Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki26 wrote:Kmb ja miałam wczoraj identyko:) też 1 szy dzień II trymestru, też kawkę wypiłam co mi się rzadko zdaża, też czułam się bleee. To chyba syndrom "pierwszego dnia II trymestru" hihi, więc przetrwaj dzisiejszy dzień, jutro będzie lepiej :p
Mam nadzieję bo dziś czuje się nijako. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzis na termometrze 35 w cieniu, juz mam dosc
W tv mowia ze burze w kraju a u nas sucho i upały. Ja to dzis głownie przelezałam bo naprawde w taki upał i tyle dni juz to ciezko funkcjonowac. Z mezem postanowilismy ze jak za rok tak bedzie to kupujemy klime do domu. Niby teraz w Wawie od wtorku ma byc 26 -sie okaze, w sumie to juz nie wierze w te pogode, kilka razy burze zapowiadali a nadal sucho i gorąc.
-
Aszka muszę cię rozczarować bo u mnie nawet kropla nie spadła i nawet ani razu nie zgrzmiało :-)tak więc kochana nici z podziału deszczem
no i zaczął się etap gdzie mała zrobiła sobie z brzuszka boisko do piłki nożnej hihihiwcześniej czułam kopniaki i brzuch się ruszał ale teraz to cały brzuch faluje i widać jak wypycha się
dziś kopała tatusia
poluję żeby nagrać filmik jak sobie harcuje na pamiątkę ale cwaniara z niej bo jak tylko zaczynam kręcić to ona się uspokaja
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aszka, ja mimo łożyska na przedniej ścianie pierwszego kopniaka poczułam w 17 tc. Potem przez tydzień cisza była. Od 19-20 tc kopniaki są w miarę regularne. Chociaż wczoraj był tylko jeden jedyny. Dziś tez jeszcze cisza. Czekam..
Zobaczysz jak szybko czas leci. Jeszcze trochę i tez poczujesz malenstwoaszka, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKava wrote:Aszka, ja mimo łożyska na przedniej ścianie pierwszego kopniaka poczułam w 17 tc. Potem przez tydzień cisza była. Od 19-20 tc kopniaki są w miarę regularne. Chociaż wczoraj był tylko jeden jedyny. Dziś tez jeszcze cisza. Czekam..
Zobaczysz jak szybko czas leci. Jeszcze trochę i tez poczujesz malenstwo -
Też mam łożysko na przedniej i bocznej ścianie
Byłam w lidlu i zakupiłam poscielkę do łóżeczka dla małej za 40zl i bluzę polarową z kapturkiem i uszkami za 28zl, a i,pampersy w promocji pampersasą i bodziaki w promocji ale ceny nie znam bo już mam ich wystarczającą ilość ale jakby któraś z was chciała to może się wybrać do lidla bo myślę że za takie ceny jak tam są to warto kupić poscielkę lub ubranka tym bardziej że mają dobrej jakości (oczywiście to moje zdanie)
U mnie ciąg dalszy skwaru
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
U mnie maluszek też jest na przedniej ścianie, wysoko:)
Czekając na kopniaczki robie generalne wywalanie zbędniaków z szaf i szafeczek.justa1234 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyDziewczyny, my po genetycznym usg. Maluchy maja prawie po 6 cm, wszystko w porzadku. Uff. Jeden ma termin na 29.02 a drugi na 1.03, wiec dr wpisal ze na 1.03 tp (+/- 1,5 tyg.). Lozyska mam obydwa z tylu i po bokach.
Marta, super ze zamowilas! Jakby czlowiek wierzyl w te wszystkie zabobony to szloby oszalecjusta1234, agniesia2569, Marta1986, Konwalia, kmb, Anko:-), Viki26, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny