Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
W piątek miałam wizytę, moja beta wynosiła 11400 w 22dpt, na usg widoczny pęcherzyk z ciałkiem żółtym, 06.02 następna wizyta już serduszkowa;)
Antonelka, Evaa, Vaina, MatyldaG, Viki26, Joanna85, Anatolka, Nefe lubią tę wiadomość
-
Katarina pamiętam Cię
Ja niestety leżę w szpitalu. Miałam krwawienie wczoraj a dzisiaj już tylko plamienie. W 5t1d widziałam pęcherzyk. Dzisiaj w szpitalu zrobili usg i jest zarodek i serducho 119u/min Trochę mało Ale dr mówi ze dopiero się rozkręca. Wczoraj beta ponad 50 tyś. Dzisiaj mam 26dpt czyli 6t2d.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 17:06
Vaina, Evaa lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dziewczyny przepraszam że tak długo nie pisałam ale jakoś tak doba się skróciła niemiłosiernie
Jestem wdzięczna, że mogę Was poinformować o narodzinach naszego synka.
Janek urodzony 19.01 o godz 15:15 z wagą 3750g mierzył 55cm dostał 10pkt
Udało się sn tak jak mi się marzyło no i spełniło się moje marzenie, karmię Go piersią, bardzo mi na tym zależało, bo przy bliźniakach niestety się nie udało..
Pozdrawiam :*Vaina, ewa81, Konwalia, Viki26, natty85, Joanna85, Nadira, MatyldaG, mkl, Anatolka, Antonelka, Evaa, nika03, Serducho, ewela873, roletka, józefka, lipa, Nefe, arlenka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Evaa brzuch rośnie to i więzadła się rozciągają. Też przez to przechodziłam. Dobrze, że przeszlo Ci po nospie.
Asia serdeczne gratulacje, duzy chlopczykasia-m-b, Evaa lubią tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Nadira, spokojnie możesz wyjść na spacer z 2tyg maluchem. Pod warunkiem, ze nie mieszkasz gdzieś, gdzie smog jest potworny. Także jeśli mieszkasz w dużym mieście to sprawdź stan powietrza... no i buzię dzidziusia posmaruj porządnie kremem
Nadira lubi tę wiadomość
-
Asia m-b gratulacje !!
Sasanka U mnie wizyta serduszkowa byla zaplanowana na 29dpt i bilo serducho
Tydzien wcześniej bylam u gin innego i mówił ze powinno byc juz i niezle mnie nastraszyl..jak się domyslasz wiecej się u niego nie pojawilamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 03:56
asia-m-b lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Joanna85 wrote:Evaa brzuch rośnie to i więzadła się rozciągają. Też przez to przechodziłam. Dobrze, że przeszlo Ci po nospie.
Asia serdeczne gratulacje, duzy chlopczykWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 15:03
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn