Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wczorajszej wizycie, widzieliśmy cudowna małą kuleczkę, która ma 3,7mm
serduszko jeszcze nie na etapie. Kolejne podglądanie za 2 tygodnie
Póki co zmiany w dawkach leków, z całkowitym wyłączeniem encortonu.
adrenalina, Anuszka, pabelka88, Viki26, szałwia, Iva79, Kamilam8, agulas, justa1234, monia2015, aszka, renieczka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Viki26 to wszystko zależy od tego ile czasu Twój organizm będzie to trawil
Myślę, że po dobie już powinno być OK.
Natomiast u dzieciaczka jak wprowadza się nowy pokarm (produkty stałe) to trzeba odczekać do 4 dni, bo w przeciągu tego czasu może pojawić się reakcja alergiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 07:19
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Viki26 to wszystko zależy od tego ile czasu Twój organizm będzie to trawil
Myślę, że po dobie już powinno być OK.
Natomiast u dzieciaczka jak wprowadza się nowy pokarm (produkty stałe) to trzeba odczekać do 4 dni, bo w przeciągu tego czasu może pojawić się reakcja alergiczna.
Konwalia lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Witam się z wami, ja nadal w szpitalu i juz tak zostanie do rozwiązania. Skurcze mi się unormowaly, napinania brzucha nadal są ale póki to nie boli podobno nie mam się czym przejmować. Mam też dobrą wiadomość otóż ilość wód płodowych mi się podniosła, afi wynosi 8.8 a miałam 7 wiec jakaś poprawa jest. Szyjka mi się znów skrocila ma teraz 1.8cm no i lekarz daje mi ok 2tyg jeszcze chodzenia w dwupaku, no chyba ze coś by się zmieniło.
Widzę że dużo nowych mamusiek doszło, dziewczyny trzymam kciuki i życzę bezproblemowej ciąży ☺
A czy ktoś wie jak sytuacja u Takanijaka?
Iva79, Anatolka, agulas, monia2015, Viki26, renieczka, mia6 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz cudowne wiadomości, trzymajcie się tam dziewczyny!
Anatolka u nas bardziej niż kolor interesuje mnie, jakie będzie miało włosy, proste czy kręcone, grube czy cienkie, bo wszystkie rodzaje u nas w rodzinie występują, chociaż cienkie są w mniejszościWg usg nosa po mnie ani mężu nie ma
A z tą wagą, ty jesteś zdaje się tydzień za mną? Więc nie wiem, co oni straszą z tą mega wagą, mamy raczej podobną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:12
-
Takanijaka wczoraj urodziła bliźniaki. Oddychają same i grzeją pupki w inkubatorach
ważą prawie 2kg.
Szałwia, mam 30+3 dziś. Ważenie było w czw (30+1). Przybiera ok 200g na tydzień teraz, więc podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 12:12
szałwia, Iva79, ComeToMeBaby, Viki26, monia2015, renieczka lubią tę wiadomość
-
Jeeeju gratulujemy Takiejnijakiej
Niech grzeją dupki i szybko stamtąd wyłażą
Który to był w ogóle tydzień?
Ja się bawię w zamawianie rożków, pościeli itp. zamiast robić coś sensownego
Anatolka, no właśnie, więc między naszymi młodymi jest tylko jakieś 150 g różnicy, co Twój pewnie dogoni w związku z moją dietą. Zobaczymy, jak będę chodzić na ktg na porodówkę od 36 tc, to zmierzą mnie na jeszcze dokładniejszym usg, a lekarza po połogu zmieniam, teraz już mi się nie chce kombinować, bo i tak pilnuje mnie diabetolog na porodówce i położna i zaraz mnie całkiem porodówka przejmie. -
Jakoś 32tc chyba, ale nie dam sobie ręki uciąć, że dokładnie tyle mieli na liczniku
Edit: znalazłam suwak. Dziś pokazuje 33tc, więc bliźniaki 32+6Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 12:52
szałwia, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
Weszłam tu żeby potwierdzić wszystkie informacje
tak urodziłam w 32+6 i tak mamy się dobrze tylko się podgrzewamy. Teraz walczę z pokarmem i bólem po CC
Eliz trzymam mocno kciuki za Ciebie. Jest dobrze bo skurcze udało się powstrzymać. Moich już nie daliśmy rady. Zaraz po odstawieniu Fenoterolu wrocily...
Evelle, monia2015, Angela B-D, szałwia, Iva79, Anatolka, kuciak, Moniaa, Tilka, renieczka, agulas, Viki26, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Takanijaka serdecznie gratulacje..niech maluchy zdrowo rosną a Tobie dużo siły życzę
Takanijaka lubi tę wiadomość
-
Takanijaka - gratuluję i życzę samych cudownych chwil!
Ps: im więcej z Was wyprzedza mnie z terminem tym większego stresa łapię, ze to juz za chwilę, za momencik... A czas zasuwa jak zły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 08:39
Kava, szałwia, agulas, Viki26, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Takanijaka gratulację i szybkiego powrotu do sprawności :*
A ja poproszę o zaciskanie wszystkiego co się da bo dzisiaj połówkowe...Kava, szałwia, Anatolka, arlenka, _cherryLady, Karolina1111, agulas, Viki26, Takanijaka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Takanijaka gratuluję kochana z całego serca
grzejcie się tyle ile trzeba
U mnie każdy dzień jest pod znakiem zapytania, jutro mam kolejne badania sprawdzające ilość wód no i stan mojej szyjki.
Im bliżej rozwiązania tym większy stres mnie dopada, mam nadzieję że moja niunia jest tak samo twarda jak jej mamusia i będzie wszystko dobrze ☺_cherryLady, Pola7, agulas, Viki26, Takanijaka, mia6, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz po takiej mamie, jest twarda jak nic, trzymam kciuki za kolejna kontrolę!
Takanijaka gratulacje!!! Udanej walki z pokarmem i jak najszybszego zniknięcie bólów życzę
Anuszka to już połówkowe? Ale ten czas leci. Kciuki zaciśnięte
La-mia weź nic nie mów, ja jestem 4 tygodnie za Tobą, a też stresa łapię, bo tu nic nie gotowe. Tak sobie myślę, że nasze rozsądne dziecko chyba rozumie, że nie może do takiego rozgardiaszu (delikatnie mówiąc) się urodzić i jeszcze poczekaAnuszka, Takanijaka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Takanijaka - gratuluję i życzę szbkiego powrotu do sil
Mi czas strasznie sie dluzy , spogladam w kalendarz widze , ze w srode mialam USG , a mam wrazenie jak by to z 3 tyg temu bylo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:31
Takanijaka lubi tę wiadomość