwartek idę na kolejne i mam nadzieję, że będzie już mocno biło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 23:23
agulas, ComeToMeBaby, arlenka, pragnaca dzidziusia, monia2015, La-mia, Kava, mia6, justa1234, Anuszka, Iva79, vella, chiara, Angela B-D, aszka, szałwia, _cherryLady, pabelka88, Lilou1984, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca to ja też jestem jedną z rekordzistek, bo my też całą ciążę nic. Bardziej się mój mąż boi niż ja. Ale da się wytrzymać. A orgazmy nocne są często
pragnaca dzidziusia, Iva79, aszka, szałwia lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Hej dziewczyny
nadrobiłam ostatnie trzy strony i widzę, że tu cały kalejdoskop ciążowy. Trojaczki? I to zaraz?! Super, mam nadzieję, że urządzacie tu porody online i relacja jakaś będzie?
Ja jestem po rządówce, pierwsza procedura, pierwszy transfer i udany. Mieliśmy z tej procedury dwa zarodki, dwie blastki. Obie czekały zamrożone w okolicy Wigilii na transfer 20.02 (czekaliśmy aż spadnie progesteron, jechaliśmy na cyklu farmakologicznym). Wzięliśmy jedną blastkę, druga na nas czeka. W 6tyg ciąży trafiłam na oddział szpitalny z poronieniem zagrażającym, krwawiłam. Przy przyjęciu,w poniedziałek wieczorem na usg zarodek siedział na swoim miejscu, ale serduszka jeszcze nie było. W środę rano na usg kontrolnym zobaczyłam pikające serducho. Wyszłam z gabinetu i ryczałammiałam krwiaka, którego tydzień później wykryla lekarka, do której poszłam prywatnie, w szpitalu go nie widzieli... W międzyczasie zaliczyłam wizytę na nfz (dramat), dostałam na niej skierowanie na prenatalne (wskazania: ciąża po invitro i wiek 35+). Badania będę miała 28.04. Wczoraj byłam na usg (oczywiście prywatnie) i nasz maluch ma już prawie 4cm i macha rączkami i nóżkami z prawdziwą werwą
chyba ma po ojcu ADHD
Kończę więc pierwszy trymestr, cieszę się że największe zagrożenie utraty ciąży mija. Ciąża bez mdłości, bez nudnościod początku niemilosierny ból cycków skutkujący spaniem w staniku sportowym, teraz na szczęście zelżało. Czasem coś zakłuje, zaboli, jelita nie współpracują, są wzdęcia, generalnie ok. Najświeższe objawy sprzed kilku dni- przytykające się uszy i ból głowy (będę mierzyć ciśnienie), ból łydki jakbym miała zakwasy po treningu z Chodakowską (zaczynam brać magnez).
To by było na tyle o mnie. Pozwolę sobie zajrzeć tu od czasu do czasupozdrawiam wszystkie i nudnych ciąż życzę
pragnaca dzidziusia, Kamilam8, monia2015, Kava, Konwalia, Pola7, mia6, agulas, arlenka, Anuszka, Iva79, aszka, szałwia, pabelka88, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wysyp nowych kobietek ciezaroweczek.
Bardzo się cieszę i gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 01:48
Kamilam8, pragnaca dzidziusia, aszka, szałwia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Witam:)i ja pozwolę sobie dołączyć:)15 tydz ciąży z II criotransferu.Pozdrawiam wszystkie mamusie i BARDZO mocno trzymam kciuki abyśmy wytrwały szczęślwie:)
mia6, pragnaca dzidziusia, agulas, Anuszka, Iva79, chiara, Angela B-D, aszka, szałwia, monia2015, pabelka88, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwilka84 wrote:Witam:)i ja pozwolę sobie dołączyć:)15 tydz ciąży z II criotransferu.Pozdrawiam wszystkie mamusie i BARDZO mocno trzymam kciuki abyśmy wytrwały szczęślwie:)
Witamy I cieszymy sie z nowych kolezankek:)Chwilka84, aszka, szałwia, monia2015 lubią tę wiadomość
-
Hej, pragnąca dzidziusia dla mnie to nie samowite te trojaczki, powiedz czy ty umiesz odróżnić który to się rusza?? Niesamowite jak to natura potrafi stworzyć tyle cudownych rzeczy
Ja dzisiaj ide na nadprogramową wizytę bo tak mnie ciągną pachwiny, że aż sie martwie, niech mnie zbada i zrobi szybkie usg bo zaraz zwariuje. Prenatalne mam za tydzień, ciekawe czy już będzie widać płećaszka, szałwia lubią tę wiadomość
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
Witajcie
w piątek byłam na szybkim usg i był widoczny pęcherzyk ciążowy 5,4 mm
Witam nowe ciężarówkiKamilam8, aszka, agulas, Iva79, chiara, Kava, monia2015, pabelka88, arlenka, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny miło Was poznac tu w tym wątku
Kamila gratulacje, Cometa gratulacje, Angela gratulacje, Monison, Karolina, Chwilka, Chiara, Pola, Monia gratulacjeSkładam wszystkim bo nie pamietam komu składałam a komu nie
Bardzo sie ciesze
duzo zdrowia dziewczyny i szczesliwych rozwiazan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:54
Kamilam8, szałwia, agulas, Angela B-D, Karolina1111, Iva79, chiara, pragnaca dzidziusia, monia2015, Pola7, ComeToMeBaby, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Angela B-D wrote:Witajcie
w piątek byłam na szybkim usg i był widoczny pęcherzyk ciążowy 5,4 mm
Witam nowe ciężarówki
Super, szczęśliwa jesteś pewnie co nie miara
Ja jestem po dzisiejszej becie- 762pragnaca dzidziusia, agulas, Kava, pabelka88, Lilou1984, Iva79, ada03, monia2015, Inska lubią tę wiadomość