Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny te które nie wiedzą.
Moja dobra koleżanka Sysia dziś odebrała pozytywna betę.
Trzymamy kciuki za przyrosty i o to by miec nową kolezanke na forum.
Tak bardzo jej się należało, ponad to to był ich ostatni zarodek z ostatniej próby ivf!
Wierzymy w cuda prawda!?:*
Strasznie się ciesze, takie dni na prawdę budują.
Mam nadzieje ze Sylwia nie będzie zła ze to tutaj napisałam - ale pomyślcie o niej i jej kropku przy wieczornych modlitwach.
Aby każda z nas cieszyła się zdrowym dzieckiem. Tego nam życzę! :*aszka, agniesia2569, Viki26, mycha28, justa1234, Biała, Ginger84, Konwalia, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Dziewczyny te które nie wiedzą.
Moja dobra koleżanka Sysia dziś odebrała pozytywna betę.
Trzymamy kciuki za przyrosty i o to by miec nową kolezanke na forum.
Tak bardzo jej się należało, ponad to to był ich ostatni zarodek z ostatniej próby ivf!
Wierzymy w cuda prawda!?:*
Strasznie się ciesze, takie dni na prawdę budują.
Mam nadzieje ze Sylwia nie będzie zła ze to tutaj napisałam - ale pomyślcie o niej i jej kropku przy wieczornych modlitwach.
Aby każda z nas cieszyła się zdrowym dzieckiem. Tego nam życzę! :*Czekamy
az tutaj dolaczy
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co sie stało, ale wyskoczył mi regulamin forum do podpisania a potem musiałam sobie wybrać nick.
Wiec wybrałam nowy.
Poznajecie po avatarku?
Jutro go zmienię dla niepoznaki
A co do Sysi to się bardzo ucieszyłam.
Należało sie jej to doprawdy -
Dzięki Dziewczyny
pojawię sie u was na dobre po usłyszeniu serducha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:47
Biała, zai2014, justa1234, Danae, Marta1986, Ginger84, aszka, mycha28, kmb, Moniaa, Kava, Konwalia, agniesia2569, Lila84, Viki26, iwanka lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Hejo babeczki ☺☺☺ ja już myślałam że dziś upału nie będzie a tu słońca prażące za oknem fuck
jeju jak ten czas leci suwaczek pokazuje mi ze Rozpoczęłam 25 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:45
Kava lubi tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Sysia czekamy na Ciebie tutaj wszystkie i zaciskamy mocno kciuki za maluszka
U nas już powoli temperatury się zmniejszają że nawet w nocy nie wstałam na siku spałam jak suseł
Justa zaczęłaś 26 tydz czyli 25t0dtak po cichu ci powiem że sama do końca nie Wiedziałam jak napisać hihihihi
Marta śliczny brzunio
A takie pytanko mam do was otóż czy wy w ciąży też jesteście takie roztargnione i zapominalskie? U mnie masakra jest z pamięcią i jestem ciągle rozkojarzona a czasem taki mnie wkurw dopada że każdego bym bez powodu rozerwałaMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Martuś my cały czas śpimy przy wszystkich uchylonych oknach w domku... dziś tak samo jak i Ty nawet nie pomyślałam o siusiu o 3 i 6 rano tylko pod przykryciem spałam jak zabita hehe dopiero budzik podniósł mnie z łóżka o 8
Co do pogody tak się cieszyłam ze wczoraj mieliśmy już 25... I pojechaliśmy trochę spraw po ogarniać bo mój luby tez miał wolne. I jak w centrum dopadł nas skwar + rozgrzany beton to nawet lody w mojej ulubionej lodziarni Bella Vita nie pomogływróciłam do domu po 13, leżałam może ponad godzinę a głowa bolała niemiłosiernie! Dziś tylko wyruszam do swojej fryzjerki na pogaduchy, bo to taka fryzjerko-koleżanko-siostra przyszywana
jednym słowem jak rodzinka... zawsze mi kibicuje z dzieciakiem, trzyma kciuki. A o tej ciąży jeszcze nie wie... pojadę ją oświecę i myślę że uściska mnie moocno
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:Ja tak na chwile
czy mogę wypic słabą kawę czy lepiej darować?
Także myślę że na spokojnie możesz wypić... tylko nie szatana heheKava, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Ja tak na chwile
czy mogę wypic słabą kawę czy lepiej darować?
Ja piję mleko z kawą - pół kubka kawy pół mleka.
Wiem, że mnie nie kojarzysz, ale czytałam Twoje perypetie i bardzo mocno Ci kibicowałam i na pewno zostaniesz tu na 9. miesięcy :*
Ja tak w sumie nie miałam jak się wbić w temat IVF, bo odkąd się zdecydowałam na to, to wszystko poszło jak burza. Jak to moja lekarka stwierdziła przeleciałam przez klinikę jak pendolino i już mnie nie było...
U nas czuć, że idzie powoli ochłodzenie, ale dalej jest skwar
Co do wstawania w nocy na siku... Ja już nie pamiętam kiedy mi się zdarzyło przespać więcej niż 3 godziny za jednym razem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusta mnie tez czasami wkurw dopada, ale to sie mezowi dotaje bez powodu
wiadomo hormony
Z ta pogoda to dopiero od poniedziałku ma byc zimniej, weekend upalny. Masakra.
Monia mnie to wczoraj z kolei brzuch bolał, az musiałam wziac nospe. Jakby nic nas nie bolało to pewnie byłoby za dobrze
Danae własnie niby w 3 trym znowu sie zwieksza, ja teraz w nocy wstaje raz na siku, a w 1 trym kilka razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:24
justa1234 lubi tę wiadomość