Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecię dziś było i jest aktywne jak jeszcze nigdy.
Się przewraca prawie cały czas. Nawet jak poszłam do sklepu to poczułam kopniaka.Strasznie to dziwne a zarazem cudowne uczucie
A z drugiej strony ta zgaga
POMOCY!!!!Moniaa, justa1234, Marta1986, Viki26, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta może te które maja ochotę podajemy sobie nr telefonu?
Ja na przykład w awaryjnych sytuacjach(jeśli to nie problem) Napisałabym smsa z pytaniem.
Tak jak dzis - znowu martwię się wydzielina. Jestem mokra tam na dole co 15 minut. Najpierw rano wyleciał rano rozpuszczony lutinus, wiec mokra się obudziłam - później po seksie cały czas od 3h mi mokro.
Co za stresy. A na wizycie byłam w czwartek i wszystko było super:(
Oto mój nr jakby ktoś chciał:501008545
Marta Justa ktokolwiek ze starszą ciaza napiszcie mi sms czy macie podobnie? -
Anko... ja jestem o sporo młodsza terminem. Ale mnie po seksie zaniepokoił by ból, wydzielina z zabarwieniem krwi, bądź sama krew.
Każda z nas czuje się tam mokra czasem, często albo częściej.
A nie rozmawiałaś o tym z lekarzem prowadzącym?Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Ja w tym temacie niestety Anko ci nie pomogę bo u mnie po sexie nie ma takiej wydzieliny,jedyny u mnie problem to taki ze nic mnie nie swędzi i mogę się ciągle myć a z pipki nie ładnie pachnie
kupiłam nawet specjalną emulsje do podmywania ale to nic nie daje,no i mam problem z nie trzymaniem moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 16:08
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Anko ja też mam takie dni ze normalnie ze mnie leci:/ czasem luteina się trzyma a czasem jak wypłynie to masakra. W domu zawsze od razu sprawdzam jaka to wydzielina. U mnie i bez seksu jest tak mokro bo nadal mamy zakaz. Tak więc myślę że to normalne ale oczywiście wspomnij o tym lekarzowi.
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego ja nie wstawiam zadnych fotek, nie chce pozniej latac w necie u jakiejs nawiedzonej np. na profilu na fejsie. Nawet fejsa mam tylko imie
bo kiedys z dziewczynami załozylysmy prywatne forum
i tyle. Dla mnie to net to glownie wylegarnia roznych ludzi z problemami, dlatego uwazam ze jako tako trzeba bronic swojej prywatnosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 12:32
-
aszka wrote:Kava a buscopan bralas? W ciazy mozna.
Justa i bardzo ładny, akurat dla dziewczyneczki.
Myślałam, ze buscopan to coś takiego jak nospa.
Na zgagę biorę Gaviscon. Czasami pomaga a czasami nie.
Tak jak kefir. -
Ej dziewczyny ta laska już nie ma tego zdjęcia usg skasowala je,właśnie byłam na jej profilu,chyba się przestraszyła
Cofam słowa bo zdjęcia dalej są tylko mi coś z netem się dzieje i nie pokazuje zdjęćtylko jakiś napis dziwny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny