Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka wrote:Dokładnie maltan wybawienie mam karmiących
na ulotce napisane żeby używać jeszcze przed porodem.
Pytanie za milion punktów po czym poznam ze mój kawaler potrzebuje pieluszki w większym rozmiarze ?
Jak masz poniżej pępka górną cześć i jak się gumeczki na nóżkach odciskaja. No i jak przeciekać zaczynają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 10:52
Anuszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny robiłam badanie moczu i niby wszystkiego jest ok jedynie pierwszy raz miałam robione badanie osadu i tam leukocyty 0-4, pojedyńcze nabłonki płaskie i nieliczne fosforany. Przejrzystość lekko mętny ale 3 godz wcześniej zakładałam luteinę . Jak myślicie czekać spokojnie na wizytę u lekarza czy wynik jest ok? Czy łykać sobie coś bez recepty?
-
Miałam dziś wizytę pęcherzykową i jest 1 pęcherzyk. Teraz czekam na serduszko
Anatolka, józefka, Nadira, Konwalia, arlenka, Joanna85, ComeToMeBaby, Mimi86, Antonelka, Vaina, asia-m-b, nika03, Tosia 1981, justa1234, Mimbla, monia2015, Suomi lubią tę wiadomość
Peonia88
-
Nadira wrote:Dziewczyny robiłam badanie moczu i niby wszystkiego jest ok jedynie pierwszy raz miałam robione badanie osadu i tam leukocyty 0-4, pojedyńcze nabłonki płaskie i nieliczne fosforany. Przejrzystość lekko mętny ale 3 godz wcześniej zakładałam luteinę . Jak myślicie czekać spokojnie na wizytę u lekarza czy wynik jest ok? Czy łykać sobie coś bez recepty?
Więcej pićpoza tym spokojnie czekać.
Nadira lubi tę wiadomość
-
Matylda mi Kopernika polecala kolezanka. Na Ujastku kochaja podobno robic cesarki sporo znajomych moich tam rodzilo i bylo zadowolonych niby. Moja siostra ma tam swoja polozna i bedzie sie nia opiekowac to moze jakos to bedzie.
Kurcze wszedzie i sa zwolennicy i przeciwnicy, ehhh a urodzic trzeba.
A z ta skala to ja nie ogarniam- Kopernik ma 3 czyli dobrze czy zle ??
A i Matylda zostalam w klinice w ktorej mi robili inv tylko u innej gin ktora tylko ciaze prowadzi i ona pracuje w Koperniku i tak sobie umyslalam ze tam moze mnie pchnie do kogos.
Siostra mi gada o jakis znieczuleniach i innych a ja nic nie ogarniam, mi sie dalej wudaje ze to poczatek a ja mam kupe czasu, tylko zerknijcie na suwaczek za chwile bedzie polowa
Vioris moj maluszek tez na poczatku byl do tylu a teraz cos szaleje, podobno jak sie je duzo witamin to dzieci rosna szybciej. Kolezance gin kazal odstawic witaminy w tabsach bo by jakiegos smoka urodzilaale grunt zeby byly dzieciaki zdrowe a jak miesci sie w granicach normy to sie nie denerwuj.
kolezanka niedawno rodzila i jej wywazyli w dzien porodu 3800 a chlopczyk mial 3300 a wiec 500 roznicy. Pewnie z tymi nszymi pomiarami w 2 trymescie jest podobnie
Co do infekcji to dostalam ten pimafucin co Anatola mowilas no i jest lepiej cos, spie w nocy przynajmniej bo przedwczoraj myslalam ze mnie rozniesie. Mam i krem i globulski, ale gin kazal brac 20 dni - nie za dlugo ? pomijajac fakt ze zaplacilam jak za woly w aptece bo mi dran na 100% wypisal.. nie bylo mojej gin i tak wyszlo ze poszlam do niego.
No a co do prenatalnych to mnie umowili na 26.09 i to bedzie 20 tc a dokladnie 19+1
podobno najlepszy termin na takowe, no ale nie wiem, nie znam sie ;/
A PAPA ja nie robilam, nie kazali mi.
ehh ale esejMatyldaG, Mimi86 lubią tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
lilou wrote:Miałam dziś wizytę pęcherzykową i jest 1 pęcherzyk. Teraz czekam na serduszko
ja tez mialam podane dwa zarodki a zostal jeden - synuś
Nadira, lilou, Serducho, nika03 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Jestem. Dzis przeplywy w szpitalu wszystko ok. W pon wizyta u gina w przychodni będziemy mierzyć małego. Mam zaczac intensywnie myśleć o porodzie. Narazie opcja ze rodzimy naturalnie.
szałwia, Konwalia, Vaina, Anatolka, nika03, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bylam na szkole rodzenia i w sumie wszystkie polozne mi sie podobały
bylam tez zwiedzać porodowke podczas pobytu w szpitalu i wrażenie super:-)
Ja na swoim suwaczku widzę 37tc i 1 d, a powinno byc 2d, a ty co widzisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 05:39
Anatolka lubi tę wiadomość