Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
To jak masz oprócz tego co napisała agulas jeszcze Hcv aktualne to narazie masz wszystkie badania juz na pierwszy trymestr. Co jakis czas tylko morfologię mocz pewnie bedzie kazał Ci powtórzyć
ja tez większość miałam juz z przed ivf
Wizytę mam za tydzień wiec dowiem sie czy dostanę jakies nowe badania. Bo do tej pory miałam tylko te które wymieniliśmy ( na różyczkę tylko nie miałam nie wiem czemu )agulas lubi tę wiadomość
-
chiara wrote:A kiedy założono ci kartę ciąży Jozefka? Na wizycie serduszkowej?
tak odrazu mi założyła, i powiedziała że to chwilowo mój najważniejszy dokument. ja pierwszą wizytę z usg miałam około miesiąca o ile dobrze pamiętam 28-29 dpt i na usg wyskoczyło serduszko
agulas, monia2015 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
oj chiara to był koszmar zważywszy że pierwsza beta 7dpt, kolejne 9 i 11 i na ostatniej becie dostałam opierdol od całego zespołu bo miałam nie farta i wszczyscy siedzieli akurat w zabiegowym. w mojej klinice nie sprawdza się przyrostów. no i mega stresujące ponad 2 tygodnie potem w oczekiwniu na wizytę z usg. ale wrto było żeby usłyszeć serducho
Viki26, Inska lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Bo ja też myślę żeby iść w piątek i w przyszłym tygodniu kolejną żeby serduszko usłyszeć
taką mam nadzieję, że może uda mi się umówić 26 w dniu moich 30 urodzin. Jednak za żadne skarby nie umiem zrezygnować z piątkowej wizyty... Dosłownie dni odliczanie. Pewnie jak my wszystkie
-
Cześć dziewczyny
Józefka - bardzo się cieszę, ze wreszcie tu trafiłaś! Kojarzę Cie z wątku ivf wlasnie. Chyba 1 procedurę miałyśmy w podobnym terminie... (Wlasnie doczytałam ze miałaś 1 crio kiedy ja podchodziłam w ogole 1 raz do ivf)
Dobrze ze wreszcie tu jesteś!
Nudnej ciąży życzę! I wszystkim swiezaczkom tez!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:35
Angela B-D, chiara, józefka, monia2015, aszka, agulas lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Oooooo Jozefka jak ja sie ciesze ze tu jestes;) dawno mnie tu nie bylo...wchodze...nadrabiam zaleglosci... Patrze... Napisalas Ty...ooooooooo super. Gratulacje kochana:) ostatnio wlasnie o tobie myslalam:) i Cie sciagnelam myslami:) super super super:)
józefka, Inska, agulas lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny , moje malenstwo 2,27mm ma juz serduszko , bije 96 , lekarz powiedzial , ze ok
Co za piekny dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 14:53
Kamilam8, józefka, La-mia, chiara, pabelka88, Konwalia, Angela B-D, Katii, agulas, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja, grudniowa ciezarowka po icsi
Szczeslowy transfer mialam 17 marca,
Ja tez juz mam karte ciazy,
Dziewczyny te ktore robily badanie moczu, robilam dzis i wyszly mi bakterie, ale babka w labu powiedziala zeby sie nie przejmowac bo limfocytow nie ma,
No ale ja zadzwonilam do kliniki do swojego jeszcze dr i kazal zrobic posiew,
Mysle, ze zrobie, bo boje sie, ze jednak cos jest nie tak,
A myslicie, ze od luteiny dowcipnej moze cos wyjsc?agulas, Kava, Inska, Sanna, Kamilam8, Viki26 lubią tę wiadomość