Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciesze, ciesze. Tylko wy wiecie, że ciąża po długich staraniach, ma inny smak..nadal mam schizy przed każdą wizyta, ale teraz jak czuje że "tam" ktoś naprawdę jest, jestem spokojniejsza
Ja też mam w opisie łożysko na przedniej ścianie, ale wysoko?Ania:gdzie ta ciaza! lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Dziewczyny, rozumiem Was z tymi schizami. Starajcie się mimo to cieszyć waszym stanem, bo ciąża szybko mija a schizy czy to o dziecko w brzuchu, czy po drugiej stronie brzucha i tak zostaje
Ja miałam łożysko na tylnej ścianie. Niby szybciej i intensywniej czuje się wtedy ruchy. Niby... A łożysko umiejscowione wysoko jak najbardziej ok.
-
Nadira wrote:schizy czy to o dziecko w brzuchu, czy po drugiej stronie brzucha i tak zostaje
.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Moja historia w skrocie to ponad 4 lata staran naturalnych, troche badan i wizyt lekarskich po drodze ale bez konkretnej diagnozy wiec zdecydowalismy sie na ivf.
Pierwsze podejscie zakonczylo sie porazka, jak same pewnie wiecie ciezko bylo to udzwignac, ale zebralismy sily na drugi raz i wlasnie wkraczam w 3 trymestr
Co do schizowania, obaw to tez rozumiem doskonale, my sie nie przyznalismy nikomu do 12 tygodnia i pierwszego badania prenatalnego, tak bardzo balam sie zapeszyc i chyba w ogole uwierzyc w to co sie dzieje...Ale oczywiscie cieszylam sie i nadal sie ciesze kazdym dniem ciazy. Nie ma nic lepszego jak po przebudzeniu pierwsze co to czuje kopniaczki malenstwa. Wtedy nie wazne czy sie wyspalam, czy musze isc do pracy, czy jest podla pogoda, geba sie sama cieszy
Fruzia85, Nadira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"Wyprawka" to jest cos co mnie przeraza
na szczescie na innym watku,na ktory wpadam sa ciekawe porady, bo ja to ciemna masa jestem pod tym katem!
Czesc LilahLilah lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Lilah wrote:Fruzia ja jakas zimna ryba jestem chyba bo nie ryczalam na zadnym usg choc bylam pewna ze bede. Jedynie na tym ostatnim kiedy dowiedzielismy sie ze najprawdopodobniej corcia mialam mokre oczy.
Nie jesteś zimna ryba nie martw się hihi ja byłam pewna, że będę ryczała przy każdym usg a nie ryczałam na żadnym
myślałam, że porycze się przy porodzie jak już mi dadzą to małą istotkę, ale nie miałam siły płakać hyh leżałam dwie h z synkiem przytulonym do mojej klatki piersiowej i nawet łza mi nie poszła
za to mężowi się oczy szkliły.
Jeszcze kilka tyg temu głaskałam brzuch i cieszyłam sie z każdego kopniakastrasznie szybko ten czas leci. Teraz mały cycoholik słodko śpi koło mamy
Minky całkiem przyjemny polecam hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 17:56
Lilah lubi tę wiadomość
-
Wyprawka jest super,uwielbiałam oglądać te małe ubranka,nagle wolałam kupować Maluchowi niż sobie,nawet Mąż coś przywozil,a jak się wypierze i poprasuje to dom pachnie Dzidziusiem:-)
Ja najbardziej się rozczulam jak się przytulamy,albo jak cieszy do mnie buzke.
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nawet nie zaczelam zakupow...Troche ogladam w sklepach, czytam jak wy, tez myslalam ze minky to marka
Najtrudniej mi ogarnac temat wozka i pieluszek (bo chcialabym sprobowac pieluch wielorazowych, nie wiem czy ktoras z was sie interesowala tematem ale to sie wydaje strasznie skomplikowane!)
Ale mysle ze w pazdzierniku jak tylko dostane wrzesniowa wyplate to rusze na zakupy bo chyba nie ma na co czekac
milego dnia!