Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Awidnosc CMV wyszla mi 75%- czyli przechorowana kilka miesiecy temu, ufff ale mi ulzylo
Anatolka, MatyldaG, roletka, Kava, Anuszka, nika03 lubią tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Kuciak moje w 29tc ważyły 1200 a w 34+5 urodzili się 1980 i 2490 ma jeszcze czas żeby podrosnąć, a ty z m ile ważyliście? może po was będzie kruszynka
-
adrenalina wrote:Kurde za mało złe za duzo tez zle. Ja mam za tydzień prenatalne trzeciego trymestru. Dowiem sie co w klinice powiedzą mi na temat wagi. Bo moj gin cały czas powtarza ze za szybko rośnie ( i daje mi znac ze to przeze mnie, no mam cukrzyce )
-
Kuciak może taka jego uroda, wy też duzi nie byliście
czytam sobie sierpniowki cały czas i tam były sytuacje, że np w połowie ciąży dzieciaczki były w dolnej granicy normy, a teraz przed porodem niezłe pulpety mają być. Były też sytuacje odwrotne, kazde dziecko ma chyba swoje tempo wzrostu. Trzymam kciuki żeby Maluszek ładnie przybierał
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
kuciak wrote:Narazie kontrolujemy. Mam dużo jeść białka.
Ale przy skracajacej się szyjce, która zagraża przedwczesnemu porodowi i takim maluchu to ne jest optymistyczne.
Ja podjadalam słodycze;p choć nie musiałam i młody miał 3800:)Konwalia lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Jestem po USG. Lekarz nie chciał jeszcze zapewniać, ale pomiędzy nóżkami nie widział, żeby coś dyndalo. Chyba Lilcia będzie miała siostrę ♡
Anuszka, Nadira, Tosia 1981, Neo84, józefka, Vaina, nika03, arlenka, Mimi86, MatyldaG, Mimbla, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Jestem po USG. Lekarz nie chciał jeszcze zapewniać, ale pomiędzy nóżkami nie widział, żeby coś dyndalo. Chyba Lilcia będzie miała siostrę ♡
U mnie wczoraj też nic między nogami nie wypatrzyli, także Tomaszek będzie następnym razem
Dziewczyny, a macie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę??Vaina, Neo84 lubią tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Wczoraj byliśmy na usg i nasze 193 g szczęścia to dziewczynka
Tosia 1981, Konwalia, arlenka, Anuszka, józefka, Anatolka, nika03, roletka, Tilka, Mimi86, Nadira, Neo84, Kati86, vioris, renieczka, Mimbla, Evelle, Vaina, justa1234, Iva79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
A ja się przeziębiłam
jakbym już nie miała kiedy... Myślę że ten stan zawdzięczam ktg w przychodni diabetologicznej. W poczekalni jest okropnie duszno, a w salce gdzie robią ktg otwarte na oścież okno i wiatrak. Do tego trzeba chodzić rano a poranki ostatnio chłodne. No i mnie zawialo
mi każą chodzić na ktg 2x w tygodniu po 35. tygodniu i chciałam trochę zaoszczędzić z tą przychodnią, ale chyba już tam nie pójdę, będę chodziła do mojego lekarza prywatnie, martwię się o Małą
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.