Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro też pojadę. Mam nadzieje ze coś zostanie.....justa1234 wrote:Też mam łożysko na przedniej i bocznej ścianie
Byłam w lidlu i zakupiłam poscielkę do łóżeczka dla małej za 40zl i bluzę polarową z kapturkiem i uszkami za 28zl, a i,pampersy w promocji pampersasą i bodziaki w promocji ale ceny nie znam bo już mam ich wystarczającą ilość ale jakby któraś z was chciała to może się wybrać do lidla bo myślę że za takie ceny jak tam są to warto kupić poscielkę lub ubranka tym bardziej że mają dobrej jakości (oczywiście to moje zdanie)
U mnie ciąg dalszy skwaru -
nick nieaktualny
-
Aszka ja dziś wracałam około 19 do domu. Miałam jeszcze na podwórku porozwieszane pranie, zbierając je przeszywało mnie zimno a to było zaledwie 22 stopnie i wiaterek. 25 to jest minimum którego jutro oczekuję... bo jakoś tak ciężko przestawić się z 38 na 22... brrr
-
nick nieaktualny
-
U mnie lidl otwierają od 8.00 a jak byłam gdzieś o 9.30 to ledwo się dostałam do tych rzeczy dla dzieci
myślałam że mnie stretują
Chciałam wpuścić zdjęcia tej bluzy i pościelki ale fotosik ma jakąś modernizację i trzeba czekać,a może wiecie skąd jeszcze można dodawać zdjęcia na ovu? -
Udało mi się znaleźć inny portal prze który można dodawać zdjęcia
a więc bluza lidlowa :-)bluza ma kolor granatowy:-)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f453a94b8de.jpg
Pościelka lidlowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a103c584eee4.jpgMoniaa, AsiaPoli, Fedra, Viki26, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
A zapomniałam jeszcze napisać że w czwarteczek mamy spotkanie z córcią
oczywiście mój doktorek lamentował po co mi znowu usg skoro w 22tyg miałam ale udało mi się go i udobruchać i zapisał mnie do siebie
już się nie mogę doczekać spotkania z małą wiercipietką
Moniaa lubi tę wiadomość
-
A my wizyta jutro
pierwsze prenatalne ale strasznie się już denerwuje
mam nadzieje ze moje małe Bąbelki są zdrowiutenkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 09:56
justa1234, Madzia82, Viki26, Anko:-), Marta1986 lubią tę wiadomość
Mała Mi -
Mała Mi to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytkę
Ja już kupialam wcześniej pościel dla małej ale tej nie mogłam się oprzeć i też kupiłama Bluza ma większy rozmiar więc myślę że jej po służy
a co do pieluch to też będę używała dada bo ludzie bardzo chwalą, a pampersa kupiłam do szpitala
no jutro lub pojutrze dojedzie fura moje Zosi
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Ja małemu kupiłam tylko jedną paczkę Dady i powiedziałam, że nigdy więcej. Kupuję mu pieluszki Pampersa i jestem bardzo zadowolona.
Maluszkowi jak się urodzi też zamierzam kupować Pampersa.
Ja dziś mam usg genetyczne i wizytę. I już się denerwuje. -
nick nieaktualnyJusta a rozmiar pościeli pasuje do tego wypełnienia co masz? Bo sama bym się skusiła, ale właśnie rozmiar nie ten
Co do pieluch to ja kupiłam z Tesco (bo tam robimy zakupy internetowe), bo sporo dobrego o nich słyszałam i mam nadzieję, że podpasują.
Byłam dzisiaj zbadać krew i mocz i pierwszy raz nie było żadnej kolejki. PustoTakże raz dwa i po sprawie. A jutro wizyta. Niestety u innego lekarza, bo moja na urlopie. Zobaczymy czy mały robi coś w kierunku wyjścia na świat czy chce sobie jeszcze posiedzieć i pomęczyć mamusię. Ostatnio mam kompletny spadek formy i mam zwyczajnie po ludzku dość