Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fistaszek wrote:viki to my temin mamy prawie taki sam? Tylko moje maluchy na pewno nie beda w przuchu do terminu. Ja mam na 7.02, ale wszykuje sie przy dorych wiatrach na polowe styznia
Moniaa a ty na kiedy masz termin?
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Dziś rozpoczeliśmy 2 trymester!
A czuje się jakby mnie walec przejechał, tam mnie boli, ciągle jestem mega głoda, głowa pęka. Dziewczyny czy to może być od odstawienia lutka i dupka, dziś biorę ost tabl. lutka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 19:01
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
viki, ja mam wlasnie odwrotnie, glowa bolala mnie przy duzej dawce progesteronu. Jak mi ja zmniejszyli to i objawy ustapily, a jak znow zwiekszyli to znow mnie glowa boli codziennie.
Ja sie szykuje na styczen, bo zwykle cc przy bliznietach robia zaraz po 37tc, a to polowa stycznia.
Ja jestem z 28.02-polecam -
Monia mi nie wpisali też tego do karty ciąży, datę mam tylko na wydruku z prenatalnych:)
Fistaszek a orientujesz sie ile dni po odstawieniu leków najlepiej zbadać progesteron? Chcę to zrobić dla świętego spokojuMoniaa lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
aszka wrote:
Nie wierzę - tak napisała!!!
Kłamać też trzeba umieć
Chociaż jak widać ktoś zawsze uwierzyć moze i w takie bzdury...aszka lubi tę wiadomość
-
A wiecie, ze u mnie nie kazali robic badania? Ja mialam tak 3x2 przez 7 dni, nastepne 7 dni 2x1, nastepne 7 dni 2x1, plus caly czas 3x1 duphastonu. I jak juz bylam na etapie 2x1 luteiny to zaczely mi sie bole brzucha, bez krwawien, czy plemien, ale mnie niepokoily. Dr sprawdzil, czy szyjka sie nie skraca i czy brzuch sie nie stawia, ale bylo oki. Ale stwierdzil, ze łozysko przejmuje w pelni role w 17 tc, a przy blizniakach to dodatkowo organizm obazony. Wiec kazal wrocic do dawki i wstrzymac sie z odstawianiem wlasnie do 17tc. To wkladam dalej te paluch, dobrze, ze ta lutein kolo 4 zl, bo gdybym miala tyle lutinusa to moglabym juz stac pod kosciolem...
-
Kava wrote:Nie wierzę - tak napisała!!!
Kłamać też trzeba umieć
Chociaż jak widać ktoś zawsze uwierzyć moze i w takie bzdury...Dżejzi wrote:Witamja dzisiaj wychodzę do domu i będę leżeć dopóki zagrożenie nie minie
wyniki badań są bardzo dobre
20 mam wizytę u gin to założymy kartę ciąży... Oglądałam dzisiaj moje słoneczka i zostałam w szoku bo one się już ruszają
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:
Nie ona pierwsza i nie ostatnia
U mnie chwilę padało, więc się odrobinę lepiej zrobiło. Ale do komfortowych temperatur to jeszcze daleko. NIC dzisiaj nie zrobiłam, mąż latał cały dzień wokół mnie. Ja już nie mam siły. Jeszcze dzieć tak mi dzisiaj naciska strasznie na pęcherz, że najchętniej zamieszkałabym w toalecie.aszka lubi tę wiadomość
-
Dżejzi wrote:napisała:
Witamja dzisiaj wychodzę do domu i będę leżeć dopóki zagrożenie nie minie
wyniki badań są bardzo dobre
20 mam wizytę u gin to założymy kartę ciąży... Oglądałam dzisiaj moje słoneczka i zostałam w szoku bo one się już ruszają
Dziewczyny może laska sprawdza wiedzę kobiet z ovf? a na poważnie to stek bzdur, nie można zgłośic tego do moderatora? przeciez ona zrobi laskom z zerową widza niezly pasztet w głowach! Nie zdzwię się jak za miesiąc napisze ze już urodziła ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 20:11
aszka, Kava, Kava lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
Fistaszek wrote:W gyncentrum wszytskie do okolo 12 tc dostawalysmy Fragmin(paskudne te zastrzyki), ja juz je skonczylam
u mnie wyszły wadliwe przeciwciał kardiolipidowe
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA