Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
no to widzę że mam termin taki normalny
a i jeszcze jedno pytanie do bliźniaczych mam z GC, rozglądałyście się może za szpitalem z dobrą neonatologią? bo tak właśnie myślę że jak ma być cc to nie będę patrzeć na moje wygody tylko żeby jak najlepiej do Gwiazdeczek było -
Mam do Was dziewczyny kilka pytań. Podobno po dodatniej becie nie powinno używać sie aplikatora luteiny? Czy wy miałyście nudności w tak wczesnym okresie jak ja teraz? Mnie po zjedzeniu czego kolwiek muli i na żołądku ciężk.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysia zdarzało się ze dziewczyny podraznily się aplikatorem i miały plamienia dlatego lepiej palcem bo się bardziej wyczuwasz, a stres przez plamienia nam nie potrzebny bo i tak mamy go sporo:-) z nudnosciami to na prawdę różnie, może to być objaw, może wymuszasz objawy żeby być spokojniejsza że coś jest na rzeczy skoro muli
jak już pisałam do tej pory miałam dwa dni mdłości przed pierwszą wizyta z m myślimy że to właśnie stres i chęć wierzenia że wszystko jest ok skoro są mdłości bo jak tylko wyszłam z gabinetu to mdłości nie miałam:-) tylko czasami jak głodna jestem ale to staram się jeść często a mało poza standardowymi posiłkami jem owoce i warzywa
nawet nie wiesz jak się cieszę że ci się udało
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Muszę nauczyć się jadać systematycznie, bo u mnie z tym problem. Dziś na nudności pomógł mi banan
Możesz mieć rację, że mój organizm tak reaguje na stres i próbuje zwrócić na siebie uwagę. Zaparzę melisę
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ja wcinam nektarynki, winogrona i zielone jabłka, też miałam problem z systematycznym jedzeniem jak wstałam to śniadanie jadłam parę godzin później a teraz pierwsze o czym myślę to jedzenie
a jak bardzo cie męczy to na mdłości dobry jest imbir np są herbatki imbirowe albo woda z sokiem z cytryny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:25
-
Ja spokojna jestem tylko chwile po wizycie później złe duszki szepcza że może coś być nie tak, taki juz nasz los weteranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:27
-
Razem siwe będziemy w tym wieku ty masz 24 o ile dobrze pamiętam?
Ja miałam strachu przez dwa tyg bo jeden maluch miał mniejszy pecherzyk płodowy i nie wiedzieliśmy czy nadrobi, taka jego uroda czy jest z wadami, szkoda że nasz strach nie kończy się na zajściu tylko dopiero zaczyna -
roletka i zawsze boisz sie juz, czy u dwoch jest wszytsko oki, tak np jak u mnie z ta przeziernoscia...
Sysiaa pamietaj tylko o dokladnym myciu rak przez luteina, wiem, ze to jasne, ale latwo sobie cos tam zapodacA co do mdlosci to ja mialam zaraz na poczatku, jak Ty, pozniej juz nie i wrocily kolo 10 tc na dwa tygodnie. I musisz regularnie jesc. Bedzie ci sie robilo niedobrze za kazdym razem jak zglodniejesz, wiec nie dopuszczaj do tego
-
Sysia, ja mdłości miałam dopiero około 7 tc.
Ale dobrze dziewczyny piszą. Najgorszy jest głód bo je wzmaga.
A jedzenie czegokolwiek gdy mdłości się nasilają jest dosyć ciężkie... a tylko to trochę pomaga.
Lepiej wiec nie dopuszczać do stanu w którym organizm sam się upomina o przekąskę. -
nick nieaktualnyKazda z nas moze inaczej odczuwac i miec inne objawy, ja napierw miałam ze dwa dni odruchów wymiotnych chyba w 3 tyg, nastepnie zaczeło sie od 6 tyg, mdłosci, odruchy wymiotne, bole brzucha itd. W 10 tyg doszły wymioty. Teraz jest lepiej ale mdli nadal. Przede mna chyba zgaga
-
nick nieaktualnyMarta1986 wrote:http://www.wozki-krasnal.pl/wozek-dzieciecy-bavario-bialy-czarny-p-219.html
Nam się taki spodobał ale mam dylemat czy te białe za często nie będzie się brudziło i sama nie wiem..ale moze sie biały troche faktycznie brudzic.
-
Sysia ja miałam zero mdłości, ale czytałam że dobrze mieć pod ręką biszkoty jak coś się zaczyna dziać. Co do jedzenia to dobrze jeść mało i zdrowo ale często, ja co 3 godz coś wcinam a waga póki co stoi.
A jeśli chodzi o luteinę to już kiedyś pisałam, że któraś z dziewczyn poleciła sposób, aby wkładać sobie lutka rękawiczką jednorazową taką za kilka groszy z apteki. Elegancko wchodzi, nic nie podrażniasz. Ja zastosowałam wersję eko ;p bo ucinałam palce u rękawiczki i miałam na 5 tabl. Ściskam mocno kciuki aby ładnie betka ci rosła.Konwalia lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyMarta1986 wrote:http://www.wozki-krasnal.pl/wozek-dzieciecy-bavario-bialy-czarny-p-219.html
Nam się taki spodobał ale mam dylemat czy te białe za często nie będzie się brudziło i sama nie wiem..
A będziesz musiała wnosić ten wózek? Bo widzę że tam jest ciężki stelaż. Ja swój będę sama targać po schodach i musiałam na to zwracać uwagę, każdy kilogram był ważny.
Eh, właśnie spojrzałam że mój niewiele lżejszy. A byłam przekonana, że ma mniej kilogramów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 21:02
-
http://olx.pl/oferta/wozek-dzieciecy-3w1-mochito-de-lux-chrom-CID88-IDa5is5.html
tak wygląda ten wózek co zamówiłamniewiem czy dobrze skopiowałam i da się odtworzyć zdjęcie..
E jest dobrze można sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 23:51
Viki26 lubi tę wiadomość