Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka cena to nie problem bo koszt 300,- tak jak piszesz to pestka przy tym ile juz poszło
cherryLady u mnie morfologia lekko szalejąca, ale p. Doktor stwierdziła że jak na kobietę w ciąży to i tak trzymam się w normach i mam się nie przejmować. a leukocyty mi wyszły z krwi 14,79 gdzie norma jest 10jedynie poprosiła o posiew z moczu bo mi bakterie wyszły.
_cherryLady lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
józefka wrote:aneczka cena to nie problem bo koszt 300,- tak jak piszesz to pestka przy tym ile juz poszło
cherryLady u mnie morfologia lekko szalejąca, ale p. Doktor stwierdziła że jak na kobietę w ciąży to i tak trzymam się w normach i mam się nie przejmować. a leukocyty mi wyszły z krwi 14,79 gdzie norma jest 10jedynie poprosiła o posiew z moczu bo mi bakterie wyszły.
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Jestem w domu po usg... Synek nadal jest synkiem arlenka miałaś rację siusiaki tak łatwo nie odpadają
Podczas badania nie wykryto żadnych anomalii, wszystko jest tak jak być powinno
Nawet łożysko się podniosło ku mojej ogromnej radości a szyjka zabija swoją długością 6,3 cm
A i kluseczka nasza miała pierwsze ważenie i ma całe 370g mojego szczęście
Anatolka, monia2015, _cherryLady, Iva79, arlenka, Kava, agulas, Inska, Karolina1111, mia6, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Jestem w domu po usg... Synek nadal jest synkiem arlenka miałaś rację siusiaki tak łatwo nie odpadają
Podczas badania nie wykryto żadnych anomalii, wszystko jest tak jak być powinno
Nawet łożysko się podniosło ku mojej ogromnej radości a szyjka zabija swoją długością 6,3 cm
A i kluseczka nasza miała pierwsze ważenie i ma całe 370g mojego szczęście
Oddalabys mi chociaż 1,3cm tej szyjki
Fajnie, że wszystko okAnuszka, Inska lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Mnie leukocyty przeskoczyly ciut powyżej 15. W ciąży do 15 jest norma, pod warunkiem, że crp jest ok. Ja właśnie dziś byłam powtórzyć morfologie i zrobić crp po czwartkowej wizycie.
jest lekka leukocytoza
Nasza Marcysia jest już z nami
-
hmmm chyba zaczęły się pierwsze objawy...mdłości mnie dopadły..
Iva79, agulas lubią tę wiadomość
-
Hej Monia i Chiara , no wreszcie ktos jeszcze ma mdlosci , bo juz myslalam , ze tylko ja
,ja zauwazylam tez , ze szybciej sie denerwuje i mecze
a wech to mam jak pies chyba
Niektorzy ludzie naprawde smierdza , i w lodowce i koszu tez strasznie smierdzi, na tez zapachy w lodowce pomaga skorka z cytryny tam wlozona . Eh czytalam, ze tak moze byc do konca 1trymestru, mam nadzieje , ze ten m-c szybko minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 11:01
La-mia lubi tę wiadomość
-
Nie chce Was straszyć, ale nie zawsze po 1 trymestrze mijają dolegliwości
Albo pojawiają się nowe jak np zgagadlatego cieszcie się każdym dniem bez dolegliwości
U mnie mdłości ciągnęły się również przez 2 trymestr. To chyba sprawa indywidualnaIva79 lubi tę wiadomość
-
A u mnie wraz z koncem 12 tygodnia wszystkie dolegliwosci minely mdlosci wymioty choc na wymioty bralam torecan pomogl w ciagu trzech dni i przeszlo, najgorsze byly dla mnie reczniki w lazience po kapaniu tak smierdzialy cialem ze codziennnie musialam je prac chore
wraz z drugim tymestrem taki zastrzyk energi przyszedl jakbym nie byla w ciazy
Iva79, Anuszka lubią tę wiadomość
-
hmm coś z tymi zapachami jest na rzeczy bo też jestem bardziej wyczulona...i szybciej się denerwuję
następna wizyta 6 maja..liczę że zobaczymy już serduszko:)
Iva79 lubi tę wiadomość
-
a mam pytanie pewnie już się pojawiało..do którego tygodnia ciąży brałyście encorton i w jakich dawkach? ja biorę 10 mg i podobno do 7 tyg..martwi mnie czy to nie za dużo, bo tam jest sporo skutków ubocznych zwłaszcza w I trymestrze:(