Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja również gratuluję calym sercem nowym zaciazonym in vitrowym i iui mamusiom!!!!!!
Angela B-D, Kamilam8, monia2015, Iva79, chiara, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Nie śmiało Was podczytuje i chce się przywitać
pewnie nie które mnie kojarzą z wątku IVF
jesteśmy w 9 tc i mamy serducho, wspaniałe pikające serducho. Termin mojego Kropka jest na 26 listopada. Mam nadzieje, że mnie przyjmniecie na fioletowej stronie
justa1234, Kamilam8, Iva79, Angela B-D, Viki26, agulas, pragnaca dzidziusia, Pola7, Konwalia, Kava, Anatolka, pabelka88, ComeToMeBaby, Anuszka, chiara, mia6, renieczka, monia2015, _cherryLady, Inska, La-mia, Alincia, Karolina1111, agniesia2569 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Witam nowe koleżanki, a Józefke w szczególności. Pamiętam Cię z różowej strony jak ja walczyłam o swoje szczęście.
Wszystkim Wam życzę nudnej, bezproblemowej ciąży zakończonej w terminie porodu.Angela B-D, józefka, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Tak mnie ładnie przywitałyście, że właśnie się zryczałam aż patrzą na mnie w pracy jak na wariatkę
Angela B-D, Kamilam8, renieczka, monia2015, agulas, Kava, Pola7, justa1234, pragnaca dzidziusia, Moniaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyWitam
Zaglądam co jakiś czasWchodze dzisiaj a tu aż wrze od cudownych wieści ♡
Serdeczne gratulacje dla nowych ciężarówek,
Józefka twoja cierpliwość i determinacja zostały nagrodzone!
Zdrowych i bezproblemowych ciąż
Pozdrawiam i życzę miłego dniajózefka, Angela B-D, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Angela B-D wrote:Również czekam na to upragnione serduszko
Ja mam w piątek wieczorem wizytę i jeszcze nigdy tak nie marzyłam o piątku choć wiadomo, że każdy czeka na piątek.... Jednak na serduszko nie mam co jeszcze liczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:33
monia2015, agulas, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
józefka wrote:Nie śmiało Was podczytuje i chce się przywitać
pewnie nie które mnie kojarzą z wątku IVF
jesteśmy w 9 tc i mamy serducho, wspaniałe pikające serducho. Termin mojego Kropka jest na 26 listopada. Mam nadzieje, że mnie przyjmniecie na fioletowej stronie
hej hej znamy sie z forum ivf:)józefka lubi tę wiadomość
-
chiara wrote:Ja mam w piątek wieczorem wizytę i jeszcze nigdy tak nie marzyłam o piątku choć wiadomo, że każdy czeka na piątek.... Jednak na serduszko nie mam co jeszcze liczyć
ja wizytę mam dopiero 29 kwietniato dopiero jest masakra