Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Awidnosc CMV wyszla mi 75%- czyli przechorowana kilka miesiecy temu, ufff ale mi ulzylo
Anatolka, MatyldaG, roletka, Kava, Anuszka, nika03 lubią tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI
(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Kuciak moje w 29tc ważyły 1200 a w 34+5 urodzili się 1980 i 2490 ma jeszcze czas żeby podrosnąć, a ty z m ile ważyliście? może po was będzie kruszynka
-
Ja tez na ostatniej wizycie uslyszalam ze moj okruszek jest 2 tyg.wiekszy...24t3d waga 900 gramów...z tym ze u mnie niema cukrzycy...adrenalina wrote:Kurde za mało złe za duzo tez zle. Ja mam za tydzień prenatalne trzeciego trymestru. Dowiem sie co w klinice powiedzą mi na temat wagi. Bo moj gin cały czas powtarza ze za szybko rośnie ( i daje mi znac ze to przeze mnie, no mam cukrzyce )
-
Kuciak może taka jego uroda, wy też duzi nie byliście
czytam sobie sierpniowki cały czas i tam były sytuacje, że np w połowie ciąży dzieciaczki były w dolnej granicy normy, a teraz przed porodem niezłe pulpety mają być. Były też sytuacje odwrotne, kazde dziecko ma chyba swoje tempo wzrostu. Trzymam kciuki żeby Maluszek ładnie przybierał
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.

-
Kuciak nie wiem czy to Madzia kiedyś pisała czy inna z nas, ale aby dziecko 'utuczyć' mama musi jeść słodycze.kuciak wrote:Narazie kontrolujemy. Mam dużo jeść białka.
Ale przy skracajacej się szyjce, która zagraża przedwczesnemu porodowi i takim maluchu to ne jest optymistyczne.
Ja podjadalam słodycze;p choć nie musiałam i młody miał 3800:)
Konwalia lubi tę wiadomość
2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz? -
Jestem po USG. Lekarz nie chciał jeszcze zapewniać, ale pomiędzy nóżkami nie widział, żeby coś dyndalo. Chyba Lilcia będzie miała siostrę ♡
Anuszka, Nadira, Tosia 1981, Neo84, józefka, Vaina, nika03, arlenka, Mimi86, MatyldaG, Mimbla, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Jestem po USG. Lekarz nie chciał jeszcze zapewniać, ale pomiędzy nóżkami nie widział, żeby coś dyndalo. Chyba Lilcia będzie miała siostrę ♡
U mnie wczoraj też nic między nogami nie wypatrzyli, także Tomaszek będzie następnym razem
Dziewczyny, a macie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę??
Vaina, Neo84 lubią tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy....
-
Wczoraj byliśmy na usg i nasze 193 g szczęścia to dziewczynka

Tosia 1981, Konwalia, arlenka, Anuszka, józefka, Anatolka, nika03, roletka, Tilka, Mimi86, Nadira, Neo84, Kati86, vioris, renieczka, Mimbla, Evelle, Vaina, justa1234, Iva79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!

-
A ja się przeziębiłam
jakbym już nie miała kiedy... Myślę że ten stan zawdzięczam ktg w przychodni diabetologicznej. W poczekalni jest okropnie duszno, a w salce gdzie robią ktg otwarte na oścież okno i wiatrak. Do tego trzeba chodzić rano a poranki ostatnio chłodne. No i mnie zawialo
mi każą chodzić na ktg 2x w tygodniu po 35. tygodniu i chciałam trochę zaoszczędzić z tą przychodnią, ale chyba już tam nie pójdę, będę chodziła do mojego lekarza prywatnie, martwię się o Małą
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH