Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak juz za chwile, nie chcialam zapeszac bo niedawno mialam skurcze I juz bylam bliska rozwiazania, ale dzieciaczki okazaly sie byc grzeczne I siedza grzecznie I czekaja na swoja kolej
Czy jestem gotowa? Oj tak, niczego bardziej nie pragne jak je juz zobaczyc I przytulicInska, szałwia, Iva79, Anuszka, aneczka2015, renieczka, Viki26, ComeToMeBaby, mia6, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Witajcie, nie mam czasu czytać Was na bieżąco. Ale nieraz Was podczytuje, bo ciekawa jestem co u Was słychać.
Pragnąca Twoja ciąża minęła błyskawicznie. Pamiętam jak Ci gratulowałam potrójnego szczęścia, a Ty już za moment swoje skarby będziesz tuliła.
A u nas Ala nadrabia zaległości. Za chwile skończy 5 miesięcy i przekroczyła 3kg. Schowałam już garderobe w rozm 44 i strojnisie ubieram w rozm 50. Dokuczają jej straszne kolki.pragnaca dzidziusia, agulas, Anatolka, Iva79, Neo84, renieczka, _cherryLady, szałwia, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Witajcie, nie mam czasu czytać Was na bieżąco. Ale nieraz Was podczytuje, bo ciekawa jestem co u Was słychać.
Pragnąca Twoja ciąża minęła błyskawicznie. Pamiętam jak Ci gratulowałam potrójnego szczęścia, a Ty już za moment swoje skarby będziesz tuliła.
A u nas Ala nadrabia zaległości. Za chwile skończy 5 miesięcy i przekroczyła 3kg. Schowałam już garderobe w rozm 44 i strojnisie ubieram w rozm 50. Dokuczają jej straszne kolki.
Madzia to juz 5 miesiecy Ala MAo matko to dopiero zlecialo
rosna pociechy kochane
Niech nadrabia nasze sloneczko forumowe , dzielne I silne malenstwo
-
Ja też gotowa i to nawet bardzo
Tak, tak w groszki trzeba wierzyć, bo czasami są silniejsze niż te teoretycznie "lepsze" groszki
Z perspektywy czasu nie wiem czy ta klasa jest taka istotna... W mojej maciczce nie było kolorowo z powodu endometriozy. Schizowalam strasznie jak się dowiedziałam jakiej klasy są zarodki. I jeszcze myśl, że to są te dwa jedyne.
A jednak...
W poniedziałek mam swoje 2 Ktg. Zobaczymy czy coś się tam pojawi
Tymczasem właśnie przeżywam bezsenna noc przez zgage. Chyba będę dziś pierwszym klientem w sklepie po herbatę mietowa...
Dzsiejsza zgage zawdzięczam rybie, która sama zrobiłamniestety wymioty podchodzą mi pod gardło, polykam i podrazniam jeszcze bardziej.
Oznak porodu brak. Dziś rano złapał mnie nieco wiekszy ból @, ale tak się do niego przyzwyczaiłam że stwierdziłam, że to na pewno nic znaczącego i... Przeszło
Trudny jest początek, ale trudny jest też koniec ciąży. A ciekawsze nadchodzi
Madzia myślałam ostatnio o Tobie. Cieszę się razem z Tobą! Tyle było stresu i niepewności a Twoja kruszynka powoli przestaje być kruszynka!!!nadal życzę dużo zdrówka!!
Iva79, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, szałwia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki26 wrote:Agulas oj racja racja, czas leci jak szalony a synek w tym tyg kończy już 2 miesiące! Od jakiś 3 tyg patrzy nam prosto w oczka, a chwile karmienia tak mnie rozczulają że płaczę bo nie mogę się nacieszyć że jest z nami dzięki ivf! gdyby nie ivf to by go z nami nie było! więc patrzę na niego i ryczę ze szczęścia
Mam to samo. Patrzę na mojego Robaczka i płaczę ze wzruszeniapragnaca dzidziusia, szałwia, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Madzia, dzielna Ala
Pięknie sobie radzi nasza Perełka.
Chiara, super, że jesteś
Ja też jestem grudniową mamusią. Na kiedy masz termin?
Termin póki, co sama wyliczylam na ok. 22.12, dopiero w piatek idę do lekarza na pierwszą wizytę po pozytywnej becieA na kiedy Ty masz termin?
Dziewczyny mam pewien wstydliwy problem, otóż zdarzył mi się nocny orgazmpodczas snu. Po wszystkim bolał mnie nieco brzuch. Boję się czy to mogło zaszkodzić mojemu Maluszków? Obchodzę się że sobą jak z jajkiem, a tu takie przeciążenia.
-
chiara wrote:Termin póki, co sama wyliczylam na ok. 22.12, dopiero w piatek idę do lekarza na pierwszą wizytę po pozytywnej becie
A na kiedy Ty masz termin?
Dziewczyny mam pewien wstydliwy problem, otóż zdarzył mi się nocny orgazmpodczas snu. Po wszystkim bolał mnie nieco brzuch. Boję się czy to mogło zaszkodzić mojemu Maluszków? Obchodzę się że sobą jak z jajkiem, a tu takie przeciążenia.
chiara, mój dzidziuś ma już 4 miesiące prawie bo jest z grudnia ale 2015
Tp miałam 27.12 ale miałam cc 21.12.
A orgazmem się nie przejmuj. Takie uroki ciążypragnaca dzidziusia, agulas, szałwia lubią tę wiadomość
-
Chiara - mi dokladnie w ubieglym tygodniu przydarzyl sie tez orgazm we snie, po przebudzeniu mialam uczucie jakgdyby cala macica mnie bolala , ale krotko, pozniej w tyg. mialam USG i wszystko bylo dobrze. Pytalam wczesnie na forum o seks , jakie zalecenia maja dziewczyny , ale nie dostalam odp. To chyba bardzo indywidualna sprawa, Dr powiedziala , zeby zyc normalnie, ale ja tez mam stracha, ze orgazm moze cos uszkodzic. Czytalam tez na jednej stronce, lekarz napisal, ze orgazmy sa dobre , bo pomagaja w ukrwieniu macicy. Mam zamiar jeszcze w srode zapytac lekarza, zobacze jak on sie wypowie na ten temat
on nie jest zbyt rozmowny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 11:42
ada03, szałwia, Kava lubią tę wiadomość
-
Iva, my serduszkowalismy od 12 tygodnia. Później był zakaz od lekarza przez łożysko (od 21 do ok 26 tygodnia).
Po zielonym świetle od lekarza w 26 tygodniu pozwalamy sobie na przytulance.
Ważne, żeby nie było przeciwwskazań i lekarz wyraził zgodę.
ada03, szałwia, Iva79, _cherryLady, Kava lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie troche boje serduszkowania ze przez skurcze macicy moze sie cos stac,,niby teraz juz wolno,, ale i tak poczekam do usg a ide dopiero 29/04 ,, Biedny moj misio
Trzeba bedzie sie nim zaopiekowac w inny sposobIva79, Kava lubią tę wiadomość
-
Ada u nas był zakaz 2 tygodnie po transferze, potem miałam zakaz w drugim trymestrze z powodu bólów około miesiąca. Jak nie ma przeciwwskazań, to można
Konwalia chyba trochę mnie ten syndrom dopadł, ale urządzać mi się mieszkania wcale nie chce, a jest co, zakupów robić już też nie, ale i tak mam speeda.
Madzia, ale duża już Ala, niech dalej zdrowo rośnie i jak najszybciej kolki ją przestaną męczyćIva79, Konwalia lubią tę wiadomość
-
My nic a nic z sexu od transferu a w sumie od stymulacji
najpierw lekarz nie pozwolil potem w drugim miesiacu powiedzial ostroznie raczej z sexem wiec tez sobie odpuscilismy i tak minelo 3 miesiace ponad tego celibatu
moj maz bardziej przewrazliwiony niz ja !!!
Iva79, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
szałwia wrote:Ada u nas był zakaz 2 tygodnie po transferze, potem miałam zakaz w drugim trymestrze z powodu bólów około miesiąca. Jak nie ma przeciwwskazań, to można
Konwalia chyba trochę mnie ten syndrom dopadł, ale urządzać mi się mieszkania wcale nie chce, a jest co, zakupów robić już też nie, ale i tak mam speeda.
Madzia, ale duża już Ala, niech dalej zdrowo rośnie i jak najszybciej kolki ją przestaną męczyć
u mnie juz dawno minely 2 tyg po transferze wiec moglabym spokojnie,, na karcie z kliniki nic takiego ,, nie pisze ze nie wolno ,, ale ja jakos przewrazliwiona .. poczekam jeszcze te 2 tyg do wizyty i wtedy bede miala pewnosc ze wszystko jest ok...
Milej niedzieli dziewczynyIva79, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy jestesmy rekordzisci chyba, zero sexu od polowy wrzesnia , gdzie jak podczas stymulacji jajka zaczely rosnac to wszystko bolalo
potem duza suplementacja prg I dalszy zakaz, nastepnie lozysko przodujace
I tak oto minela juz prawie ciaza bez sexu bo byl zakaz, ale da sie wytrzymac, mezczyznie przeciez nie trzeba odbierac tej przyjemnosci calkowicie
Iva79, ada03, agulas, justa1234, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:My jestesmy rekordzisci chyba, zero sexu od polowy wrzesnia , gdzie jak podczas stymulacji jajka zaczely rosnac to wszystko bolalo
potem duza suplementacja prg I dalszy zakaz, nastepnie lozysko przodujace
I tak oto minela juz prawie ciaza bez sexu bo byl zakaz, ale da sie wytrzymac, mezczyznie przeciez nie trzeba odbierac tej przyjemnosci calkowicie
mozna jak najbardziej w inny sposob zaspokoic partneraa ja nawet moge poscic przez cala ciaze
pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość