Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do luteiny, to tydzień temu na wizycie kontrolnej byłam tak podekscytowana tym, że maluch odwrócił buźkę do "kamery", że jak lekarz zapytał czy biorę jakieś leki, to mi tylko Femibion na myśl przyszedł. Dopiero dwa dni po wizycie zorientowałam się, że teraz lekarz myśli chyba, że już luteiny nie biorę. No a ja sama boję się odstawić, więc czeka mnie branie do 1go września (do następnej wizyty)
-
A co do luteiny, mi dr dwa tygodnie temu kazala zmniejszac, a zaczynalam od 3x2 i powiem wam, ze brzuch zaczal mnie pobolewac i tak oto po wczorajszej wizycie wrocilam do tamtej dawki. Mam jeszcze duphaston 3x1. Mam podobno brac do okolo 17tc, bo wtedy łozysko calkowicie przejmuje role produkcyjna
-
Dziewczyny wróciłam z prenatalnych:)
wszystko jest w porząsiu teraz tylko czekanie na wyniki krwi...ajć aż 2 tygodnie!justa1234, Kava, Marta1986, Moniaa, agga1984, Konwalia, agniesia2569, duza lubią tę wiadomość
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
nick nieaktualnyViki super
Anko ja tak mam, ale lekarz mowi ze to wiezadła całą rozciagaja macice. I ze to moze byc na roznych etapach ciazy a sie nasila po 37 tyg, chyba, bo wtedy wiadomo macica najbardziej sie rozciaga. W ogole ostatnio z lekarzem rozmawialam o objawach a on mowi, bo pracuje w szpitalu ze mieli ostatnio na IP mase kobiet jak mial dyzur bo przez te upały kazda albo cos pobolewa, albo kłuje itd. Moze zglos sie do swojego lekarza i upewnij, ale moj mowil, ze jak sie nie krwawi, nie ma goraczki to wiezadła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:40
Anko:-), Viki26 lubią tę wiadomość
-
No i mam suwaczek...
Ja juz po wizycie, wszystko ok. Lekarz zlecił prenatalne +PAPPA ale nie dał skierowania i lipa...
Dowiem się czy mi się należy na NFZ i będe dochodziła swoich praw i tyle... a jak się jednak nie nalezy to 400 z kieszeni wyjęte..Kava, Viki26, mycha28, Konwalia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:No i mam suwaczek...
Ja juz po wizycie, wszystko ok. Lekarz zlecił prenatalne +PAPPA ale nie dał skierowania i lipa...
Dowiem się czy mi się należy na NFZ i będe dochodziła swoich praw i tyle... a jak się jednak nie nalezy to 400 z kieszeni wyjęte..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:02