Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja również gratuluję calym sercem nowym zaciazonym in vitrowym i iui mamusiom!!!!!!
Angela B-D, Kamilam8, monia2015, Iva79, chiara, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Nie śmiało Was podczytuje i chce się przywitać
pewnie nie które mnie kojarzą z wątku IVF
jesteśmy w 9 tc i mamy serducho, wspaniałe pikające serducho. Termin mojego Kropka jest na 26 listopada. Mam nadzieje, że mnie przyjmniecie na fioletowej stronie
justa1234, Kamilam8, Iva79, Angela B-D, Viki26, agulas, pragnaca dzidziusia, Pola7, Konwalia, Kava, Anatolka, pabelka88, ComeToMeBaby, Anuszka, chiara, mia6, renieczka, monia2015, _cherryLady, Inska, La-mia, Alincia, Karolina1111, agniesia2569 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Witam nowe koleżanki, a Józefke w szczególności. Pamiętam Cię z różowej strony jak ja walczyłam o swoje szczęście.
Wszystkim Wam życzę nudnej, bezproblemowej ciąży zakończonej w terminie porodu.
Angela B-D, józefka, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
Tak mnie ładnie przywitałyście, że właśnie się zryczałam aż patrzą na mnie w pracy jak na wariatkę
Angela B-D, Kamilam8, renieczka, monia2015, agulas, Kava, Pola7, justa1234, pragnaca dzidziusia, Moniaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyWitam

Zaglądam co jakiś czas
Wchodze dzisiaj a tu aż wrze od cudownych wieści ♡
Serdeczne gratulacje dla nowych ciężarówek,
Józefka twoja cierpliwość i determinacja zostały nagrodzone!
Zdrowych i bezproblemowych ciąż
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
józefka, Angela B-D, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Angela B-D wrote:Również czekam na to upragnione serduszko

Ja mam w piątek wieczorem wizytę i jeszcze nigdy tak nie marzyłam o piątku choć wiadomo, że każdy czeka na piątek.... Jednak na serduszko nie mam co jeszcze liczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:33
monia2015, agulas, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
józefka wrote:Nie śmiało Was podczytuje i chce się przywitać
pewnie nie które mnie kojarzą z wątku IVF
jesteśmy w 9 tc i mamy serducho, wspaniałe pikające serducho. Termin mojego Kropka jest na 26 listopada. Mam nadzieje, że mnie przyjmniecie na fioletowej stronie 
hej hej znamy sie z forum ivf:)
józefka lubi tę wiadomość
-
chiara wrote:Ja mam w piątek wieczorem wizytę i jeszcze nigdy tak nie marzyłam o piątku choć wiadomo, że każdy czeka na piątek.... Jednak na serduszko nie mam co jeszcze liczyć
ja wizytę mam dopiero 29 kwietnia
to dopiero jest masakra

(15.12. poród CC 3750g 56cm)

wszystkim nowym dziewczynom gratuluję i życzę nudnej ciąży
X.2014 II ICSI