Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
robiłyście test pappa? jak to jest po lekach do i po in vitro...?? ja postanowiłam nie robić i teraz się zastanawiam czy to dobra decyzja....
olciabos- u mnie serduszko było widać w 29 dniu po transferze 3 dniowego zarodka
a co do dziwnych snów... dziś mi się śniło,że potrąciłam autem pod blokiem sąsiadkę ...po pijaku
-
Dziewczyny które aplikują tabletki dopochwowo, powiedzcie mi proszę czy wyczuwacie szyjkę macicy, bo ja juz od ponad tygodnia jej nie czuje, a wczesniej zdarzały mi sie plamienia ze względu na jej podrażnienie. Nie wiem czy to jest powód do zmartwień czy skutek unoszenia sie macicy? Wizytę mam dopiero 10.10.W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Kate, ja robiłam, bo na prenatalnych wyszla niedomykalność u dzidzia..pappa wyszły ok, genetyk stwierdził też że ok, więc już nie drazylam.. poza tym niedomykalność się domknęła
Agi, ja do dziś nie wiem gdzie ta szyjka jest, i jak ją odnaleźć
Ja bym się nią nie przejmowała, dopoki nie krwawisz powinno być ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 20:02
Agi83 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Idzie, idzie
to mężczyźni powinni przez to wszystko przechodzić..te procedury itd. Oni są bardziej zadaniowi, my za dużo myślimy i analizujemy
Agi83 lubi tę wiadomość
Ja tez robiłam test pappa mi lekarz dał skierowanie na NFZ z wpisem zwiększone ryzyko wystąpienia abberacji....i choć nie mam powyżej 35 lat to zrobiłam. NT wyszło ok i test też ale znam wiele przypadków ze test przekłamał i niepotrzebnego stresu narobił.
-
Pamietam jak jakis czas temu, pelna obaw czy ciaza bedzie sie dobrze rozwijala, napisalam kiedys na ovu, jak ja bym tez juz chciala byc w 20tc..teraz powiem
..jak ja bym chciala miec juz takie problemy!!
Nadira lubi tę wiadomość
ana167 wrote:Lena a Ty jak z zakupami?
Tzn. niby i mnie interesuje, ale jak wejde do sklepu, to albo nie wiem na jaki rozmiar patrzec, albo patrze na cos i nie wiem do czego to?
Wczoraj bylam w Tkmaxxie, i weszlam na dzial niemowlecy..i zaraz wyszlam ;/
Nie znam sie na niczym
Poza tym jutro mam prenatalne, i mam juz stresa..dzis mi sie snilo ze bylam caly czas zajeta kuzynka i jej sprawami, przyszlam do domu po calym dniu, i w wejsciu przypomniao mi sie nagle, ze mam dziecko, ktore od rana nie jadło!
No i tez nie kupuje, bo na pierwszych prenatalnych byl chlopiec, a na echu i u innego gina do ktorego teraz chodze, wychodzi dziewczynka.. jutro powinnam juz wiedziec tak na 100%..myśle
Matko! dzieci z zebami sie rodza?? byle tylko nie moje!Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Lena ja miałam w ciąży takie sny że aż wstyd się przyznać
a z tą wyprawką to nie przejmuj się, wpadniesz w wir zakupów i zobaczysz jaka to przyjemność. Ja sama strasznie nie lubię biegania po sklepach ale robienie wyprawki to była dla mnie sama przyjemność.
A co do zębów to u nas prawie 9 miesiąc skończony a jeden dopiero błyszczy w buźce. Pokazał się na dniach. Ale u nas z zębami tak jak z włosamilena7 lubi tę wiadomość
-
Juz zabki
jejku u nas Tosia ma juz 5 tyg a dopiero co wychodzilam za szpitala. W dzien troche marudzi za to w nocy spi 6h
Nadira lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤