Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesia2569 wrote:moja ma główkę dużo i krótkie nóżki, na razie jest różnica ok tygodnia, podobno to jeszcze w normie.
Mamy zdrowe dzieci.
A czy wasze małe chętnie pozuje do zdjęć tudzież głowicy usg?justa1234 lubi tę wiadomość
-
Anko łeb jak sklep
uśmiałam się do łez z tego określenia
moja to strasznie się wierci
na połówkowym byliśmy1,5 godz bo nie chciała dać zmierzyć swojego łepetynka
A co do ruchów to się z nią bawięjak ja puknę w brzuch to ona odkopuje
wcześniej jak najdroższy kładł rękę to cichła a teraz już i ojca kopie
śmiejemy się że będzie piłkarką po tatusiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:04
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Dziś usłyszałam od ex szefowej ze wyglądam jakby miała rodzić a to dopiero 4m. Hahaha wiec powiedziałam jej ze to 22 23tydzien i zaczynam 6ty m, to prawie się ze mną klocila.
A, to typ kobiety która w każdej z nas znajdzie wadę lub coś brzydkiego, nawet w ładnej kobiecie.
Taka jest płytka i egpistyczna ze nic poza swoją (niemałą) dupa nie widzi.
I mówi ze jak ja przytylaaaaam, mówię jak? 6kg - w normie. Biorąc pod uwagę to ze byłam na sterydach, jestem na progesteronie a 4 tyg w trakcie miałam zero ruchu w łóżku to wynik bardzo mnie zadowala.
Ale spoko przy okazji inne znajome tez uslyszaly jedna ze ma zmarszczki a druga syfy - nota bene - to mega laski:) -
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Ja pierdziele. Juz myślałam że tylko moja lejdi zasłania swą piękna mordke a chętnie pokazuje tylko krocze.
Trzeba będzie ja nauczyć manier:-)
Bużkę zasłania a nogi rozkaraczone.justa1234, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
A więc ja właśnie po wizycie. Z dzidzia wszystko ok, co do płci powiedział, że na 80 % ma pewność więc nie chciałam by mówił wolę poczekać
wszystkie badania bardzo dobrze więc ulzylo. Tylko badanie krwi go martwi bo produkuje jakieś antyciala moje Rh to - a mój ma Rh +. Więc mam jutro powtórzyć podstawowe badanie krwi. I od dziś zmniejszamy dawkę utrogestanu by za 8 dni już nie brać wcale
justa1234, aszka, Anko:-), Viki26, Moniaa, Kava, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykmb wrote:A więc ja właśnie po wizycie. Z dzidzia wszystko ok, co do płci powiedział, że na 80 % ma pewność więc nie chciałam by mówił wolę poczekać
wszystkie badania bardzo dobrze więc ulzylo. Tylko badanie krwi go martwi bo produkuje jakieś antyciala moje Rh to - a mój ma Rh +. Więc mam jutro powtórzyć podstawowe badanie krwi. I od dziś zmniejszamy dawkę utrogestanu by za 8 dni już nie brać wcale
kmb lubi tę wiadomość
-
Biała, jak fajnie-dwie dziewczyny, ja sama jestem ciekawa co we mnie siedzi
Wlasnie dzisiaj dopytywalam na kiedy powinnam sie umowic na polowkowe i mowily dziewczyny, ze robi sie roche wczesniej przy blixnietach. Pojde w podobnej dacie do twojej, czyli kolo 19 wrzesnia.
-
Bliźniacze mamy kiedy dokładnie miałyście prenatalne? Mnie zapisała na 11t5d i myślę czy nie za wcześnie