Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:
Brzmi groźnie. I Tyszanka pisała, że jest w Gyncentrum...
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Drużyno A, powodzenia!!!! Ojjj jak ja bym chciała być na Waszym miejscu...już tak blisko
Ja tymczasem leeeeeeżę! Nadrobię zaległości w czytaniuarlenka lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 wrote:Drużyno A, powodzenia!!!! Ojjj jak ja bym chciała być na Waszym miejscu...już tak blisko
Ja tymczasem leeeeeeżę! Nadrobię zaległości w czytaniu
Spokojnie nie ma co wyrywać się przed szeregLeż i delektuj się ciążą bo naprawdę szybko mija... Niech bobasek zdrowo rośnie
Joanna85 lubi tę wiadomość
-
O ile wiem Grettka nie zakładał Provity, był tylko przez lata wiceprezesem zarządu.
Teraz na stronie pisze że wiceprezesem Provity ds ekonomicznych jest pan Winciorek.
-
Mimbla wrote:O ile wiem Grettka nie zakładał Provity, był tylko przez lata wiceprezesem zarządu.
Teraz na stronie pisze że wiceprezesem Provity ds ekonomicznych jest pan Winciorek.
Moj dawny gin z czasów studiów przyjaźni się z drem Kiecką. Jak okazało się, że mamy kłopoty z brakiem ciąży to mi.in. do Niego dzwoniłam z prośbą o rekomendacje gdzie i do kogo się udać. Rozmawialiśmy wtedy też o Provi i On mi powiedział, że ten Jego kumpel Kiecka razem z Grettką zakładali... Mniejsza o to. W każdym razie musiało być grubo skoro wyleciał/odszedł. -
jak mialam pierwsza inseminacje u Gretki to babki w rejestracji sie smialy ze "do samego szefa kliniki ide" a Winciorek tez wtedy juz byl dr bo pisalam do niego maile
Anatolka lubi tę wiadomość
-
ooo widzę ze poczyścili na stornie provity info o Grettce hehe ale o tym zapomnieli :
"W Polsce metoda ta została zastosowana pierwszy raz 29 września 2006 roku przez dr n.med. Krzysztofa Grettka i dr n.med. Mariusza Kieckę – założycieli Angelius Provita."Anatolka lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:ooo widzę ze poczyścili na stornie provity info o Grettce hehe ale o tym zapomnieli :
"W Polsce metoda ta została zastosowana pierwszy raz 29 września 2006 roku przez dr n.med. Krzysztofa Grettka i dr n.med. Mariusza Kieckę – założycieli Angelius Provita."
No, czyli mi się nie przysnilo...Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Pakujcie się dziewczyny,ostatnie dni czy tygodnie w dwupaku
Fajnieeeee Wam. Mi nie powiem bo na poczatku przez te stresy z serduszkiem i plamienia się mocno dluzylo a teraz tak od 10tc nawet leci dzien za dniem. Oby bylo spokojnie juz i żebym też doczekala pakowania
Ja juz byn1 najchętniej zakupy robila ale chyba jeszcze trochę za wczesnie
arlenka lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Hej dziewczynki...czas szybko leci..mam już za sobą półmetek:) a wczoraj byłam pierwszy raz w szkole rodzenia...super:)
Vaina, nika03, arlenka, justa1234, Iva79, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Serducho też miałam dylematy kiedy zacząć kupować rzeczy dla Małej. Po pierwszych prenatalnych pamiętam że kupiłam jakąś pierdółkę, kocyki wtedy rzucili w biedro ;)a tak naprawdę zaczęłam się stopniowo rozkręcać po drugich prenatalnych
Mimi86, Serducho, Antonelka lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Czesc dziewczyny , u mnie juz zaczety 24 tydzien
jutro mam badanie glukozy, ciekawe jak pojdzie , przyznam , ze mam straszna ochote na slodkie ,ale sie powstrzymuje , zeby sie nie roztyc za bardzo.
Jesli chodzi o ciuszki to duzo dostalam ich od siostry i kilka drobiazgow tez kupilam , zrobilam juz 1 pranie I tak mysle kiedy zrobic 2 juz porzadne z prasowaniem. Myslalam, zeby w pazdzierniku, tak 1,5 miesiaca wczesniej , ale zastanawiam sie czy nie bedzie mi za ciezko. Czytalam , ze duzo osob pierze wczesnie I przykrywa recznikami, moze tez tak zrobie, dopuki mam energie