Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Serducho wrote:Anatolka, mieszkam tez w domu. Słyszałam ze koła pompowane lepsze, ze piankowe sa słabe. Obczaje ten Twój:-) u mnie też chlopak- grochy mięta mogłyby byc
Siostra ma bebetto niko i zadowolona poki co
Szczerze? Za moim wszyscy się oglądają - pewnie o kolor chodzikoła ma pompowane, amortyzatory podwójne, wszystkie bajery typu folie przeciwdeszczowe do obu wózków (gondola i spacerówka) były w cenie, pompka do kół też, moskitiery ma, spacerówka ma swój daszek, bo kiedyś mnie koleżanka o to pytała (nawet nie wiedziałam, że może być inaczej, bo ja zobaczyłam swój, nasz właściwie, wózek na wystawie i się zakochałam, nie oglądałam innych wcale, mąż tylko obczail go od strony technicznej i zatwierdził). Ma uchwyt na butelkę (ja kp, więc swoją wozilam), na torbę nie narzekam, torba na dole średniej wielkości (ta pod wózkiem). Ramę mam białą. Jedynce co to czasem mi brakowało parasoleczki od słońca, bo tego nie ma.
-
tez musze obczaic ten twoj wozek
oze podobny wybiore bo jestem poki co zielona :)mam winde wiec na wage nie patrze
Anatolka lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:tez musze obczaic ten twoj wozek
oze podobny wybiore bo jestem poki co zielona :)mam winde wiec na wage nie patrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/215e04409adb.jpg
My już wozimy się spacerowką
No albo hipka wozimy zamiast piciaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 12:25
MatyldaG, nika03, Tosia 1981, Mimi86, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Vaina wrote:To jak juz temat wózków to żal nie skorzystac i niedopytac się osób bardziej doświadczonych.
Brat ma wózek po dwóch synach, ale spacerówka jest dość zniszczona i zastanawiamy się czy nie pożyczyc od niego kółek z gondolą a potem sami kupić spacerówkę(nie 3w1). Co sądzicie o takim rozwiązaniu i o spacerówkach jako osobny wózek. Jak długo uzywa się gondolki?
My uzywalismy nieco ponad 3 miesiące i zrobiła się za mała, ale mój synek urodził się długi (60cm), więc szybko poszło. Generalnie do pół roku, ale chyba aż tyle to niezbyt dużo osób korzysta, bo dzieci robią się ciekawskie, oglądają świat i wkurzają się, bo z gondoli słabo widać. Ja w sumie noszę w chuscie dużo, więc jak jechał ta gondola 20 razy przez 3 miesiące to naprawdę maxśladów użytkowania brak hehe
Jakbym miała taką opcję to bym skorzystała a później kupiła jakąś fajną spacerowke rozkładana na płasko. Porządna. Z tego się długo korzysta jak jest dobra.Vaina lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Mama ginekolog o teście pappa
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=7-sMf8taEgM
Tez oglądałam i w ogóle uwielbiam jej profil, szczególnie jak pisze o ciekawostkach medycznychAnatolka, Antonelka lubią tę wiadomość
Peonia88
-
My w niedziele pojechaliśmy na ip. Moja mała od 3 dni była tak pobudzona jakby chciała wyskoczyć z brzucha do tego twardniał mi brzuch. Na IP zrobili mi wszystkie badania w tym ktg. Na szczęście z moja małą wszystko ok. Skurcze tylko Alvereza. Jak rozmawiałam z położną ze szpitala to się zestresowałam. Powiedziała mi że tego ktg nie powinno się zlecać w tak wczesnej ciąży (25tc) bo to jest szkodliwe dla dziecka i wogle nie jest to miarodajne badanie. Miała któraś z Was tak wcześnie to badanie? Ktoś Was straszył że to szkodliwe? Kurde, to po jaki grzyb mi to zlecAli? !
-
Nadira, a cóż szkodliwego może być w opasaniu brzucha i naciskaniu guziczka?
pewnie w nd wolała popijać kawkę a nie ktg podlaczac
nic się nie bój. Normalnie faktycznie później się robi te badanie ale szkodliwe to jest nadinterpretacja piguly.
Nadira, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Dla "zimowych" dzieci
https://m.aliexpress.com/item/32653658964.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32653658964&productSubject=Cute-Soft-Winter-Cotton-Baby-Sleeping-Bag-Newborns-Infant-Child-Children-Bedding-Baby-Swaddle-Blanket&spm=2114.010108.3.145.vW9RnJ&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10056_10065_10055_10068_10054_10069_10059_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_3&btsid=28f96035-4e44-42fa-8dce-8d14a38b12bd#autostay
Długi link kurdeMimi86 lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy po ważeniu - 190g w 6 dni prawie wyłącznie na cycu
no chyba w końcu się udało! Trochę mi to zajęło... Ale się cieszę
Co do przewracania na plecki (dziś przekulała się 2x więc to chyba jednak nie przypadek) moja położna i pediatra nie widzą u niej nieprawidłowości. Napięcie mięśniowe ok, jest oceniana jako ruchliwe dziecko. Planuje jeszcze wizytę u osteopaty, zobaczę czego tam się dowiem
Anatolka lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
dziewczyny jestem po wizycie, Mała waży 2450 g i jak Go określiła p doktor kawał chłopa się szykuje
udało się nam i zakwalifikowano nas do porodu w salve tam gdzie chciałam, dostałam już skierowanie na oddział. będziemy próbować SN ale czeka nas jeszcze wizyta u okulisty co z moim ciśnieniem w oczach.
kolejna wizyta za 2 tygodnielilou, MatyldaG, Vaina, chiara, szałwia, Joanna85, Tosia 1981, asia-m-b lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Arlenka, a w drugą stronę też się już przewraca? Bo np mój Pawełek pięknie na oba boki, bez problemu od dłuższego czasu, sporadycznie z pleców na brzuszek, bo jeszcze nie do końca ogarnia co z jedną rączka zrobić i Mu przeszkadza trochę ale w drugą stronę się nie przewraca wcale.
szałwia lubi tę wiadomość
-
Arlenka i nic dziwnego w tym nie widza,ze przeskoczyla etap,o ktorym pisze Anatolka?Z tego co wiem to kolejnosc jest bardzo wazna dla prawidlowego rozwoju.Moja mloda tez na prawo i lewo sie przewracala z brzuszka,bo niestabilna byla,a wcale napiecia miesniowego nieprawidlowego nie ma.
Anatolka zdolny chlopak:)
Dziewczyny poradzcie mi,jak mam to moje dziecie nauczyc jesc z butelki,bo nie chce i albo wrzeszczy jak pterodaktyl albo ja mietosi 45 minut,zeby 5 ml wchlonac z tego 3 na bodziaku zostaje.Probowalam z Aventem i Dr Brownem,na glodniaka i na najedzona. Na krzywa cukrowa pojsc nie moge,bo cycka w domu nie zostawie. -
Józefka super wieści
mnie się marzy 2kg żeby już tak odetchnąć. Moja Mała dwa tygodnie temu ważyła 1050gram, takze duzo nam jeszcze brakuje. Jutro mam wizytę i będę naciskać o sterydy na płuca. A czy nadal odczuwasz jakieś efekty uboczne tych zastrzyków?
ComeMeToBaby daj znać co u Ciebie.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Szałwia nie, obie mówiły że nic złego się nie dzieje. Tak jak wspomniałam wybieram się do osteopaty, to fizjoterapeuta z dodatkowym przeszkoleniem i jeszcze tam dopytam. Na razie nie szukam problemu, od tego mam męża
Anatolka, szałwia lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.