Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Arlenka, a jak znosi to, że na piersiach nie ma licznika ml?
Hahaha, jakoś daje radew tym temacie muszę przyznać że wyluzował, a nawet wspierał przy odstawianiu butli
Konwalia, Anatolka, szałwia lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Anatolka dam te krople,ale ona do buzi to nawet wrzmie tylko ssac nie umie.Smoczek ogarnela juz na porodowce,a z butla dupa.
Arlenka dobrze to skonsultowac z fizjo,ktory w dzieciach robi,a nie ogolnym.Mi moja fizjobpolecila lekarke i fizjo od dzieci i nie poleca isc do ogolnego.
Jozefka super,ze wszystko na dobrej drodze:) -
dziewczyny mam jeszcze pytanie odnosnie polowkowych w gyncentrum, bede chciala sobie dokupic ta plyte z badania, oni tam maja swoje plyty czy trzeba miec ze soba jakas cd czy dvd?
-
MatyldaG wrote:dziewczyny mam jeszcze pytanie odnosnie polowkowych w gyncentrum, bede chciala sobie dokupic ta plyte z badania, oni tam maja swoje plyty czy trzeba miec ze soba jakas cd czy dvd?
Mają swoje. Ładne, z dzidziusiem i napisem "mój pierwszy film"MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Też to sobie powtarzam drugi dzień. W nic się nie mieści i ciągle wydaje te pterodaktyle dźwięki. Sama jestem z nią teraz i łeb mi puchnie. Gdzie mój dzidziuś
Anatolka, ale poczekaj jeszcze na pokarmy stałe, wtedy nam zaczną pierdzieć na śmierdząco i dopiero zatęsknimy za pachnącymi mleczkiem dzidziusiami
Będziesz włączała od ukończonego czwartego czy od szóstego miesiąca?
-
Od 6. Jakoś mi nie śpieszno. Z resztą nie siedzi sam, więc jak... Obiecałam Mu na wigilię ziemniaka
Zaczął wędrówki po łóżku. Założyłam po raz pierwszy tą ochronke na ssczebelki łóżeczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 15:33
-
Anatolka wrote:Mają swoje. Ładne, z dzidziusiem i napisem "mój pierwszy film"
dzięki
-
oj po mięsku Tomuś tak sadzi że już mi się zdarzyło zastanawiać czy to ja przypadkiem bąka nie puściłam
-
wlasne co z tymi ochronkami na lozeczko?
bo ja myslalam ze to sie od razu zakłada, a czytałam gdzieś ostatnio żeby tego nie robic.
jakie jest wasze zdanie?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ja od poczatku ochronke zakladam,bo chroni i cieplej jest dzieki temu,bez przeciagow itp. Sypialnia duza,stropy wysokie,tak cieplej i przytulniej.Poza tym ona wedruje juz dobre 2 miesiace po lozeczku przez te swoje rozne noeprawidlowosci ruchowe i jiz kilka razy strzelila glowa miedzy szczebelki,wiec juz pomoglo.
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Roletka a tak slyszalam,ze po miesku sa mega baki
Od czego zaczynalas stale?
Anatolka w Czechach jakas moda na wlaczanie glutenu w czwartym,ze niby to zapewnia tolerancje.Bede gadac w przyszlym tygodniu z pediatra.Mi tez sie nie spieszy. Jakie Pawcio kupsony robi?Bo ja mam wrazenie,ze mloda za rzadkie,sle moze sie nie znam.Wiekszosc jestjakby echlonieta w pieluche tylko troche takich kropeczek na wierzchu i przecieka mi gdzies ciagle,poza tym kolor piekny i sluzu brak.Rosnie,ma 7 kg juz,wiec nie wiem czy rozkminiac... -
Mimi ja mam od początku na połowie łóżeczka -za głową i od ściany. Od frontu nie zakładałam bo by mi zasłaniało dziecko. Czytałam też gdzieś w necie o tym że są niby niebezpieczne, ale jakoś to do mnie nie przemawia... Ja mam takie cienkie i u mnie spełniają 2 funkcje na tą chwilę - chronią przed ewentualnym przeciągiem i Mała lubi patrzeć na obrazki.
Mimi86, szałwia, Anuszka lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Ja nie miałam, bo chciałam Go widzieć. Mimi, takie Malenstwa na początku nie wędrują. Ja miałam na swojego sposób, że do tej pory nie wędrował - miałam pod materacem u Niego piankę - te długa rurkę jak są na basenach do pływanie. Taka zgieta pod materacem pod głową. Dzięki temu robiło się delikatne wglebienie w materacu na środku i nie przesuwal się, tylko spał jak Go położyłam. Teraz wyjelam, bo polubił spanie na boczku a to przeszkadzało mu trochę w przekrecaniu, trudniej Mu było. Skoro wyjelam piankę to zaczął wędrować, więc założyłam ochronke.
Kupsony raczej rzadkie ale nie wodniste. W pieluchy się nie wchłaniają raczej. Pełno jasnych kropeczek od zawsze. Kolor musztardy czy jak się to tam zwie, prawidłowy w każdym razie, bo kiedyś była kupa w czasie wizyty u pediatryhehe
Mimi86, szałwia lubią tę wiadomość