Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny te które nie wiedzą.
Moja dobra koleżanka Sysia dziś odebrała pozytywna betę.
Trzymamy kciuki za przyrosty i o to by miec nową kolezanke na forum.
Tak bardzo jej się należało, ponad to to był ich ostatni zarodek z ostatniej próby ivf!
Wierzymy w cuda prawda!?:*
Strasznie się ciesze, takie dni na prawdę budują.
Mam nadzieje ze Sylwia nie będzie zła ze to tutaj napisałam - ale pomyślcie o niej i jej kropku przy wieczornych modlitwach.
Aby każda z nas cieszyła się zdrowym dzieckiem. Tego nam życzę! :*
aszka, agniesia2569, Viki26, mycha28, justa1234, Biała, Ginger84, Konwalia, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczytalam i tez przez jej cała droge jej kibicowałamAnko:-) wrote:Dziewczyny te które nie wiedzą.
Moja dobra koleżanka Sysia dziś odebrała pozytywna betę.
Trzymamy kciuki za przyrosty i o to by miec nową kolezanke na forum.
Tak bardzo jej się należało, ponad to to był ich ostatni zarodek z ostatniej próby ivf!
Wierzymy w cuda prawda!?:*
Strasznie się ciesze, takie dni na prawdę budują.
Mam nadzieje ze Sylwia nie będzie zła ze to tutaj napisałam - ale pomyślcie o niej i jej kropku przy wieczornych modlitwach.
Aby każda z nas cieszyła się zdrowym dzieckiem. Tego nam życzę! :*
Czekamy
az tutaj dolaczy
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co sie stało, ale wyskoczył mi regulamin forum do podpisania a potem musiałam sobie wybrać nick.
Wiec wybrałam nowy.
Poznajecie po avatarku?
Jutro go zmienię dla niepoznaki
A co do Sysi to się bardzo ucieszyłam.
Należało sie jej to doprawdy
-
Dzięki Dziewczyny
pojawię sie u was na dobre po usłyszeniu serducha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:47
Biała, zai2014, justa1234, Danae, Marta1986, Ginger84, aszka, mycha28, kmb, Moniaa, Kava, Konwalia, agniesia2569, Lila84, Viki26, iwanka lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Hejo babeczki ☺☺☺ ja już myślałam że dziś upału nie będzie a tu słońca prażące za oknem fuck
jeju jak ten czas leci suwaczek pokazuje mi ze Rozpoczęłam 25 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:45
Kava lubi tę wiadomość
-
No tak masz rację że 26 tydzieńMarta1986 wrote:Sysia czekamy na Ciebie tutaj wszystkie i zaciskamy mocno kciuki za maluszka

U nas już powoli temperatury się zmniejszają że nawet w nocy nie wstałam na siku spałam jak suseł
Justa zaczęłaś 26 tydz czyli 25t0d
tak po cichu ci powiem że sama do końca nie Wiedziałam jak napisać hihihihi
Marta śliczny brzunio 
A takie pytanko mam do was otóż czy wy w ciąży też jesteście takie roztargnione i zapominalskie? U mnie masakra jest z pamięcią i jestem ciągle rozkojarzona a czasem taki mnie wkurw dopada że każdego bym bez powodu rozerwała
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Martuś my cały czas śpimy przy wszystkich uchylonych oknach w domku... dziś tak samo jak i Ty nawet nie pomyślałam o siusiu o 3 i 6 rano tylko pod przykryciem spałam jak zabita hehe dopiero budzik podniósł mnie z łóżka o 8

Co do pogody tak się cieszyłam ze wczoraj mieliśmy już 25... I pojechaliśmy trochę spraw po ogarniać bo mój luby tez miał wolne. I jak w centrum dopadł nas skwar + rozgrzany beton to nawet lody w mojej ulubionej lodziarni Bella Vita nie pomogły
wróciłam do domu po 13, leżałam może ponad godzinę a głowa bolała niemiłosiernie! Dziś tylko wyruszam do swojej fryzjerki na pogaduchy, bo to taka fryzjerko-koleżanko-siostra przyszywana
jednym słowem jak rodzinka... zawsze mi kibicuje z dzieciakiem, trzyma kciuki. A o tej ciąży jeszcze nie wie... pojadę ją oświecę i myślę że uściska mnie moocno
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Sysiu ja codziennie przed ivf piłam 2-3 kawy z 1,5 łyżeczki. A teraz codziennie jedną. Rano i taką słabiuską z 1 łyżeczki. Jak wsypie mi się czubata to już czuję że za mocna w smaku i nie dopijamSysiaaaaa wrote:Ja tak na chwile
czy mogę wypic słabą kawę czy lepiej darować?
Także myślę że na spokojnie możesz wypić... tylko nie szatana hehe
Kava, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Ja tak na chwile
czy mogę wypic słabą kawę czy lepiej darować?
Ja piję mleko z kawą - pół kubka kawy pół mleka.
Wiem, że mnie nie kojarzysz, ale czytałam Twoje perypetie i bardzo mocno Ci kibicowałam i na pewno zostaniesz tu na 9. miesięcy :*
Ja tak w sumie nie miałam jak się wbić w temat IVF, bo odkąd się zdecydowałam na to, to wszystko poszło jak burza. Jak to moja lekarka stwierdziła przeleciałam przez klinikę jak pendolino i już mnie nie było...
U nas czuć, że idzie powoli ochłodzenie, ale dalej jest skwar
Co do wstawania w nocy na siku... Ja już nie pamiętam kiedy mi się zdarzyło przespać więcej niż 3 godziny za jednym razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusta mnie tez czasami wkurw dopada, ale to sie mezowi dotaje bez powodu
wiadomo hormony
Z ta pogoda to dopiero od poniedziałku ma byc zimniej, weekend upalny. Masakra.
Monia mnie to wczoraj z kolei brzuch bolał, az musiałam wziac nospe. Jakby nic nas nie bolało to pewnie byłoby za dobrze
Danae własnie niby w 3 trym znowu sie zwieksza, ja teraz w nocy wstaje raz na siku, a w 1 trym kilka razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:24
justa1234 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH