Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laseczki
ja pitole a myślałam że się schłodzi i wyskoczę do ciucholandu, a tu dupa łojowa :@ upał jak cholerka :@ w nocy się niby na coś zbierało ale niestety się w końcu nie zebrało
Monia zapraszam do mnie na ciepełkoaszka lubi tę wiadomość
-
Heloł. Ja po wizycie, mała jest wielka:)
560gram i wyprzedza cały czas termin o 9 10 dni.
Wszystko dobrze. Nie chciała tylko zapozowac do zdjęcia. Albo wciskala w ekran rączkę albo syre.
Najchętniej natomiast pokazuje psioszke. Mała bezboznica. Jestem w niej zakochana. Oby mi nie odbiło na jej punkcie, w sensie takim abym nie była zwwriowana matka i tylko matka. Żebym pamiętała tez o sobie mezu przyjaciolkach i czasie po prostu dla siebie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:17
Marta1986, justa1234, roletka, Kava, aszka, Konwalia, Madzia82, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Co do luteiny moja lekarka zdziwiona była ta refundacja i mówiła ze może mi śmiało wypisać refundowana - choć jak mówiłam wole lutinusa.
Także ni podoba mi się naciąganie lub niewiedza Nikt rychło lekarzy.
Magda tak trzeba tupnac noga i douczyc lekarza.Madzia82 lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Heloł. Ja po wizycie, mała jest wielka:)
Wszystko dobrze. Nie chciała tylko zapozowac do zdjęcia. Albo wciskala w ekran rączkę albo syre.
Najchętniej natomiast pokazuje psioszke. Mała bezboznica. Jestem w niej zakochana. Oby mi nie odbiło na jej punkcie, w sensie takim abym nie była zwwriowana matka i tylko matka. Żebym pamiętała tez o sobie mezu przyjaciolkach i czasie po prostu dla siebie....Cieszę się że wszystko jest dobrze
Ja mam wizyte dopiero 24 sierpniaa 19 sierpnia idę golnąć sobie glukozś cutrynową
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Heloł. Ja po wizycie, mała jest wielka:)
Najchętniej natomiast pokazuje psioszke. Mała bezboznica. Jestem w niej zakochana. Oby mi nie odbiło na jej punkcie, w sensie takim abym nie była zwwriowana matka i tylko matka. Żebym pamiętała tez o sobie mezu przyjaciolkach i czasie po prostu dla siebie....
Mój Szymek o 12 dni wyprzedza termin z OM. Tyle że pick up miałam w 10. dniu cyklu i u mnie wszystko było poprzestawiane...
W ogóle zaczyna mnie tak odrobinę przerażać mój suwaczek. Ogólnie mnie poród nie przeraża, ale boję się cyrków ze szpitalem, żeby przypadkiem nie odesłali. I przeraża mnie gdzie wyląduję po porodzie, bo tam jest wiecznie przepełnione... -
nick nieaktualnyDanae ja czytałam rozporzadzenie to nie moga odesłac, jezeli chca odesłac to musza załatwic miejsce i szpital i przewiezc karetka. Trzeba sie domagac swoich praw, jak cos nie tak żadaj podania odmowy na pismie, lekarze wtedy sraja w gatki. Ja juz tak przetestowałąm w Wawie, ja raz poszłam na IP a oni mi mowia, ze nie przyjmuja HAHA. A ja mowie, serio to prosze odmowe na pismie, a ci, a jednak przyjmujemy. Swinie totalne
Anko łał, jak fajnie ze coreczka taka fajniutkaCo do dzieci to trzeba madrze wychowywac, u mnie w pracy sa takie przypadki ze rodzice pracuje po 20 godzin na dobe, dzieci z opiekunkami a pozniej problemy wychowawcze, bo rodzice na wszystko pozwolaja byle miec ich z głowy i miec sw. spokoj i rozne inne, ale to jeden z przykładów.
Justa no własnie nic nie padaJa poszłam po mleko i takie tam i gorac juz sie zrobił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:09
-
nick nieaktualny
-
Aga moja po prostu klocek i nie ma po kim być malutka drobniutka.
Na polowkowym miała 395....a to było dwa tygodnie temu.
A czekaj wymiary z dziś FL 41MM, BPD 56.8.
Moja jest po prostu na granicy górnej normy. Twoje dziecko pewnie w samym jej środku.
Myślę że nie ma co się martwić ciut małymi i ciut dużymi dziećmi.
Poza tym raz rośnie wolniej a raz szybciej. -
Nie masz czym się martwić. Ważne by dziecko było wymiarowe. Czyli np żeby glowka nie wskazywala na 23tydzien a nóżki na 20. Albo tułów był 2 3 tyg młodszy od głowy i na odwrót.
Z tego co mi lekarka mówiła to ze dziecko ma być wymiarowe. Jak drobne to drobne jak duże to duże wszędzie. Moje ma też brzuszek spory. Poza tym wiele zależy czy na badaniu trafiamy na najedzony brzuszek czy nie, czy za bardzo nie macha glowka itd.